Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar tekrardan muayne etti alttan rahim duvarında kalınlaşma var ama çok değil dedi diğer asistana dün 9mm di bugün 17 ama ne o Anlamadım tekrar HCG istedi

Kızlar tekrardan muayne etti alttan rahim duvarında kalınlaşma var ama çok değil dedi diğer asistana dün 9mm di bugün 17 ama ne o Anlamadım tekrar HCG istedi
belki rahim duvarı kalınlaştığı için kanama vardır. hamilelik oluşması için 10 ve 14 mm arası olması gerekiyor demişti benim doktorum. neyse HCG çıksında haber et bize

ben bır kımyasal gebelık gecırdım adetım 1 hafta gectı gıttım kan verdım devlette degerım 5 bucukdu bana bellı degıl 2 gun sonra tekrar kan ver dedı bende 4 gun sonra ozele gıttım ne olur ne olmaz dıye degerım 37 cıktı sonra doktor bana tamam hamılesın ama 2 gun sonra tekrar kan verrmelısın son dedı bakalım yukselmısmı dıye sonra ben 2 gun dolmadan hafıfı lekelenmem basladı ne oluyo acaba dedım tekrar doktora gıttım kan vermeye ama baska dotora gıttım bu sefer cunkı dıger doktorum bıraz sınırlendırmıstı benı canım sıkıldı kımyasa olabılr dedi içimede bır kusku dustu yanı sonra baktım deger 17 ye dusmus sonra doktor bana gecıkmeye gore normal degil degerın 6 haftalık olması gerekıyor dedi kımyasalmıs ve adet ıle atıcaksın dedı sonra ustunden 5 ay gectı hala olmadı evlenelı 2 sene oldu 1 bucuk senedır ıstıyoruz nasıp kısmet rabbım yeterkı saglıklı ve hayırlı versın

X