- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #1.201
Hayırlı olsun canm kaç gün gecikme oldu idrar testinde çıktı mıBugün ögrendim hamileyim bthcg sonucum 30 çıktı daha çok Yeni rabbim herkes e nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canm kaç gün gecikme oldu idrar testinde çıktı mıBugün ögrendim hamileyim bthcg sonucum 30 çıktı daha çok Yeni rabbim herkes e nasip etsin
Canim telefondan oku ezberden abdessiz okumanin gunahi yok telefondan okudugundada olmaz diye dusunuyorum bu zikri bilmiyorum kuzum birsey soyleyemicem ben gunde 720 tane el halik zikri cekebildigim kadar kelimeyi tevid cektim bu ayda bol bol meryem suresi okudum gonulde inanarak dua et sen yeterBöyle bişey buldum kuzum Meryem süresinde okuycam ama kanamam var bişey olur mu günah mıdır yani
Kanamadan beri yalvarıyorum Rabbime evladinizı bize bağışla diye eşimde şimdi süreler okuyor sizde dua edin bizim için lütfenCanim telefondan oku ezberden abdessiz okumanin gunahi yok telefondan okudugundada olmaz diye dusunuyorum bu zikri bilmiyorum kuzum birsey soyleyemicem ben gunde 720 tane el halik zikri cekebildigim kadar kelimeyi tevid cektim bu ayda bol bol meryem suresi okudum gonulde inanarak dua et sen yeter
Canım bunu eşin yapacak bende tam bunu gönderecektim sanaBöyle bişey buldum kuzum Meryem süresinde okuycam ama kanamam var bişey olur mu günah mıdır yani
Yapıyor kuzum şuan onun dışında da esmalar okuyup çekiyorCanım bunu eşin yapacak bende tam bunu gönderecektim sana
Alllahim yardimcin olsun bebisini size bagislasin yarabbim gonlune ferahlik versin insallah canimmmmKanamadan beri yalvarıyorum Rabbime evladinizı bize bağışla diye eşimde şimdi süreler okuyor sizde dua edin bizim için lütfen
Dualarımız seninle kuzum rabbim size bağışlasn yavrunuzuKanamadan beri yalvarıyorum Rabbime evladinizı bize bağışla diye eşimde şimdi süreler okuyor sizde dua edin bizim için lütfen
Rabbim dualarınızı karşılıksız bırakmasın canım tutunur inşaAllah Allah'ın izniyleYapıyor kuzum şuan onun dışında da esmalar okuyup çekiyor
Sakin isyan etme kuzum son sinavin olsun insallahAmin kızlar inşallah 1,5 senin üstüne gelen mucize ama sevinemedim bile canım yanıyor isyan etmiyorum Rabbim bize bağışlasın diye dualar ediyoruz
Anladım.benim kan degerim daha yüksekti belki de o yüzden öyle yaptılar.Kuzum bana şuan yapilcak bişey yok dedi 2 gün sonra kana tekrar bakılacak eğer yükselme varsa sağlıklı gebelik yoksa düşük yapmış oluyormusum eğer yukselmisse ona göre önlem alicaklarmis değerim çok az ve yeni gebelik olduğu için bişey diyemedi
Okudum kuzum Meryem süresini inşallahSakin isyan etme kuzum son sinavin olsun insallah
Allah kabul etsin kuzummmOkudum kuzum Meryem süresini inşallah
Canim Rabbim size bağislasin bebeginizi insallah sevindirsinKuzum bana şuan yapilcak bişey yok dedi 2 gün sonra kana tekrar bakılacak eğer yükselme varsa sağlıklı gebelik yoksa düşük yapmış oluyormusum eğer yukselmisse ona göre önlem alicaklarmis değerim çok az ve yeni gebelik olduğu için bişey diyemedi
Aminn inşallah canım ,Canim Rabbim size bağislasin bebeginizi insallah sevindirsin
İhmal etmeyin gidin beklemeyin 2 gün kalmış zaten bataBenimde bat 26 ekimdi bendende kahve lekeler geliyo az az 3 gun kala şok oldum bakalim devami gelicekmi ole agrim falanda yok bende şasirdim
Allah kabul etsin canımOkudum kuzum Meryem süresini inşallah