- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.341
Akşamda arada girip bakıyorum eşime belli etmeden çok kafana takıyorsun diye kızıyor çünkü. Arada kaçarım ben gelirim yine duramam aklım burda kalıyorBende sonucu görmek için telefon elimde kaldı bekliyorum
Bende sık sık burdayım çıkıp 5 dk sonra geliyormAkşamda arada girip bakıyorum eşime belli etmeden çok kafana takıyorsun diye kızıyor çünkü. Arada kaçarım ben gelirim yine duramam aklım burda kalıyor
nolcak bizim bu halimiz bilmiyorumBende sık sık burdayım çıkıp 5 dk sonra geliyorm
Aminnnnnolcak bizim bu halimiz bilmiyorumAllah sonumuzu hayır etsin
Durmadı kuzum azar azar geliyor , evet evlendigimiz de hemen hamile kalmıştım 2,5 aylıkken kalp gelişim durmuştu , onun üstüne daha yeni olmuştu
Gebelik devam ediyor demek sanırımKızlar tekrardan muayne etti alttan rahim duvarında kalınlaşma var ama çok değil dedi diğer asistana dün 9mm di bugün 17 ama ne o Anlamadım tekrar HCG istedi
belki rahim duvarı kalınlaştığı için kanama vardır. hamilelik oluşması için 10 ve 14 mm arası olması gerekiyor demişti benim doktorum. neyse HCG çıksında haber et bizeKızlar tekrardan muayne etti alttan rahim duvarında kalınlaşma var ama çok değil dedi diğer asistana dün 9mm di bugün 17 ama ne o Anlamadım tekrar HCG istedi
Hayırlısı kuzum ınsallah sendede vardırtatlım inslalah olmustur çok zorlu süreçler seni çok.iyi anlıyorum bende 2 kaismda yapacagim test ama baya geçmeyen kasik agrilarim batmalarim var hayirlisi bakalim
Dün 9mm di kuzum işte bugün 17 mm dedi diğer doktorabelki rahim duvarı kalınlaştığı için kanama vardır. hamilelik oluşması için 10 ve 14 mm arası olması gerekiyor demişti benim doktorum. neyse HCG çıksında haber et bize
Allah güzel yazılar yazsın inşallah kaderi güzel olur yavrunun, bizim 1,5 sene önce kalp gelişim durduğu için bı kurtajimiz var onun üstüne daha yeni olmuştu
[/Q
KAFANADA fazla takma kuzum rabbım saglıklı ve hayırlı versın yeterkıTamam kuzum
bakalım HCG kaç çıkacakDün 9mm di kuzum işte bugün 17 mm dedi diğer doktora
İlk başta düşük yapiyosundur yarın gelmene gerek kalmaz dedi kan ver dedi korktum sonra kandan önce gel muayne edelim dedibakalım HCG kaç çıkacak
manyakmı bunlar ya muayene etmeden önce niye yorum yapıyorlarİlk başta düşük yapiyosundur yarın gelmene gerek kalmaz dedi kan ver dedi korktum sonra kandan önce gel muayne edelim dedi
Nasil yani canisi sonucu bilmeden degil oldugunu nerden biliyonSonucumu bilmiyorum canm ama değilmişim
Ay ne bileyim sonra geldi yine muayne ettimanyakmı bunlar ya muayene etmeden önce niye yorum yapıyorlar
neyse hcg çıksın bakalım haber et canım hayırlı haberlerle gel inşallahAy ne bileyim sonra geldi yine muayne etti