- 7 Ekim 2019
- 162
- 149
- 32
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bence de almalısın insanın içi içini yiyeceğine en iyisi hassas test almakBen yarn Bi test daha alaym diyorm bakalım ondada bişey çıkmazsa ayaklarm dan gidicem Dr a çıkarsa kana inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de almalısın insanın içi içini yiyeceğine en iyisi hassas test almakBen yarn Bi test daha alaym diyorm bakalım ondada bişey çıkmazsa ayaklarm dan gidicem Dr a çıkarsa kana inşallah
Kızlar merhaba bende aranızda yeniyim. Öncelikle dilerim hepimizin duasi kabul olur bian önce bebişlerimize kavuşuruz
Bende gecen ay bebek için bilgi almaya doktora gittim gebe oldugumu öğrendim değerleri takip edince kimyasal olduğu anlaşıldi ve 15inde kanamam oldu degerlerim sıfırlandı. Bu ayda ne zaman olucam diye merakla bekliyordum 19unda adet gibi aşırı ve koyu değil baya pembe kanamam oldu bugun 4 . Gün ve bitti asiri baş dönmesi koku hassasiyeti ve kasıkta hafif hafif batmalar yaşadım suan sadece kasıkta hafif hafif sancılar oluyor ara ara. Adet arasi gebelik testi yaptım elim durmadi negatif cikti tabi boyle bisey yaşayan var mı aranizda
Bakalım canm yarn alıcam inşallahBence de almalısın insanın içi içini yiyeceğine en iyisi hassas test almak
Kuzum bebiş olsaydı testte çıkardı ama yerleşme kanaması olabilir ki inşallah öyledir adetin bittiyse Bi tekrarla testiniAy yardımcı olun lütfen
Canım kimyasaldan sonra belli başlı belirtiler oldu ama 3 aydir adet duzensizligi yasıyorum iste tamamen bitsin bi yapcam test albi test hemde bide ovulasyon testine basliycam bu ay da olmazsa caresizligin nirvanasindayim şuanKuzum bebiş olsaydı testte çıkardı ama yerleşme kanaması olabilir ki inşallah öyledir adetin bittiyse Bi tekrarla testini
Tabiki benimde tavsiyem albi olacaktı mutlaka onu yapmalısın. Nirvanadan ineceğimiz yok bu gidişle,Canım kimyasaldan sonra belli başlı belirtiler oldu ama 3 aydir adet duzensizligi yasıyorum iste tamamen bitsin bi yapcam test albi test hemde bide ovulasyon testine basliycam bu ay da olmazsa caresizligin nirvanasindayim şuan
Bakalım gün bitmeden değerlendirmeyi planlıyorumFarketmez kuzum testte yumurtlamayı görmüşsün yinede sen bilirsin
Adetin bitimi suan bile kasıkta hafif hafif batmalar yaşıyorum dilerim bebik vardir kuzum da ondandir olmuycam diye bile dusundum vallahi yaTabiki benimde tavsiyem albi olacaktı mutlaka onu yapmalısın. Nirvanadan ineceğimiz yok bu gidişle,
Kuzum dediklerinin aynısını bende yaşıyorum yaaaAyy Allahm bu ayaklarım bir haftadır çok ağrıyo bişey de yaptığım yok bide gaz sancısı gibi Bi sancı oluyo arada ama gazımıda çıkarıyorum anlamadm gitti altım islanıyo beyaz akıntım var ince damar damar bide sümüksü oluyo arada
Hakkında hayırlısı canmAdetin bitimi suan bile kasıkta hafif hafif batmalar yaşıyorum dilerim bebik vardir kuzum da ondandir olmuycam diye bile dusundum vallahi ya
Hepimizin oyle canım bu arada bu tablo muhabbetiniz nedirHakkında hayırlısı canm
Sen hamiş miydin canmKuzum dediklerinin aynısını bende yaşıyorum yaaa
Can sıkıntısı hayatımıza heyecan kattıkHepimizin oyle canım bu arada bu tablo muhabbetiniz nedir
Yani katilim sartları neler bende heyecanlansamCan sıkıntısı hayatımıza heyecan kattık
Kuzum önce donuyorum üstüme kalın giyinip patiklerimi de ayaklarıma giyince çok sıcak geliyor yani bı sıcak bı soğuk
Sen hamiş miydin canm