- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.241
Allah korusun ya zor bi durum bende düşük yaptım ama düşükte ilk önce çok uçuk pembe kan geldi bende cikilop1 in attığı resimdeki gibi değildi. inşallah yerleşme kanamasıdırBende merak ediyorum mesaj attm ama dönüş yapmadı korktm açıkçasıakşam düşük yapıyo gibi geldi bana inşallah düşündüğüm olmamıştır
Kanaması artmıştı canm yerleşme kanaması o kadar çok gelmez bide parlak kırmızı kandı gece konuştuğumuzda öyle demiştiAllah korusun ya zor bi durum bende düşük yaptım ama düşükte ilk önce çok uçuk pembe kan geldi bende cikilop1 in attığı resimdeki gibi değildi. inşallah yerleşme kanamasıdır
tüh ya üzüldüm merak ettim valla ama iyiki kan testi yaptırmış değilse adeti geldi sanabilirdiKanaması artmıştı canm yerleşme kanaması o kadar çok gelmez bide parlak kırmızı kandı gece konuştuğumuzda öyle demişti
Cnm senin sonuçlar çıktı mıKanaması artmıştı canm yerleşme kanaması o kadar çok gelmez bide parlak kırmızı kandı gece konuştuğumuzda öyle demişti
Gece acile gitti de 2 tane hastanede kadın doğumcu yok diye eve gelmek zorunda kaldı inşallah iyidir ikiside rabbim korusuntüh ya üzüldüm merak ettim valla ama iyiki kan testi yaptırmış değilse adeti geldi sanabilirdi
Yok canm daha çıkmadı bekliyorumCnm senin sonuçlar çıktı mı
Amin inşallahGece acile gitti de 2 tane hastanede kadın doğumcu yok diye eve gelmek zorunda kaldı inşallah iyidir ikiside rabbim korusun
ne zaman çıkacakYok canm daha çıkmadı bekliyorum
2 den sonra cihaza yerleştiriliyor genelde yarına kadar çıkarda ne zaman hiç bilmiyorumne zaman çıkacak
bat a bir hafta var benim şimdiden merak içindeyim valla şuan seni tahmin edebiliyorumYok canm daha çıkmadı bekliyorum
E nabızdan bakarsın olmazsa2 den sonra cihaza yerleştiriliyor genelde yarına kadar çıkarda ne zaman hiç bilmiyorum
hayırıl olsun sağlıkla kucağına al inşallah :) tedaviyle mi oldu bebişSelammm... bende geldim... ben 3 hafta önce ögrendim hamile oldugumu 4 haftalikti keseyi görmüstüm, dün bebegimi 7.haftasinda ilk kez gördümminicikkkkk ve kalbi atmaya baslamis tarif edilemez bisey
İnsan kendini kaptırıyo yaabat a bir hafta var benim şimdiden merak içindeyim valla şuan seni tahmin edebiliyorum
Aynen takipteyim canmE nabızdan bakarsın olmazsa
Aynen öyle canım ümit oluyo ister istemezİnsan kendini kaptırıyo yaa
Kanama ara ara devam ediyor ağrım hafifSiz nasil oldunuz kanama devam ediyomu durmudu sizide merak ediyorum insallah kat kat yukselir degeriniz
ben bir sene önce gebelik testi aldım adet olmazsam yapayım diye o gün bugündür duruyor gecikme hiç olmadı bende testi attım artık tarihi geçmiştir diye. Her ay beklemek çok zorAynen takipteyim canm
Ağrı kesici falan alma canım sık dişini inşallah kesilir kanama yerleşiyordur bebişKanama ara ara devam ediyor ağrım hafif