- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.441
DayanamadımDayanamadın demi :) tam yumurtladığın günden hesap etme bu yumurtlama 2-3 gün sürüyor hangi gün döllenme olduğunu bilemezsin ki. mesela ben 2 gün yumurtluyorum 3. gün çatlıyor zaten çatladığı zaman döllenme olur yumurta çatlamadan sperm yumurtaya giremezki
bencede dene sandığın gibi olmuyor uygulama takvimlerine bakma onlar sadece 14. güne odaklı yumurtlama gösteriyor. mesela ben geçen ay 15. gün yumurtladım bu ay 13. gün yumurtladım değişebilir ovulasyon testi kullanıyorum ordan biliyorum.Gerçi ovulasyon testi kullanmıyorum kullanmadım hiç almayı düşündüm erteleyip durdum bakalım olmazsa o testlerden temin edeyim
Bende öyle düşünüyorum takvimde 19 gösteriyor ama ben dediğim gibi 12 sinden başladı belirtiler.bencede dene sandığın gibi olmuyor uygulama takvimlerine bakma onlar sadece 14. güne odaklı yumurtlama gösteriyor. mesela ben geçen ay 15. gün yumurtladım bu ay 13. gün yumurtladım değişebilir ovulasyon testi kullanıyorum ordan biliyorum.
yani sen takvime bakma herkesin bünyesi aynı değil sonuçta illaki 14. gün yumurtlanacak diye bi kaide yok. sen ovulasyon tetsiyle takip et bir iki ay zaten anlarsın.Bende öyle düşünüyorum takvimde 19 gösteriyor ama ben dediğim gibi 12 sinden başladı belirtiler.
Hadi inşallah canım. Adetin geçmişmiydiKızlar kan verdim bekliyorum dua edin bana
Yok canım 4 gün vardı doktor ultrasonl karından baktı kalınlaşma var yüksek ihtimal hamilesiniz dedi ama bakalım daha sonuçlar çıkmadıHadi inşallah canım. Adetin geçmişmiydi
Gebelik testindeki ikinci çizgi silikte olsa var gibi hadi inşallah haber ver artık çıkıncaYok canım 4 gün vardı doktor ultrasonl karından baktı kalınlaşma var yüksek ihtimal hamilesiniz dedi ama bakalım daha sonuçlar çıkmadı
Silik cizgi var canm hayırlı olsun bebiş geliyoKızlar kan verdim bekliyorum dua edin bana
Selam canım nasıl olalım işte adet gününü bekliyoruz toplucaSelam hanimlar nasılsınız giremedim buraya hic
Inşallah hayırlı haberler alırsıniz bekleyen kim varsa rabbim nasip etsinSelam canım nasıl olalım işte adet gününü bekliyoruz topluca
Amin canım inşallahInşallah hayırlı haberler alırsıniz bekleyen kim varsa rabbim nasip etsin
Kac gun vae senin adeteAmin canım inşallah
12 gün var dahaKac gun vae senin adete
Varmış da canm. Inşallah hayırlı haberler alırsın12 gün var daha
aynen günler geçmiyor bide ben çalışmıyorum evde otur otur vakit geçmiyor. çalışıyor olsam belki beklemek zor gelmezdi oyalanırdım birazVarmış da canm. Inşallah hayırlı haberler alırsınbeklemek zor bilirim
Bende evdeyim kuzum. Ben 4 vajinismusla ugrastim sonra beke icn derken baya kafaya taktim ettim olcak gibi degil dedim bütün düşünceleri bıraktım biraktigim ay hamile kaldım evliliğimin 13.ayi geldi miniğim.aynen günler geçmiyor bide ben çalışmıyorum evde otur otur vakit geçmiyor. çalışıyor olsam belki beklemek zor gelmezdi oyalanırdım biraz
Allah bağışlasın canım. zaten olacağı varsa bile kafaya çok takıyoruz diye olmuyorBende evdeyim kuzum. Ben 4 vajinismusla ugrastim sonra beke icn derken baya kafaya taktim ettim olcak gibi degil dedim bütün düşünceleri bıraktım biraktigim ay hamile kaldım evliliğimin 13.ayi geldi miniğim.