- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.230
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Dualarımızda birbirimizi unutmayalım dimi güzelim Rabbime emanet ol hadii yarın hastaneye gidiceksinAyyy ne guzell duasende rabbime emanet oll melekler seninde basucunda olsun insallah ♥
YaşıtızAnacim antalya 26 bitti iste 93luyumkiloda yaz 100
Dularimdasiniz merak etmeyinDualarımızda birbirimizi unutmayalım dimi güzelim Rabbime emanet ol hadii yarın hastaneye gidiceksin
Yok kuzum henüz hamiş yok olacaklar inşallahLıstedekıler hamıle kalanlarmı canımm
Teleferikteyim canım sen nerdesin InsaAllah yakınızdir❤Tamamdır tatlış seni ekledim ❤ aaa neresinde oturuyosn bursanın
Kuzum sen bilgileri yaz ben doldurucamKuzum nasil doldurucaz ustune tikliyorum olmuyor
Ben varim yaa anacimm aaa disladi beniYok kuzum henüz hamiş yok olacaklar inşallah
Yaş kilo şehir yaz canmBenıde yazın o zaman
Kız yakınız yaa bizTeleferikteyim canım sen nerdesin InsaAllah yakınızdir❤
Kız unuttum seniBen varim yaa anacimm aaa disladi beni
Dogurmadan gidiyorum burdanKız unuttum seni
Kizz topik kurallari anayasa kurallarindan daha sertO ne oyleee giren cikamaz dogurmadan gidemez
Evet iyi biliyorum fakültenin altındaKız yakınız yaa bizyıldırım vişne caddesi var bilirsin orda
Beni unutani bende unutcam benane hem uyucam ben sabah doktora gidicemBizde böyle yavrum çıkışın yok 9 ay mahkumsun
Gidemezsin uyu yarın yine gelDogurmadan gidiyorum burdan
Hadi yarın güzel haber getir bizeBeni unutani bende unutcam benane hem uyucam ben sabah doktora gidicem
EvettttEvet iyi biliyorum fakültenin altında