- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.281
Cnm yaa gözünaydın etmemmi hiç sağlıkla al inş kucağına kuzumSen hamilesin noluur banada dua et erken ya daha acaba yükselir mi diye şey yapıyorum Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin diye dualarında umutma
Masallah canım daha da belirginleşmişBi maşallahınızı alırım teyzelerii❤
Cnm yaa gözünaydın etmemmi hiç sağlıkla al inş kucağına kuzum
Masallah canım daha da belirginleşmiş
Kan vermeyecekmisin cnmİnşallah sağlıkla devam eder canım Rabbim hepmize nasip etsin bu duyguyu ❤❤❤
HoşgeldinMoonfacedMom ben de 15 haziran da transferimi oldum sabırsızlıkla 25’ini bekliyorum :) benim gibi tüp bebek anneleri, adayları varsa sohbet etmek isterim yoksa vakit geçmeyecek
Kan vermeyecekmisin cnm
Kuzuuum gözün aydıııınYok canım adetim geçince vericem o zaman daha sağlıklı sınuç alınıyormuş erken verince daha çok stres olunuyormuş dedi bi doktor bende bekliyorum öyle
Kuzuuum gözün aydıııınrabbim sağlıkla ilerler inşallah sağlıkla sıhatle kucağınıza da alırsınız
İnşallah kuzum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bütün evlat hasreti çeken herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsinCanımm çok teşekkür ederim hayal gibi hala inanamıyırum dile getirirken bile tedirginim çok dua bekliyorum canım inşallah sağlıkla devam eder❤❤
İnşallah kuzum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bütün evlat hasreti çeken herkese sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin
Banada dua edin bugün 13:30 da detaylı ultrason varAmiiin inşallah canım ❤❤❤
Kız test mi yaptn hamile misin ben kaçırdım mı herkes tebrik etmiş ben testi görmedimCanım sen beni en eski tanıyanlardın 2019 2020 anne adayları H M nin konusuydu
Orda konuşurduk hatırlıyo musun
Şimdi test yaptım farklı bi marka yine çizgi belirdi Allahıma çok şüküt inşallah sağlıkla devam eder dualarını eksik etme ❤❤
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Cnm adet gunun ne zamanAmiiin inşallah canım ❤❤❤
Aminn inşallah :)Hoşgeldinhakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın
Bugün adet oldum ben yeni bat 30 temmuz diyorum çünkü bu ay adetim 18 gün geciktiKızlar 2 gündür göğüslerim de sızı var. Uçları sertleşti dik dik bağımsızlığını ilan ettiler kasıklarımda ağrıyo sanki gazdan çatlıcam gibiadetime 1 gün var 1 haftadır kasık ağrım vr erken gelecek dedim ama gelmedi
Cnm adet gunun ne zaman
Gonulmeyvesi gördüm gördüm bebiş gördüm gözü n aydın canm rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah