- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.261
Kızlar iyiyim ağrım hafif bazen duruyor ama kanama devam adetteki gibi şiddetli ağrılar yok ben adet olduğumda yerimden kalkamam sağ bacağım felç gibi olur ama bu öyle değil ne bileyim insan umutlaniyor işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok almiyorum kuzum ama umudum da kesiliyorAğrı kesici falan alma canım sık dişini inşallah kesilir kanama yerleşiyordur bebiş
aslında kanmı versen tekrar. değer azcıkta olsa yükselmişmiYok almiyorum kuzum ama umudum da kesiliyor
Yarın sabah çağırdı doktor yarın bakicaz işte kuzum ben sonucu tahmin ediyorum bu kadar durmaması tutunamadigi anlamına geliyoraslında kanmı versen tekrar. değer azcıkta olsa yükselmişmi
Amin insallah, yok hayir tedavi yoluyla degil, beklemiyorduk aslinda hatta süpriz olduhayırıl olsun sağlıkla kucağına al inşallah :) tedaviyle mi oldu bebiş
Ben haftaya yapacagımmm test ayın 30 unda falannnnn canım ınsallh hu ay tutar aksi takdirde 9.denemeye girecemmm dua edin bana nolur kızlarrrrrrrrkızlar naislsinz varmi gelismesi olan hamile olan
Insallah güzel haberler alirsinBen haftaya yapacagımmm test ayın 30 unda falannnnn canım ınsallh hu ay tutar aksi takdirde 9.denemeye girecemmm dua edin bana nolur kızlarrrrrrrr
Ay inşallah canım yaaa artık olsun çünkü 1 buçuk sene oldu ve 8. Denememdeyım herkes cok şaşırıyorrInsallah güzel haberler alirsin
Allah gönlüne göre versin canim bol bol dua gönderiyorum sana hayirli haberler al insallahAy inşallah canım yaaa artık olsun çünkü 1 buçuk sene oldu ve 8. Denememdeyım herkes cok şaşırıyorr
Öyle deme Allahtan umut kesilmez inşallah. Canım olmasa bile üzülme neden dersen bende ilk hamileliğimde düşük yaptım doktor hücresi gelişmemiş suyu az dedi düşük önleyici ilaç verdi ama yinede düşmüş ben farketmedim düştüğünü doktor kontrolde düşmüş dedi ben şok oldum. zaten düşmeseydi normal sağlıklı bi bebek olma ihtimali yoktu. zaten sağlıklı olmadığı için onu vücut atıyor buda düşük oluyor dedi. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür şimdi 17 yaşına geldi oğluşum. kendini üzme bekle canım hayırlısı neyse öyle olsun bizide habersiz bırakmaYarın sabah çağırdı doktor yarın bakicaz işte kuzum ben sonucu tahmin ediyorum bu kadar durmaması tutunamadigi anlamına geliyor
tatlım inslalah olmustur çok zorlu süreçler seni çok.iyi anlıyorum bende 2 kaismda yapacagim test ama baya geçmeyen kasik agrilarim batmalarim var hayirlisi bakalimBen haftaya yapacagımmm test ayın 30 unda falannnnn canım ınsallh hu ay tutar aksi takdirde 9.denemeye girecemmm dua edin bana nolur kızlarrrrrrrr
Allah güzel yazılar yazsın inşallah kaderi güzel olur yavrunun, bizim 1,5 sene önce kalp gelişim durduğu için bı kurtajimiz var onun üstüne daha yeni olmuştuÖyle deme Allahtan umut kesilmez inşallah. Canım olmasa bile üzülme neden dersen bende ilk hamileliğimde düşük yaptım doktor hücresi gelişmemiş suyu az dedi düşük önleyici ilaç verdi ama yinede düşmüş ben farketmedim düştüğünü doktor kontrolde düşmüş dedi ben şok oldum. zaten düşmeseydi normal sağlıklı bi bebek olma ihtimali yoktu. zaten sağlıklı olmadığı için onu vücut atıyor buda düşük oluyor dedi. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür şimdi 17 yaşına geldi oğluşum. kendini üzme bekle canım hayırlısı neyse öyle olsun bizide habersiz bırakma
ne güzel :) belirtiniz falan oldu muAmin insallah, yok hayir tedavi yoluyla degil, beklemiyorduk aslinda hatta süpriz oldu
olur canım olur Allah istedikten sonra olmayacak şey yok. bak bana doktorum ne dedi kadının biri tüplerini bağlatmış tüpler ortadan kesik yani birbiriyle bağlantısı yok yumurta dölleniyor ve karşı tüpe geçiyor ordan rahime gidiyor bebiş oluyor Allahın işine bak doktor inanamadım hatta doğumuna girdim merakımdan dedi. hayat mucizelerle dolu canım sabretmek gerekiyor sadeceAllah güzel yazılar yazsın inşallah kaderi güzel olur yavrunun, bizim 1,5 sene önce kalp gelişim durduğu için bı kurtajimiz var onun üstüne daha yeni olmuştu
Ay bende geçen sene ekimde bidahaki seneye kadar olur heralde diyordum 1 sene oldu hala aynı yerdeyimBende bugün kırmızıları gördüm yeni ay yeni umut Kasım’da AŞK Başkadır ☺
Bi ben kaldım galiba benimde karnım ağrıyo kasıklarım yanıyor sanki.Bende bugün kırmızıları gördüm yeni ay yeni umut Kasım’da AŞK Başkadır
ben şuan yumurtlamadayım ovulasyonlar pozitif, adetim 9 kasımda gelecek bakalımBi ben kaldım galiba benimde karnım ağrıyo kasıklarım yanıyor sanki.
Doğru söylüyorsun Allah'ın hikmeti işte bekleyip gorucez napalim rabbim evladımı bize bağışlar inşallaholur canım olur Allah istedikten sonra olmayacak şey yok. bak bana doktorum ne dedi kadının biri tüplerini bağlatmış tüpler ortadan kesik yani birbiriyle bağlantısı yok yumurta dölleniyor ve karşı tüpe geçiyor ordan rahime gidiyor bebiş oluyor Allahın işine bak doktor inanamadım hatta doğumuna girdim merakımdan dedi. hayat mucizelerle dolu canım sabretmek gerekiyor sadece