- 4 Haziran 2018
- 849
- 1.095
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Öyle gibi galibaNormal yani endiselenmek dimi. Annelik boyle bisey demekki. Ömür boyu iyi olsun diye endiselenicez
İlk mesajda bacımNerde
Kuzum goremedim
İnsallah balim insallah cok korkuyorum insallah bebegim benimledirAmin canım. İnşallah yarın güzel haberlerle gel
Ne kadarlık tatlım senin bebişİnsallah balim insallah cok korkuyorum insallah bebegim benimledir
İnsallah canim Allah'a emanet kuzuna bişey olmayacak sımsıkı tutunacakİnsallah balim insallah cok korkuyorum insallah bebegim benimledir
6+0 suan yarin 6+1Ne kadarlık tatlım senin bebiş
İnsallah kuzum insallah Allahım sizede nasip etsin daha guzel daha saglikli hamilelik insallahİnsallah canim Allah'a emanet kuzuna bişey olmayacak sımsıkı tutunacak
Amin canım hepimize inşallahİnsallah kuzum insallah Allahım sizede nasip etsin daha guzel daha saglikli hamilelik insallah ♥
Belirli zamanlar da normal o kahverengi lekelenme hiç korkma güzelim 6 7 de olabiliyormuş genellikle normal bisi yani Allahın izniyle hiç bisi yok merak etme6+0 suan yarin 6+1 ♥
Ayy insallah kuzum insallah enfeksiyon cikti idrarda bide kan varmis 2 gun once acile gittim 2 serum yedim dunde acildeydim kese iyi diyolar bakalim yarin kendi doktorum ne dicekBelirli zamanlar da normal o kahverengi lekelenme hiç korkma güzelim 6 7 de olabiliyormuş genellikle normal bisi yani Allahın izniyle hiç bisi yok merak etme
Hoşgeldiniz millet ne durumdasınız bakalım adeti bekleyenler yazsın bakalım günlerini hamisler hamile olduğunu yeni öğrenenler Rabbim sağ-salim sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah
Ah kuzum benim Rabbimin izniyle güle güle git güle güle gel.insaAllah sonucunu yaz bize boşu boşuna kafana taktiğini anlicaksin ❤Ayy insallah kuzum insallah enfeksiyon cikti idrarda bide kan varmis 2 gun once acile gittim 2 serum yedim dunde acildeydim kese iyi diyolar bakalim yarin kendi doktorum ne dicek
Hakkında hayırlısı olsun canm4 gunum kaldi kizlar sogan kur yaptim bu ay umutla bekliyorum insallah
İnsallah guzel haberlerle geliriz hepimiz bu topige insallahAh kuzum
Ah kuzum benim Rabbimin izniyle güle güle git güle güle gel.insaAllah sonucunu yaz bize boşu boşuna kafana taktiğini anlicaksin ❤
KontrollAh kuzum
Ah kuzum benim Rabbimin izniyle güle güle git güle güle gel.insaAllah sonucunu yaz bize boşu boşuna kafana taktiğini anlicaksin ❤
Halkında hayırlı olam nasip olsun bacım4 gunum kaldi kizlar sogan kur yaptim bu ay umutla bekliyorum insallah
Hamiş haberimizi paylaşma plaformumuz topiğimiz herkese uğur getirsin inşallah❤❤
İsim yaş şehir kilo aldığın kilo cinsiyet sat kaçıncı gebelik Tahmini doğum tarihi @MoonfacedMom 26 bursa 70 @Gonulmeyvesi @Amine23 @Cikilop1 @AliAgah47 @Kertemeyenkelebek @icecreamm @Fasulye annesi @SekerPortakaliMMM
Kuzum ac bir yasin oku ellerine üfle ve bütün vücuduna sür rahatca uyursun yarın da bize haber verirsin ❤İnsallah guzel haberlerle geliriz hepimiz bu topige insallahUyku tutmuyo tutsa hemencik sabah olsa gitsem ogrensem
Hakkında hayırlısı olsun canm
Anacim ne dogurcagim gunu biliyorum ne baska bisey yasimi yasadigim yeri kilomu bile tam bilmiyorum ama bu hafta 100 oldum heralde