- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.381
Yok ben daha buralıyımdaHamilelik bekleyip olmadığını öğrenen kaçtı gruptankonuşun Bacılar neredesiniz
Bende burdayım canmHamilelik bekleyip olmadığını öğrenen kaçtı gruptankonuşun Bacılar neredesiniz
Grubun daimi üyeleri ikimiziz galibaYok ben daha buralıyımdaama kocam var çok giremiyorum sayfaya
OHH tek değilmişimBende burdayım canmzeytin kırdım anca girebildim
Sen nerelisin canm zeytin toplamaya başlandı mıBende burdayım canmzeytin kırdım anca girebildim
Ben cesmeliyim canm Ama şuan aydin-sokede yasıyorum evlendikten sonra komsum getirmiş köyden saolsunSen nerelisin canm zeytin toplamaya başlandı mı
Hmm anladm canm kırma seyrinde güzel oluyo amaBen cesmeliyim canm Ama şuan aydin-sokede yasıyorum evlendikten sonra komsum getirmiş köyden saolsun
Aynen bizde sewiyoruz kendisiniHmm anladm canm kırma seyrinde güzel oluyo amabizimde annemler topluyor banada yapıp getiriyorlar severim keretayı
Grubun adının hakkını verelim ama dimiGrubun daimi üyeleri ikimiziz galiba
Geçmiş olsun canım ne dedi doktorGeldim kızlar hepinize teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum
Erken düşük dedi 2 gün sonra tekrar gel HCG bakalım iyice düşmüş mu diye dedi bide cerrah paşaya git araştırsinlar şöyle 2 dir böyle çocuğunu kaybettigini dediGeçmiş olsun canım ne dedi doktor
Çok geçmiş olsunn canmErken düşük dedi 2 gün sonra tekrar gel HCG bakalım iyice düşmüş mu diye dedi bide cerrah paşaya git araştırsinlar şöyle 2 dir böyle çocuğunu kaybettigini dedi
Çok geçmiş olsun. Allah tez vakitte en sağlıklısını nasip etsin cnmAmin şimdi tekrar gidiyorum hastaneye bakalım napacaklar
Geçen bir zeytın yapmısım bende üffffSen nerelisin canm zeytin toplamaya başlandı mı
Bende izmirliyimBen cesmeliyim canm Ama şuan aydin-sokede yasıyorum evlendikten sonra komsum getirmiş köyden saolsun
Yaa ne güzel hemşerimBende izmirliyim