Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar transferimin 4.günü ve pembe bir akıntım var, crinon jelin zaten hep bir miktarı akıyordu dışarı ama beyaz bu sefer pembe olmuş. neler oluyor acaba endişelenmeli miyim

K
Lekelenmem oldu kan uyuşmazlığım olduğu için iğne falan vuruldum bakalım sağlıklıysa artar dedi doktor Rabbim hayırlısını versin ❤
Aç çıktı kuzum değerin
Bende her gebeliğim de yaşadım leke korkma yerleşmeye olabilir progestan verdimi drun ilk kızımda 12. Haftaya kadar lekelendim eşi aşağıxaydı şekerden korkma

K

Aç çıktı kuzum değerin
Bende her gebeliğim de yaşadım leke korkma yerleşmeye olabilir progestan verdimi drun ilk kızımda 12. Haftaya kadar lekelendim eşi aşağıxaydı şekerden korkma

Adetimden bir gün önce yani dün verdim 183 çıktı
İnşallah devam eder yarın bi daha çağırdı doktor
Ay sen böyle diuince rahatladım canım yaa dünden beri çok stres yaptım

Adetimden bir gün önce yani dün verdim 183 çıktı
İnşallah devam eder yarın bi daha çağırdı doktor
Ay sen böyle diuince rahatladım canım yaa dünden beri çok stres yaptım
Cnm değerin çok iyi çıkmış progestanida alıyorsan kesilir zaten hiç iş yapma sadace yat bu gebeliğim de de oldu 5 v 7. Hafta arası 2 hafta bak 30 haftalık oldum korkma

Cnm değerin çok iyi çıkmış progestanida alıyorsan kesilir zaten hiç iş yapma sadace yat bu gebeliğim de de oldu 5 v 7. Hafta arası 2 hafta bak 30 haftalık oldum korkma

İnşallah canım doktor ilaç vermedi ama bugün pek gelmiyor öğlenden beri kesildi sanki inşallah devam etmez sende böyle diyince rahatladım şimdi aşırı derece midem yanıyor ağrıyor bu normal mi acaba

İnşallah canım doktor ilaç vermedi ama bugün pek gelmiyor öğlenden beri kesildi sanki inşallah devam etmez sende böyle diyince rahatladım şimdi aşırı derece midem yanıyor ağrıyor bu normal mi acaba
Miden stres demdir kesin cnm o haftada olmuyo mide yanması çünkü
Eminim kendini hırpalafın sen baya üzüldün oda midene vurdu
Ama yerinde olsam progestan alırdım kuzum

Miden stres demdir kesin cnm o haftada olmuyo mide yanması çünkü
Eminim kendini hırpalafın sen baya üzüldün oda midene vurdu
Ama yerinde olsam progestan alırdım kuzum

Doktora dedim ilaç falan vericek misiniz diye
O da bu kadar erken bir gebelikte açıkçası çok bişey yapamoruz pazar günü duruma göre bakarız dedi

İlk kızımda eşi aşağıxaydı 12. Haftaya kadar hergün lekelenme yaşadım ilaca rağmen
İkinci kızımda 6 7 hafta arası oldu rahimde polip varmış Dr aldı kesilse 12 14. Haftada tekrar yaşadım ama Dr önemsiz dedi geçti
Bu oğlumda da 5 6 arası oldu tekrar polip varmış onu aldı kesildi.
Ara ara lekelenme yaşadım devam etti ama hiç sıkıntı olmadı üzülme tamamı mı o tutunacak inş annesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…