-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.361
Yarım saat oldu vereli kuzum kan cihazda gözüküyor hastanenin sonuç bölümünden takip ediyorumneyse hcg çıksın bakalım haber et canım hayırlı haberlerle gel inşallah
Hemşire dedi canm 0 çıktı öğrendimNasil yani canisi sonucu bilmeden degil oldugunu nerden biliyon
devlet hastanesinde verdiysen 2 saat snra özelde verdiysen 1 saat içinde çıkıyorYarım saat oldu vereli kuzum kan cihazda gözüküyor hastanenin sonuç bölümünden takip ediyorum
Devlette verdim şuan onay bekliyor olarak gözüküyor daha 1 saat olmadıdevlet hastanesinde verdiysen 2 saat snra özelde verdiysen 1 saat içinde çıkıyor
Hamile degilmisin kuzumHemşire dedi canm 0 çıktı öğrendim
Yok kuzum değilmişimHamile degilmisin kuzum
Kan değeri düşmüşYok kuzum değilmişim
Ben akşam daha senin düşük yaptığını anladm canm ilk değerin çok düşüktü çünkü sağlıklı bir gebelik değildi8.79 a düşmüş kızlar şimdi baktım
Hayırlısı değilmiş napalimBen akşam daha senin düşük yaptığını anladm canm ilk değerin çok düşüktü çünkü sağlıklı bir gebelik değildirabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah
Öyle canm rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeHayırlısı değilmiş napalim
Amin şimdi tekrar gidiyorum hastaneye bakalım napacaklarÖyle canm rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
Hayırlısı canm bişey yapmazlar bence arrkAmin şimdi tekrar gidiyorum hastaneye bakalım napacaklar
Düşmüş değer ya neyse hayırlısı olsun canım üzülme Tekrar olur Allahın izniyleAmin şimdi tekrar gidiyorum hastaneye bakalım napacaklar
Canım çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demekki Her şer de bi hayır vardır derler inşallah daha sağlıklısını nasip etcek rabbim8.79 a düşmüş kızlar şimdi baktım
Hayirlisi kuzum bir dahaki aya insallahhhhHemşire dedi canm 0 çıktı öğrendim
Hayırlısı değilmiş napalim
8.79 a düşmüş kızlar şimdi baktım
Hamileliğini yaniGeçmiş olsun canım çok üzüldüm inşaAllah Rabbim yeniden yaşatacak