Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar burda bilen arkadaşlarım var bi haftadır beni çekiyorlar sağolsunlar 😄😄 ama diğer arkadaşlara örnek olsun erkenden ümide kapılamsınlar diye paylaşıyorum 😎 bu benim bata 4 gün kala sabah ikinci idrarla yaptığım test ilk anda da hafif vardı bekledikçe iyice belirgin hale geldi ve ben çoook ümitlendim 4 gün içinde birçok test yaptım ve bu kadar net olmasa da diğerkerinde de gördüm adet olacağım günde test yaptım yine silik çıktı yakın olan foto adet günü yaptığım test ,
10 aydır ilk kez net gördüğüm çizgiler beni mutlu etti umutlandırdı fakat bir gün gecikmeyle adet olum, çok şiddetli ağrı yaşadım belki de kimyasal geçirdim bilmiyorum

Yani demem o ki erken test yapmayın eşime beni kana götür dedim götürmedi ve şöyle dedi
Zaten varsa illa ki çıkacak erkenden gitmenin ne manası var dedi
Haklıydı o an çok üzülmüştüm ama doğrı
Zaten bebek varsa eninde sonunda ortaya çıkar

Hiç bir zaman umudumuzu kaybetmiyoruz 😍😍
İnşallah bi gün doğuma 1 ay kala topiğinde de buluşuruz 😍😍😍

Aynen canım umudumuzu kaybetmek yok bugün kan verdim bende yarın alacam sonucu dua edin nolur inşaAllah pozitif sonuç alırım 😍🙏

MY MIRACLE MY MIRACLE kuzum silikleşince mi ilişki oluyo yoksa koyu çizgi yakalayınca değerlendiriyor musun?
Benim koyu çizgim 2 gün sürüyor ama ne olur ne olmaz diye testi 8 saatte bir tekrarlıyorum silikleşmeye başlayınca ilişki oluyo fakat ikidir tutmadı 😞
Kuzu koyu gördüğün gün ver adından gelen 3-4 günü degerlendııyorsunn🙏🏻 Istersen ınstragramda birgebenıngunlugu diye bır sayfa var ovulasyon takıp edıyor Ebru ablaya mesaj at ıstersen canım herkes ona takıp ettrıyor

Canisi batlar ayni ya bizim 1 gun geciktim sadece hassas test yaptim dun bugun gittim kan testi yapti sonucu gorunce cok erken 10 gun sonra gel dedi

Aminnnn kuzum benim dualarim sizinle

Du bakalim canim esim sansima dun bugun nobette oldugu icin konusamadik rahat rahat baska bir doktor var ozelde birde ona gidebilirim
canım sen ovülasyon testiyle mi yakaladın yumurtlama gününü

Merhaba kizlar nasılsınız benim bugun gögüslerim cok agriyor daha bat 8 kasim bu kadar erkenden hassaslasmasi cok farkli 🙄🙄

MY MIRACLE MY MIRACLE kuzum silikleşince mi ilişki oluyo yoksa koyu çizgi yakalayınca değerlendiriyor musun?
Benim koyu çizgim 2 gün sürüyor ama ne olur ne olmaz diye testi 8 saatte bir tekrarlıyorum silikleşmeye başlayınca ilişki oluyo fakat ikidir tutmadı 😞
canım çift çizgiyi gördüğünde değerlendir. silikleşinceye kadar hatta silikleştiği günüde değerlendireceksin. Canım iki neki ben 1 buçuk senedir uğraşıyorum 4 aydır ovulasyon testi kullanıyorum hala tık yok sabredicez artık

hamişlere bi sorum var bebği görüp kalp atışını duyduktan sonra bida ne zaman kontrole çağırdı doktorunuz?ikili teste kadar çağırıyorlarmı?

Kızlar sağlık ocağına gittim hemşire yarn gel ben Dr dan barkod alıcam Bi tahlil yapalım sonucunuda benden al dedi yarın gidicem bakalım 😊bide dedi ki idrar tahlili yapma çıkmayabilir kan en garantisi idrarda çıkmayınca üzülüyosn kanda haftasına kadar söylüyoruz artk dedi 🙄

Kızlar burda bilen arkadaşlarım var bi haftadır beni çekiyorlar sağolsunlar 😄😄 ama diğer arkadaşlara örnek olsun erkenden ümide kapılamsınlar diye paylaşıyorum 😎 bu benim bata 4 gün kala sabah ikinci idrarla yaptığım test ilk anda da hafif vardı bekledikçe iyice belirgin hale geldi ve ben çoook ümitlendim 4 gün içinde birçok test yaptım ve bu kadar net olmasa da diğerkerinde de gördüm adet olacağım günde test yaptım yine silik çıktı yakın olan foto adet günü yaptığım test ,
10 aydır ilk kez net gördüğüm çizgiler beni mutlu etti umutlandırdı fakat bir gün gecikmeyle adet olum, çok şiddetli ağrı yaşadım belki de kimyasal geçirdim bilmiyorum

Yani demem o ki erken test yapmayın eşime beni kana götür dedim götürmedi ve şöyle dedi
Zaten varsa illa ki çıkacak erkenden gitmenin ne manası var dedi
Haklıydı o an çok üzülmüştüm ama doğrı
Zaten bebek varsa eninde sonunda ortaya çıkar

Hiç bir zaman umudumuzu kaybetmiyoruz 😍😍
İnşallah bi gün doğuma 1 ay kala topiğinde de buluşuruz 😍😍😍
canm benm çok haklısın bende diyorum hep erken yapayın diye...ben de ovulasyonla takip ettiğim için ne zamn adet olucagmı biliyodm tam bat günmde yapmıştım oyuzden

X