Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar iyiyim ağrım hafif bazen duruyor ama kanama devam adetteki gibi şiddetli ağrılar yok ben adet olduğumda yerimden kalkamam sağ bacağım felç gibi olur ama bu öyle değil ne bileyim insan umutlaniyor işte

Yarın sabah çağırdı doktor yarın bakicaz işte kuzum ben sonucu tahmin ediyorum bu kadar durmaması tutunamadigi anlamına geliyor
Öyle deme Allahtan umut kesilmez inşallah. Canım olmasa bile üzülme neden dersen bende ilk hamileliğimde düşük yaptım doktor hücresi gelişmemiş suyu az dedi düşük önleyici ilaç verdi ama yinede düşmüş ben farketmedim düştüğünü doktor kontrolde düşmüş dedi ben şok oldum. zaten düşmeseydi normal sağlıklı bi bebek olma ihtimali yoktu. zaten sağlıklı olmadığı için onu vücut atıyor buda düşük oluyor dedi. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür şimdi 17 yaşına geldi oğluşum. kendini üzme bekle canım hayırlısı neyse öyle olsun bizide habersiz bırakma

Ben haftaya yapacagımmm test ayın 30 unda falannnnn canım ınsallh hu ay tutar aksi takdirde 9.denemeye girecemmm dua edin bana nolur kızlarrrrrrrr
tatlım inslalah olmustur çok zorlu süreçler seni çok.iyi anlıyorum bende 2 kaismda yapacagim test ama baya geçmeyen kasik agrilarim batmalarim var hayirlisi bakalim

Allah güzel yazılar yazsın inşallah kaderi güzel olur yavrunun, bizim 1,5 sene önce kalp gelişim durduğu için bı kurtajimiz var onun üstüne daha yeni olmuştu

Allah güzel yazılar yazsın inşallah kaderi güzel olur yavrunun, bizim 1,5 sene önce kalp gelişim durduğu için bı kurtajimiz var onun üstüne daha yeni olmuştu
olur canım olur Allah istedikten sonra olmayacak şey yok. bak bana doktorum ne dedi kadının biri tüplerini bağlatmış tüpler ortadan kesik yani birbiriyle bağlantısı yok yumurta dölleniyor ve karşı tüpe geçiyor ordan rahime gidiyor bebiş oluyor Allahın işine bak doktor inanamadım hatta doğumuna girdim merakımdan dedi. hayat mucizelerle dolu canım sabretmek gerekiyor sadece

Bende bugün kırmızıları gördüm yeni ay yeni umut Kasım’da AŞK Başkadır

Doğru söylüyorsun Allah'ın hikmeti işte bekleyip gorucez napalim rabbim evladımı bize bağışlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…