- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.221
Hayırlı sonuç alırsın inşaAllah canımKızlar kanımı verdim sağolsun hemşirem almış barkodu ☺☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sonuç alırsın inşaAllah canımKızlar kanımı verdim sağolsun hemşirem almış barkodu ☺☺
Sağol canmHayırlı sonuç alırsın inşaAllah canım
Sonuç çıkmadı mı canım dahaKızlar kanımı verdim sağolsun hemşirem almış barkodu
Sağlık ocağında kan verdim canm 2den sonra başlıcam bakmaya hayırlısı bakalımSonuç çıkmadı mı canım daha
Gerek kalmadi devami geldi kanamanin bidaki aylara nasip artik belirti falan ugrasamicam gercekten her ay psikolojik hamile yillarca yasadim zaten en tahmin etmedigim belirti gozetmedigim ay hamile kalmistim hatta kan vermeye giderken bile verimde rahatlar adet olurum diye vermistimİhmal etmeyin gidin beklemeyin 2 gün kalmış zaten bata
Hayirli haberle gelin insallahSağlık ocağında kan verdim canm 2den sonra başlıcam bakmaya hayırlısı bakalım
Sağol bacım inşallahHayirli haberle gelin insallah
Siz nasil oldunuz kanama devam ediyomu durmudu sizide merak ediyorum insallah kat kat yukselir degerinizAminn inşallah canım ,
Hayra çıksın inşallah canım hatta bebişli haberler alKızlar gece rüyamda sağ tarafımda Fasulye kadar Bi bebişim vardı incecik elini ayağını uzatıyodu sanki hemen derinin altındaymış gibi suratını falan çıkarıyordu hatta kızım olacakmış kayram diye sesleniyorum anneme diyorm eşime benziyo ama suratı aynı ben yine delirmeye doğru gidiyorm bu 4. Rüya
Amin inşallah canm sonuçtan sonra fena patlıcam gibi geliyo 0 ı görünceHayra çıksın inşallah canım hatta bebişli haberler al
İnşallah olumlu bir sonuç olurAmin inşallah canm ☺☺sonuçtan sonra fena patlıcam gibi geliyo 0 ı görünce
Sağol canm inşallahİnşallah olumlu bir sonuç olur
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah canimKızlar kanımı verdim sağolsun hemşirem almış barkodu ☺☺
Sağol canm inşallahHayırlı sonuçlar olsun inşallah canim
hadi inşallah bekliyoruzSağol canm inşallah ☺☺
Bende merak ediyorum mesaj attm ama dönüş yapmadı korktm açıkçası akşam düşük yapıyo gibi geldi bana inşallah düşündüğüm olmamıştırcikilop1 ne yaptı merak ettim sesi çıkmadı daha