Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

bulunduğun şehirdeki doktorlara bak yorumlara bak değerlendirmelere en iyi olanına git bence ben öyle yaptım tüp ameliyatım için çünkü tüp ameliyatının şakası yoktu işi bilen birine yaptırmam gerekiyordu yaptırdım şükür iki tüpümen birini kurtardı

Teşekkür ederim canım öyle yapicam, ya bide aklıma bişey geldi alo 184 u arayıp şikayet etsem mi hiç ne ilaç ne iğne vermediler kanama dursun diye haklı miyim ?
O değer zaten sağlıksız Bi gebelikti canm düşeceği içn zaten bişey yspamazlardı

Kızlar bata son 7 gün kaldı. Erken gebelik testi mi alsam hastaneye arkadaşın yanına gidip kan mı versem bilemedim. Ziraa çok merak ediyorum

Benide alır mısın bu listeye

Kızlar ya benim normalde bugün ovu günüm 4 gündür adet sancısı gibi ara ara sancım oluyor özellikle de sabahları
normalde iki gün önceden sağ veya sol kasığımda bir ağrı olur ve o günler ovulasyon testinde çift çizgi görürdüm sonra yumurtlardım ama bu ay niye böyle oldu anlamadım farklı bir sancım var ve testlerde hala silik çizgi sizce neden olabilir başına böyle bişe gelen var mı?

erkenmi yumurtladın acaba testi ne zamandır yapıyosun

Ben nöbette ki arkadaşa geldim hastaneye kan verdim dayanamayıp kızlsrr ve sonuç 0,1 döllenme den sonra 9.,10 uncu gün olsaydı az da olsa çıkardı. Sanırım bu ayda olmadı..

Ben nöbette ki arkadaşa geldim hastaneye kan verdim dayanamayıp kızlsrr ve sonuç 0,1 döllenme den sonra 9.,10 uncu gün olsaydı az da olsa çıkardı. Sanırım bu ayda olmadı..
Dayanamadın demi :) tam yumurtladığın günden hesap etme bu yumurtlama 2-3 gün sürüyor hangi gün döllenme olduğunu bilemezsin ki. mesela ben 2 gün yumurtluyorum 3. gün çatlıyor zaten çatladığı zaman döllenme olur yumurta çatlamadan sperm yumurtaya giremezki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…