- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
- Konu Sahibi MoonfacedMom
ben tekrar yazıyorum yaş 26 ankara 50 kiloyumVar mı daha yanlış yazdığım eksik yazdığım eklemeyi unuttuğum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben tekrar yazıyorum yaş 26 ankara 50 kiloyumVar mı daha yanlış yazdığım eksik yazdığım eklemeyi unuttuğum
Banada hamiş dememişsin bide üstümdeki bayanlar içiçe girmiş bizim yazılar 54kilodan 92olmuş gibi hissettimVar mı daha yanlış yazdığım eksik yazdığım eklemeyi unuttuğum
Sen ne taraftasin kuzumHmm anladım canm ☺
bendeee bilgilerimi yazdım ama yanlış kişiye yazmışım sanırım
Kız seni yazdım yaaben tekrar yazıyorum yaş 26 ankara 50 kiloyum
Yıldırım'da oturuyorum kuzum benSen ne taraftasin kuzum
Tablo oluşturmak ne zormuş yahuu yapıyorm arkasından bakıyorm kaymış sıralarMoonfacedMom kuzucum sat 19 Eylül
Nazarimiz olsun kuzum odaTablo oluşturmak ne zormuş yahuu yapıyorm arkasından bakıyorm kaymış sıralar
ay ne zaman kafa gidik benim bu aralarKız seni yazdım yaa
Hosgeldin canmmerhaba bende yeni katıldım aranıza :)
bu arada bat 31 ekimKız seni yazdım yaa
Merhaba hem sogan kürü yapip hem bebek calismasimi yaptiniz bende enfeksiyon cikti sogan kürüne basladim ama herkes sogan kürü bebegi düşürür ara ver diyo4 gunum kaldi kizlar sogan kur yaptim bu ay umutla bekliyorum insallah
Cok iyi bilmiyorum bursayi henuz ama yanlis hatirlamiyorsam yildirim bi otobusluk mesafedeydi kent meydanina yurume 10dk kayinvalidemlerYıldırım'da oturuyorum kuzum ben ☺
Öyle bacım tek kusurumuz bu olsunNazarimiz olsun kuzum oda
Çok uzak değiliz canm bizede arabayla 10 dkCok iyi bilmiyorum bursayi henuz ama yanlis hatirlamiyorsam yildirim bi otobusluk mesafedeydi kent meydanina yurume 10dk kayinvalidemler
Öyle mi olmuş Kuzum kayıyor yazılar valla düzeltiyorumKizz beni niye aday yazdin MoonfacedMom