- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.421
bulunduğun şehirdeki doktorlara bak yorumlara bak değerlendirmelere en iyi olanına git bence ben öyle yaptım tüp ameliyatım için çünkü tüp ameliyatının şakası yoktu işi bilen birine yaptırmam gerekiyordu yaptırdım şükür iki tüpümen birini kurtardıİnşallah kuzum tek istediğim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarnasıl bı yol izlemeliyim şimdi bana çapa yada Cerrahpaşa ya git dedi araştırsinlar diye ama netten hastanenin sikayet
Bölümüne bı baktım resmen para tuzağı
Teşekkür ederim canım öyle yapicam, ya bide aklıma bişey geldi alo 184 u arayıp şikayet etsem mi hiç ne ilaç ne iğne vermediler kanama dursun diye haklı miyim ?
[/QU için rahat edıcekse bı eczaneye gıt sor normal agrı kesıcı ıctım ben adet gıbı 1 hafta surmustu benım
Kızlar bakın bugün ne buldum ilk gebeligimdeki bebeğimi hiç telefona çekip incelememistim için duygularım darmaduman olduEki Görüntüle 2548196
[/QUOTE
ama boyle kendını uzersın canını sıkma sen herseyın bası sıtres ve duzelmekmıcın bol bol dua edıp tedavı gormek bende ıyı bır doktor arıyorum
O değer zaten sağlıksız Bi gebelikti canm düşeceği içn zaten bişey yspamazlardıTeşekkür ederim canım öyle yapicam, ya bide aklıma bişey geldi alo 184 u arayıp şikayet etsem mi hiç ne ilaç ne iğne vermediler kanama dursun diye haklı miyim ?
bence bi kaç gün daha bekle olsa bile çıkmaz dahaKızlar bata son 7 gün kaldı. Erken gebelik testi mi alsam hastaneye arkadaşın yanına gidip kan mı versem bilemedim. Ziraa çok merak ediyorum
Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤
❤
Topik kuralları
�
- Topiğe adını yazdıran doğuma kadar çıkamaz
- Topiğe katılanlar konuşmalara düzenli olarak katılmak zorundadır.
- Listemiz bacıkolar dan oluşmaktadır.
- Kurallar çiğnenemez, çiğnenmesi teklif bile edilemez!!!
�
�
�
��
�
�
�
İsim yaş şehir kilo aldığın kilo cinsiyet sat kaçıncı gebelik Tahmini doğum tarihi @MoonfacedMom
@Amine23
@SekerPortakaliMMM26
23
32bursa 70
58
5222 eylül-20Eylül
11 EKİMikinci-
İlk
İlkHamiş adayı -
-
-@Gonulmeyvesi
@meltembusra97
@Cikilop1
@happydays1000
@Seda2012Emre
@Papatia61
@Kajuko23
22
23
28
21
27
21İstanbul 69
63
60
56
72
75
49
89
-
-
Oğlan
-
-20 Ekim-19 Eylül-19eylül
-
28 ocak
11ekim
5eylülilk
-
-
-
İlk
İkinci
İlkaday
Aday
Aday
Hamiş
Hamiş
Aday
Hamiş-
-
-
20haziran
4 kasım
-
30haziran@asli1993
@Tgcervanne0133
@kartalice28
@Semamusti
@oblomowka126
29
29
30
31manisa
Mersin
-
-
Düzce102
75
55
67,5
73
85
-
-
-
Kız
-
-
-3 kasım
8 nisan
21ekim
16 eylül
2ekimilk
İkinci
İlk
İlk
İlkAday
Hamiş
Aday
Hamiş
Aday-
6ocak@Cgdm2537
@balbocegi3525
27İzmir 58
60-
--
-Aday
--
-
-@Yarimm66
@nurguull
@Nefesgibi26
27
23muş
Kütahya
Van86
54
-93
-
-kız
-
-
13eylül
31temmuzİlk
İlk
İlkHamiş
Hamiş
Hamiş-
5 ocak
1 mayıs@Peripellas
@EsrDG
@Vizeci0626
31
23Ankara
Ankara
-50
-
62
26 eylül
8 ekimilk
ikinci
İlkaday -
-
-@ecrin2455
@Gamzeliyy
@hilallllllll33
34
22Samsun
-
-72
59
591 ekim
10eylül
16temmuz-
İkinci
İlk-
Aday
Hamiş-
-
-@adel8893
@Fasulyeannesi
@Goktemaviyuz126
26
27Erzurum
Antalya
Çanakkale62
100
547temmuz
-
25eylülilk
İlk
İlkhamiş
Hamiş
Aday-
-
-@Tubisakkay
@Darkgod
@Deryakadir34
23
32izmit
Yozgat
Van-
-
64-
ilk
İkinci-
hamiş
Hamiş
18Ağustos
-4 eylül-
-
erkenmi yumurtladın acaba testi ne zamandır yapıyosunKızlar ya benim normalde bugün ovu günüm 4 gündür adet sancısı gibi ara ara sancım oluyor özellikle de sabahları
normalde iki gün önceden sağ veya sol kasığımda bir ağrı olur ve o günler ovulasyon testinde çift çizgi görürdüm sonra yumurtlardım ama bu ay niye böyle oldu anlamadım farklı bir sancım var ve testlerde hala silik çizgi sizce neden olabilir başına böyle bişe gelen var mı?
Kandaa çıkmaz mı diosun uz yumurtlamadan 10 gün geçtibence bi kaç gün daha bekle olsa bile çıkmaz daha
Kandaa çıkmaz mı diosun uz yumurtlamadan 10 gün geçti
[/QUyumurtlamanın 16 veya 17. günü test yapın diyorlar en azından 3 -4 gün daha geçsin kanda baktıracaksanız bence siz bilirsiniz tabiKandaa çıkmaz mı diosun uz yumurtlamadan 10 gün geçti
biliyorum öyle denk geliyor ama adetinden 2 yada 3 gün önce yaptırsan daha iyi olur kan testini onu demek istiyorum.Cnm 7 Gün sonra adetim zaten
Benim siklusum 32-33 günde bir 14. Gün filan başlıyorum teste ama hala bişe yok bişey anlamadım vallaerkenmi yumurtladın acaba testi ne zamandır yapıyosun
He ben yanlış anladım haklısın cnm bekleyelim bakalımbiliyorum öyle denk geliyor ama adetinden 2 yada 3 gün önce yaptırsan daha iyi olur kan testini onu demek istiyorum.
Tabiki kuzum bilgileri yaz ekleyeyimBenide alır mısın bu listeye
Dayanamadın demi :) tam yumurtladığın günden hesap etme bu yumurtlama 2-3 gün sürüyor hangi gün döllenme olduğunu bilemezsin ki. mesela ben 2 gün yumurtluyorum 3. gün çatlıyor zaten çatladığı zaman döllenme olur yumurta çatlamadan sperm yumurtaya giremezkiBen nöbette ki arkadaşa geldim hastaneye kan verdim dayanamayıp kızlsrr ve sonuç 0,1döllenme den sonra 9.,10 uncu gün olsaydı az da olsa çıkardı. Sanırım bu ayda olmadı..