- 13 Mart 2019
- 12.732
- 40.785
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.321
İlk kızımda eşi aşağıxaydı 12. Haftaya kadar hergün lekelenme yaşadım ilaca rağmen
İkinci kızımda 6 7 hafta arası oldu rahimde polip varmış Dr aldı kesilse 12 14. Haftada tekrar yaşadım ama Dr önemsiz dedi geçti
Bu oğlumda da 5 6 arası oldu tekrar polip varmış onu aldı kesildi.
Ara ara lekelenme yaşadım devam etti ama hiç sıkıntı olmadı üzülme tamamı mı o tutunacak inş annesine
Amin cnm amin inşAyy çok rahatladım şuan da Allah senden razı olsun
Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤
Amin cnm amin inş
Sen iyi olki Bebişin de iyi olsun
Gözün aydın canmÇoo sağol canım benim elhamdülillah daha iyiyim
Gözün aydın canminşallah sağlıklı ilerler gebeliğin. Değerin güzel çıkmış bebişin seninle bişey olmayacak Allahın izniyle. Bebişini görmeye gideceğin günü düşün kendini de Bebişini de strese sokma
Cnm bildirim geldi yazayım dedim tekrar kan verdinmiÇok sağol canım Rabbim sağlıkla sıhhatle o günleri de görmeyi nasip etsin inşallah ❤❤
Cnm bildirim geldi yazayım dedim tekrar kan verdinmi
Maşallah cnm benim gözünaydın olsun tekrardan çokda güzel artmışEvet canım daha yeni geldim hastaneden
575 çıktı çok şükürinşallah keseyi de görürüm hayırlısı ile ❤❤
Canım rabbim sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsinEvet canım daha yeni geldim hastaneden
575 çıktı çok şükürinşallah keseyi de görürüm hayırlısı ile ❤❤
Maşallah cnm benim gözünaydın olsun tekrardan çokda güzel artmış
Canım rabbim sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin
Sonunda rabbim nasip ettiAmin canım hepimize nasip etsin çok sağoll
Sonunda rabbim nasip etti
Amin kuzum inşallahEvet canım Rabbime ne kadar şükür etsem azdır Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤❤❤❤
İyiyim kuzum sen nasılsın
Cnm bebis geliyormus tebrik ederim adetin ne zamandi ne zaman ogrendinElhamdülillah iyiyim canım sen nasılsın