Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Ay cqnim inslalh bir gün hayırlıca yavrunuza kavuşmaya sayarsın bizim gıbu bende agirlssstim miniğim uyutmuyor beni ☹ama sukur halimize allahım hepinize nasıp etsin 🤲
aminn inşallah canım dualarında bize de yer ver:KK200: ne kadar kaldı senin hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah

aminn inşallah canım dualarında bize de yer ver:KK200: ne kadar kaldı senin hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah
Dualarımdasıniz hep canım🤲27+3 olduk bu hafta inşallah sağ salim kavuşuruz 38+4 de falan dogu ak hayırlıca ınslalah 🤲🤗

Geçmiş olsun canım geçen haftalarda bende yaşadım grip şimdide burnumdan nefes alamıyorum yatınca oda zor oluyor ama geçek ınslalah bebisler iyi olsun da 🤲
Sagol canim sanada geçmiş olsun resmen ağzım açık uyudum şuan bile ağzımdan nefes aliyom

Sagol canim sanada geçmiş olsun resmen ağzım açık uyudum şuan bile ağzımdan nefes aliyom
Bide öyle olunca bugaz kuruyor öksürük başlıyor. Ben hamileliği kolay birsey zannediyordum. 🤣Millet nasıl doğuruyor diyordum 🤔

Bide öyle olunca bugaz kuruyor öksürük başlıyor. Ben hamileliği kolay birsey zannediyordum. 🤣Millet nasıl doğuruyor diyordum 🤔
Aynn valla oyle oluyo nerden kaptım sifayi anlamdım gündüz iyiydim akşam birden oldu erkenden atlatsam em sevmedigim grip olmak 🤧 ben kolau sanmiyodum hala sanmiyom da :KK66:

az kalmııış çok güzel ya hiç tanımasamda burda yüzümü bi gülümseme kapladı:anneadayı::KK200:
Allah razı olsun bana daha çok varmış gibi geliyor. Ama 4 sene sonunda kavuşacağımizi bilmek sukretturiyor. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sinamasin 🤲👶

X