- 27 Mayıs 2019
- 97
- 68
- 27
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.301
adete kaç gün varKızlar pıhtı da gelmeye başladı hastaneye gidicem şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adete kaç gün varKızlar pıhtı da gelmeye başladı hastaneye gidicem şimdi
Aynen canım bende bigün olur umuduyla dua ediyorum zaten ama yaşım 36 artık daha geç olmasa iyi olur diye düşünüyorum heran pes edebilirim. aslında pes ettimde eşim için çabalıyorum daha çok. çok aşırı çocuk seviyor çok istiyor bana belli etmesede biliyorum.olur Allahın izniyle ya sen hep bi gün olacağına inanarak dua et kendine Allah büyüktür dedim ya bana kapalı dedikleri tüpten ben hamile kaldım
Sonucumu bilmiyorum canm ama değilmişim
Git canım git haber ver bizede hayırlısı neyse o olsun inşallahKızlar pıhtı da gelmeye başladı hastaneye gidicem şimdi
Git kuzum ihmal etme büyük ihtimal düşük yapıyorsunKızlar pıhtı da gelmeye başladı hastaneye gidicem şimdi
inşallah Rabbim en en hayırlı zamanda sanada ve bebek isteyen bütün kadınlarada nasip etsin bütün hamilelerinde hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsşn Rabbim hep bu duaayı ederimAynen canım bende bigün olur umuduyla dua ediyorum zaten ama yaşım 36 artık daha geç olmasa iyi olur diye düşünüyorum heran pes edebilirim. aslında pes ettimde eşim için çabalıyorum daha çok. çok aşırı çocuk seviyor çok istiyor bana belli etmesede biliyorum.
zaten ne zaman test yaparsan arkasında adet geliyor dalga geçer gibiDün test yaptırdım akşamında adet oldum bu ayda kısmet değilmiş Rabbimden ümidimi kesmiyorum
Amin canım inşallahinşallah Rabbim en en hayırlı zamanda sanada ve bebek isteyen bütün kadınlarada nasip etsin bütün hamilelerinde hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsşn Rabbim hep bu duaayı ederim
aynen bende :) sanki hamile kaldığım an hissetmem gerekiyor belirti yaşamam gerekiyormuş gibi geliyor adetten önce hep belirti arıyorum :)hayırlısı olsun bikaç gün daha bekle derim :) herkes diyoki işte hamile kaldığını insan hissediyomuş içine doğuyomuş Allah Allah bende mi anormallik var ben hiç hissetmedim ve ihtimal dahi vermiyordum yani :)
Aynen canım bu olayı ikinci yaşamam son olur inşaAllahzaten ne zaman test yaparsan arkasında adet geliyor dalga geçer gibi
kim dedi değilsin diye canım doktormu dedi değerin kaç acabaSonucumu bilmiyorum canm ama değilmişim
Hemşire dedi canm değer daha çıkmamış ama sonuçların yanında yüksek çıkmadı dedi 5 in altında Bi değer mişkim dedi değilsin diye canım doktormu dedi değerin kaç acaba
inşallah canımAynen canım bu olayı ikinci yaşamam son olur inşaAllah
gerçektende eğer bişeyin üstüne çok gitiiğin zaman olmuyr ben kendimden biliyorum biara kafayı yeme durumuna gelmiştim ne zamanki kafamdan attım takmamaya başladım o zaman oldu biliyorum çok zor bi durum fakat gerçek bişey bu takmadığın ve bıraktığın zaman oluyoaynen bende :) sanki hamile kaldığım an hissetmem gerekiyor belirti yaşamam gerekiyormuş gibi geliyor adetten önce hep belirti arıyorum :)
başında sıfır yoksa bi umut olabilir yeni gebelerde öyle oluyor çünküHemşire dedi canm değer daha çıkmamış ama sonuçların yanında yüksek çıkmadı dedi 5 in altında Bi değer miş
Benim son ilişkinin üstünden 16 gün geçti hiç ihtimal yok kuzubaşında sıfır yoksa bi umut olabilir yeni gebelerde öyle oluyor çünkü
ya aslında Allah var öyle kafa yeme noktasına gelmedim adet olduğum zamanlar aşırı aşırı üzülmedim hatta rahatlıyorum en azından gecikmeden oldu diye :) ama işte istiyorum ya belirti bekliyorum öyle :) yoksa elbette bi zamanı vardır inancım sonsuz :)gerçektende eğer bişeyin üstüne çok gitiiğin zaman olmuyr ben kendimden biliyorum biara kafayı yeme durumuna gelmiştim ne zamanki kafamdan attım takmamaya başladım o zaman oldu biliyorum çok zor bi durum fakat gerçek bişey bu takmadığın ve bıraktığın zaman oluyo
inşallah o zaman en yakındadır hayırlısıylaya aslında Allah var öyle kafa yeme noktasına gelmedim adet olduğum zamanlar aşırı aşırı üzülmedim hatta rahatlıyorum en azından gecikmeden oldu diye :) ama işte istiyorum ya belirti bekliyorum öyle :) yoksa elbette bi zamanı vardır inancım sonsuz :)
26 yaşımdayım 54 kilo mersin ilk bebeğimListeye adını yazdırmak isteyen yaş kilo şehir yazın doldurayım