Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Dayanamadım cnm takvimde 14 ile 20 arası ve ben belirtileri yaşadım 12 sinden beri. En son 18 inde şehir dışı yaptım yani takvimdeki 19 u yumurtladım gün yoktum ama ben daha öncesi yumurtladım tüm belirtileri 12 sinden 17 sine kdr yaşadım.

Gerçi ovulasyon testi kullanmıyorum kullanmadım hiç almayı düşündüm erteleyip durdum bakalım olmazsa o testlerden temin edeyim

Gerçi ovulasyon testi kullanmıyorum kullanmadım hiç almayı düşündüm erteleyip durdum bakalım olmazsa o testlerden temin edeyim
bencede dene sandığın gibi olmuyor uygulama takvimlerine bakma onlar sadece 14. güne odaklı yumurtlama gösteriyor. mesela ben geçen ay 15. gün yumurtladım bu ay 13. gün yumurtladım değişebilir ovulasyon testi kullanıyorum ordan biliyorum.

Bende öyle düşünüyorum takvimde 19 gösteriyor ama ben dediğim gibi 12 sinden başladı belirtiler.

Bende öyle düşünüyorum takvimde 19 gösteriyor ama ben dediğim gibi 12 sinden başladı belirtiler.
yani sen takvime bakma herkesin bünyesi aynı değil sonuçta illaki 14. gün yumurtlanacak diye bi kaide yok. sen ovulasyon tetsiyle takip et bir iki ay zaten anlarsın.

aynen günler geçmiyor bide ben çalışmıyorum evde otur otur vakit geçmiyor. çalışıyor olsam belki beklemek zor gelmezdi oyalanırdım biraz
Bende evdeyim kuzum. Ben 4 vajinismusla ugrastim sonra beke icn derken baya kafaya taktim ettim olcak gibi degil dedim bütün düşünceleri bıraktım biraktigim ay hamile kaldım evliliğimin 13.ayi geldi miniğim.

Bende evdeyim kuzum. Ben 4 vajinismusla ugrastim sonra beke icn derken baya kafaya taktim ettim olcak gibi degil dedim bütün düşünceleri bıraktım biraktigim ay hamile kaldım evliliğimin 13.ayi geldi miniğim.
Allah bağışlasın canım. zaten olacağı varsa bile kafaya çok takıyoruz diye olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…