Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar merhaba bende aranızda yeniyim. Öncelikle dilerim hepimizin duasi kabul olur bian önce bebişlerimize kavuşuruz 🙇‍♀️🌸🌸
Bende gecen ay bebek için bilgi almaya doktora gittim gebe oldugumu öğrendim değerleri takip edince kimyasal olduğu anlaşıldi ve 15inde kanamam oldu degerlerim sıfırlandı. Bu ayda ne zaman olucam diye merakla bekliyordum 19unda adet gibi aşırı ve koyu değil baya pembe kanamam oldu bugun 4 . Gün ve bitti asiri baş dönmesi koku hassasiyeti ve kasıkta hafif hafif batmalar yaşadım suan sadece kasıkta hafif hafif sancılar oluyor ara ara. Adet arasi gebelik testi yaptım elim durmadi negatif cikti tabi 🤣 boyle bisey yaşayan var mı aranizda 😊🌸

Kuzum bebiş olsaydı testte çıkardı ama yerleşme kanaması olabilir ki inşallah öyledir adetin bittiyse Bi tekrarla testini
Canım kimyasaldan sonra belli başlı belirtiler oldu ama 3 aydir adet duzensizligi yasıyorum iste tamamen bitsin bi yapcam test albi test hemde 😂 bide ovulasyon testine basliycam bu ay da olmazsa caresizligin nirvanasindayim şuan 😥

Canım kimyasaldan sonra belli başlı belirtiler oldu ama 3 aydir adet duzensizligi yasıyorum iste tamamen bitsin bi yapcam test albi test hemde 😂 bide ovulasyon testine basliycam bu ay da olmazsa caresizligin nirvanasindayim şuan 😥
Tabiki benimde tavsiyem albi olacaktı 🤣 mutlaka onu yapmalısın. Nirvanadan ineceğimiz yok bu gidişle, 🙄

Ayy Allahm bu ayaklarım bir haftadır çok ağrıyo bişey de yaptığım yok 🙄bide gaz sancısı gibi Bi sancı oluyo arada ama gazımıda çıkarıyorum anlamadm gitti altım islanıyo beyaz akıntım var ince damar damar bide sümüksü oluyo arada
Kuzum dediklerinin aynısını bende yaşıyorum yaaa 😕

X