-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.401
İzmir güzeldirYaa ne güzel hemşerimizmirde cokk akraba var
Nasil geleyim bacımGel yıyelım kuzuuu
Ay canın saolsjn gönderirim tabiNasil geleyim bacımKargoyla gönder kız yiyeyim burda
Geçmiş olsun canım olabilir böyle şeyler her kadının başına geliyor genelde Allah hayırlısını versin inşallah. üzme kendini yine olur. bende ilk düşüğümde bidaha olmıycak gibi hissediyordum 2 ay sonra yine hamile kaldım buda düşecek diye her gittiğimde tuvalette bakıyordum kanamam varmı diye ama olmadı bir yılbaşı gecesi ilk bebeğimi düşürdüm, bidahaki sene yılbaşına kucağımda oğlumla girdim. Allah büyük canım sen dinlen üşütme stres yapma yeterErken düşük dedi 2 gün sonra tekrar gel HCG bakalım iyice düşmüş mu diye dedi bide cerrah paşaya git araştırsinlar şöyle 2 dir böyle çocuğunu kaybettigini dedi
İdrar testi yapmadım daha 2 gün geçti hemen test yaptım çıktıHayırlı olsun canm kaç gün gecikme oldu idrar testinde çıktı mı
Zaten herşey boş verdiğinde oluyor takmadiginda canmGünaydın kızlarMY MIRACLE bi yazı paylaşmış aklıma geldi onun üzerine yazayım dedim. Benim arkadaşlarım, 10 seneyi aşkın evliler. Karı koca hiç bir problemleri çıkmadı. Kendi denemeleri, tedavi, tüp bebek aklınıza ne geliyosa bu seneler içinde herşeyi yaptılar. Öyle ki mesela doktor başbaşa bi gün geçirin içki içiyosanız için kafanızı dağıtın sonra değişiklik yapıp evinize değil otele gidin Demiş öyle rahat ortamda bi deneyin demiş ona kadar yaptılar. Dediğim gibi hiç bir problemleri yoktu ama olmayınca olmadı işte çocuk. Bunlar kabullendi. Çocuk olsa böyle rahat olamıcaz aman sorumluluk kafamıza göre gezip tozuyoruz böyle iyi moduna girdiler. Ve bi gün hamile olduğunu öğrendi. Kendi kendine tedavi falan değil. olmuştu bebiş. Şimdi 5 aylık hamile
kısmet tabi bu işler Allah ne zaman yazdıysa o zaman olur ama benim 10 sene vaktim yok zaten 37 yaşıma giricemGünaydın kızlarMY MIRACLE bi yazı paylaşmış aklıma geldi onun üzerine yazayım dedim. Benim arkadaşlarım, 10 seneyi aşkın evliler. Karı koca hiç bir problemleri çıkmadı. Kendi denemeleri, tedavi, tüp bebek aklınıza ne geliyosa bu seneler içinde herşeyi yaptılar. Öyle ki mesela doktor başbaşa bi gün geçirin içki içiyosanız için kafanızı dağıtın sonra değişiklik yapıp evinize değil otele gidin Demiş öyle rahat ortamda bi deneyin demiş ona kadar yaptılar. Dediğim gibi hiç bir problemleri yoktu ama olmayınca olmadı işte çocuk. Bunlar kabullendi. Çocuk olsa böyle rahat olamıcaz aman sorumluluk kafamıza göre gezip tozuyoruz böyle iyi moduna girdiler. Ve bi gün hamile olduğunu öğrendi. Kendi kendine tedavi falan değil. olmuştu bebiş. Şimdi 5 aylık hamile
cok gecmıs olsun canım dıkkat kendıne cok uzuldum valla arastırsınlar bakalım gıt benceErken düşük dedi 2 gün sonra tekrar gel HCG bakalım iyice düşmüş mu diye dedi bide cerrah paşaya git araştırsinlar şöyle 2 dir böyle çocuğunu kaybettigini dedi
Teşekkür ederim canım öyle yapicam, ya bide aklıma bişey geldi alo 184 u arayıp şikayet etsem mi hiç ne ilaç ne iğne vermediler kanama dursun diye haklı miyim ?cok gecmıs olsun canım dıkkat kendıne cok uzuldum valla arastırsınlar bakalım gıt bence
Kuzum ilaç iğne ne verselerde düşecekse düşüyor zaten benimde öyle oldu yataktan hiç kalkmadım ilaç verdiler ne kanama durdu bebek durdu. şöyle bişey var vücut bebek sağlıklı değilse zaten dışarı atıyormuş çok yerde okudum bunu.Teşekkür ederim canım öyle yapicam, ya bide aklıma bişey geldi alo 184 u arayıp şikayet etsem mi hiç ne ilaç ne iğne vermediler kanama dursun diye haklı miyim ?
ultrasonda görüp sonra kaybetmek kötü oluyor biliyorum benimde öyleydi ama ilerde tekrar hamile kalıp bebişinide kucağını aldınmı şuanki düşük yaptığın anların aklına bile gelmez. üzülürsün tabi ama kucağındaki sana herşeyi unuttururKızlar bakın bugün ne buldum ilk gebeligimdeki bebeğimi hiç telefona çekip incelememistim için duygularım darmaduman olduEki Görüntüle 2548196
İnşallah kuzum tek istediğim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarultrasonda görüp sonra kaybetmek kötü oluyor biliyorum benimde öyleydi ama ilerde tekrar hamile kalıp bebişinide kucağını aldınmı şuanki düşük yaptığın anların aklına bile gelmez. üzülürsün tabi ama kucağındaki sana herşeyi unutturur