Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Ayy çok rahatladım şuan da Allah senden razı olsun
Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤

Çoo sağol canım benim elhamdülillah daha iyiyim
Gözün aydın canm inşallah sağlıklı ilerler gebeliğin. Değerin güzel çıkmış bebişin seninle bişey olmayacak Allahın izniyle. Bebişini görmeye gideceğin günü düşün kendini de Bebişini de strese sokma

Çok sağol canım Rabbim sağlıkla sıhhatle o günleri de görmeyi nasip etsin inşallah ❤❤

kızlar merhaba günaydınlar hamile kalabilmek için ve dilek istek kabulu için iki tane dua sayfası açtım başka gruplarımda var okuma yapmak için. Katılmak isteyen olursa hep beraber birbirimiz için dua etmiş oluruz. dua sayfalarında kişisel hiçbir çıkar yoktur bunu da belirtmek isterim. Başkasına edilen duların sevabı büyüktür tanımadığımız insanl için du etmek tanımadığımız insanların bize dua etmesi manevi açıdan çok çok güzel ve huzur verici gelmek isteyenler dua sayfaları aşağıdaki gibi
1. Hamile kalmak için Hüvallahü'l-hâlikul-bâriü "O yaratandır ve yoktan var edendir"

2. 70.000 La İlahe İllallah-Kelime-i Tevhid dilek, hacet ve istekleriniz için dua

Merhaba Bayanlar,
Hamile olanlara saglikli bebeler ve gebelikler olmayanlarada Allahim nasip etsin insallah. Benim bir sorum olacak.
Hamileligin baslangicinda sinir ve stress oluyor mu? Aglama hissi var aglayamiyorum,uyuma hissi var uyuyamiyorum resmen sinir patlamasi yasiyorum. Ise araba ile gidip geliyorum. Bugun araba kullanirken diger arac beni kistirdi diye onune gecip indim arabadan, kufur ettim adamin dikiz aynasina vurdum resmen dovucektim adami. Kontollu olmam lazim yurt disinda yasiyorum, burada bu tur seyler pek iyi karsilanmiyo. Sonrasinda cok uzuluyorum, kiziyorum kendime neden kontrol edemiyorum dikkat etmeliyim hem bebegime hem kendime diye. Sizde boyle sorunlar oldumu? neler yaptiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…