Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Doğru söylüyorsun Allah'ın hikmeti işte bekleyip gorucez napalim rabbim evladımı bize bağışlar inşallah
Amin canım inşallah. normalde benim umudum yoktu çünkü tek tüpüm açık oda ameliyatlı yani hasar gördü tabi biraz ama HSG de sıvı geçişi oldu yani açık ama dış gebelik riskim yüksek. hormonlarım normal hamile kalmaman için hiç bi sebep yok dedi doktor adetin gecikirse hemen gel dedi ama 1 senedir gecikme olmadı hiç ben yaşımdan dolayı acele ediyorum 36 yaşındayım çünkü. ama o doktor bana tüpleri bağlı kadının hamile kalıp doğum yaptığını anlatınca bi umut oldu sanki bana

hamişlere bi sorum var bebği görüp kalp atışını duyduktan sonra bida ne zaman kontrole çağırdı doktorunuz?ikili teste kadar çağırıyorlarmı?
ben ilk randevma 8 haftalıkken gittim kalp atışını duyduk sonra 11 haftalıkken çağırdı tabi bu her doktora göre farklılık gösterebilir bide benim düşük riskim vardı o yüzden 3 hafta sonra çağırdı

Benim annemi de tuplerini bulamamislardi iltihaplı olmasından dolayı kız kardeşime hamileyken kardeşim iltihabın içinde büyüdü Allah'a şükür sağlıklı sıhhatli 15 yaşında şimdi, sonrasında yine bulamadılar hamile kalirsan ölürsün dediler ikizlere hamile kalmıştı annem ama mecbur aldırmak zorunda kalmıştı.

adet gecikince mi oldu yani sertleşme..benimde adetimi 5 gün var ara ara bel ve kasık ağrısı dışındı bişey yok ta onun için soruyorum :)
Adet gecikmesinin 4. Gününde gögüslerde sertlesme ve lekelenme farkettim 5. Günde dayanamayip test yaptim positif cikti... 3 4 gün sonra da doktora gittim 4 haftalik hamilesin dedi ve kesesi göründü

size bişey söyliyimmi gerçekten eğer olacağı varsa her türlü oluyor ben iki sene +3 aylık evliyim 2 sene boyunca doktor doktor dolaştım 2 kez rahim filmi çekildim işkinde ikisi kapalı dediler ikincisinde sol açık sağ kapalı dediler ameliyat dediler tüp bebek dediler ... derken tam evlilik yıldönümüüzden bir gün snra şehir dışına çıktım ve aradan 15 gün geçti orda içime bi his düştü test yaptım ve pozitif o ay sadece bir ilişkiyle hamile kalmışım ve üstelik sağ tüpümden yani kapalı dedikleri tüpten kalmışım yani herşey dua ve sabırla olur Allahın izniyle olmayacak şey yok

Bat a 9 gün kaldı. Son bir haftam seyahatler yollar valizler taşımalar. Kasık ağrım fazlalaştı dündendir kızlar. Hafiften midem ekşiyo bulanıo. Ay geçen de Dr 12 gün kala bata kalınlaşma var gebelik olabilir diyince ben yine sardım kendime sanırım. İçim içimi yiyo iki gün sonra gidip kan versem mi beklesem mi erken gebelik testi mi alsam.

ya maşallah ne güzel :) olacak olduktan sonra oluyor biz ne kadar beklersek bekleyelim :) benim her şey normal yine de bir zamanı var demekki :)

canım benim tüplerim bağlıydı ben tekrar açtırmak için ameliyat oldum sol tüp açıldı ama sağ tüp kesinlikle açılmadı tıkalıymış çok eskiden. ameliyattan 1 ay sonra başka hastanede hsg çektirdim ikiside kapalı dediler nasıl ağladım nasıl ağladım o kadar ameliyat oldum acı çektim olmadı diye geçen nisan ayında kendi doktoruma gittim histereskopi ve lapaoroskopi yaptı sol tüpün açık senin dedi nasıl sevindim ama hala bekliyoruz işte. kısmetimizde varsa olur inşallah

Allahın işine akıl sır ermez işte canım nasipte gelir bağdattan yemenden, nasip değilse ne gelir elden

olur Allahın izniyle ya sen hep bi gün olacağına inanarak dua et kendine Allah büyüktür dedim ya bana kapalı dedikleri tüpten ben hamile kaldım

ay inşallah bata 5 gün var işte bekliyoruz bakalım :)
hayırlısı olsun bikaç gün daha bekle derim :) herkes diyoki işte hamile kaldığını insan hissediyomuş içine doğuyomuş Allah Allah bende mi anormallik var ben hiç hissetmedim ve ihtimal dahi vermiyordum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…