- 13 Mart 2019
- 12.732
- 40.787
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.301
Banada dua edin bugün 13:30 da detaylı ultrason var
Gittim doktor yokmuş biz tanıdık Vasıtasıyla randevu almıştık kuzum bize haber vermediler doktor yok diye mecbur geri döndük bu devlet hastanesiydi, şimdi kendi özelde randevu aldım ona gidicemİnşallah her şey güzel geçmiştir canım nasıl geçti
Gittim doktor yokmuş biz tanıdık Vasıtasıyla randevu almıştık kuzum bize haber vermediler doktor yok diye mecbur geri döndük bu devlet hastanesiydi, şimdi kendi özelde randevu aldım ona gidicem
Yaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua etmeyi unutmaAmiiinn canım allah razı olsunn
Gonulmeyvesi cnm naptın tekrar test yaptın mı yada lan tahlili verdinmi
Hayırdır cnm geçmiş olsun neyin varEvet canım dün rahatsızlandım acile gittim gebelik var ama çok yeniymiş buraya çok giremiyorım bana dua ederseniz sevinirim
Hayırdır cnm geçmiş olsun neyin var
Aç çıktı kuzum değerinLekelenmem oldu kan uyuşmazlığım olduğu için iğne falan vuruldum bakalım sağlıklıysa artar dedi doktor Rabbim hayırlısını versin ❤
K
Aç çıktı kuzum değerin
Bende her gebeliğim de yaşadım leke korkma yerleşmeye olabilir progestan verdimi drun ilk kızımda 12. Haftaya kadar lekelendim eşi aşağıxaydı şekerden korkma
Cnm değerin çok iyi çıkmış progestanida alıyorsan kesilir zaten hiç iş yapma sadace yat bu gebeliğim de de oldu 5 v 7. Hafta arası 2 hafta bak 30 haftalık oldum korkmaAdetimden bir gün önce yani dün verdim 183 çıktı
İnşallah devam eder yarın bi daha çağırdı doktor
Ay sen böyle diuince rahatladım canım yaa dünden beri çok stres yaptım
Cnm değerin çok iyi çıkmış progestanida alıyorsan kesilir zaten hiç iş yapma sadace yat bu gebeliğim de de oldu 5 v 7. Hafta arası 2 hafta bak 30 haftalık oldum korkma
Miden stres demdir kesin cnm o haftada olmuyo mide yanması çünküİnşallah canım doktor ilaç vermedi ama bugün pek gelmiyor öğlenden beri kesildi sanki inşallah devam etmez sende böyle diyince rahatladım şimdi aşırı derece midem yanıyor ağrıyor bu normal mi acaba
Miden stres demdir kesin cnm o haftada olmuyo mide yanması çünkü
Eminim kendini hırpalafın sen baya üzüldün oda midene vurdu
Ama yerinde olsam progestan alırdım kuzum
Anladım cnmDoktora dedim ilaç falan vericek misiniz diye
O da bu kadar erken bir gebelikte açıkçası çok bişey yapamoruz pazar günü duruma göre bakarız dedi
Anladım cnm
Benim Dr leke gördüğü an progestana başlatıyor direkt ama tabi her drun tavsiyesi farklı oluyo
Olmuştur cnm sıkma canını birçok hamile lekelenme yaşıyo üzülme stres seni daha olumsuz etkilerŞuan yok gibi ama inşallah olmaz bi daha ve artışım olmuştur ❤
Olmuştur cnm sıkma canını birçok hamile lekelenme yaşıyo üzülme stres seni daha olumsuz etkiler