Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Cnm bebis geliyormus tebrik ederim adetin ne zamandi ne zaman ogrendin

Teşekkür ederim canım Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin

20 haziran adet günümdü
16 haziran da çok silik çizgiyle öğrendim
19 hazran da daha belirgindi kanama yaşadım
Hemen acile gittim kan verdim kandada çıktı canım
2 gün sonra tekrat verdim artış güzel seyretmiş dedi doktor
Şimdi çarşamba gününü bekliyorum inşallah keseyi görebilirim 😍🤗

Teşekkür ederim canım Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin

20 haziran adet günümdü
16 haziran da çok silik çizgiyle öğrendim
19 hazran da daha belirgindi kanama yaşadım
Hemen acile gittim kan verdim kandada çıktı canım
2 gün sonra tekrat verdim artış güzel seyretmiş dedi doktor
Şimdi çarşamba gününü bekliyorum inşallah keseyi görebilirim 😍🤗
[/QUOTE
Cok sevindim cnm senin adina teyze oluyoruz :) oglun olacakmis gibi geldi bana icime dogdy ins hayirlisiyla dogumunu goruruz ins banada nasip olur benim icinde dua et cnm adım şeyma allah ins banada nasip eder

Merhaba hanımlar nasılsınız. 22 haziranda kürtaj oldum ve hala adet olmadım 😐 döngüm 31 gün de bir. İlk düşükte gününde oldum bunda kürtaj oldum diyemi şaştı acaba

44.günde geldi canım sonrada adet görmedim hamileyim şuan😊
Maşallah sağlıkla gelsin bebeişinn cnm🙏❤️benim ilk boş keseydi kendiliğinden düştü. 2.si ise yolk ssc oluştu anomali dedi kürtaj oldum. Korunmana gerek yok dedi korunmadan bikaç sefer ilişkim oldu yumurtlama hiç takip etmedim hamileliğe dahil zerre belirtim yok ihtimal de vermiyorum ama adet olup hamile kalayım diyorum dr kontrolünde yaş 32 olunca endişeleniyorum haliyle.

Maşallah sağlıkla gelsin bebeişinn cnm🙏❤️benim ilk boş keseydi kendiliğinden düştü. 2.si ise yolk ssc oluştu anomali dedi kürtaj oldum. Korunmana gerek yok dedi korunmadan bikaç sefer ilişkim oldu yumurtlama hiç takip etmedim hamileliğe dahil zerre belirtim yok ihtimal de vermiyorum ama adet olup hamile kalayım diyorum dr kontrolünde yaş 32 olunca endişeleniyorum haliyle.
Bende 31 yaşındayım canım 8.yaiında bir kızım var şükür Aralık sonuydu kürtaj oldum 13 haftalıktı gebeliğim düşük oldu dediğim gibi 1 kere adet gördüm şükür şimdi herşey yolunda gidiyor yolu yarıladık inşallah bir kızım daha olucak Rabbim sana ve diğer isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah ama adetin gelmesi 50 günü bile bulabilir demişti doktor aklında olsun

Bende 31 yaşındayım canım 8.yaiında bir kızım var şükür Aralık sonuydu kürtaj oldum 13 haftalıktı gebeliğim düşük oldu dediğim gibi 1 kere adet gördüm şükür şimdi herşey yolunda gidiyor yolu yarıladık inşallah bir kızım daha olucak Rabbim sana ve diğer isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah ama adetin gelmesi 50 günü bile bulabilir demişti doktor aklında olsun
Allah bağışlasın cnm. Çok teşekkür ederim 🙏 beklim ben o zaman.

Adet olanlar yeni bat tarihlerini hamiş olanlarda güzel haberlerinizi paylaşın lütfen. Adet olunca adet oldum bat tarihim şu diye yazarsanız her ay kim yazmamış takibi yapmam daha rahat olur benim içinde kızlar

oblomov21 oblomov21

Gulcan2904 Gulcan2904

fk99 fk99 ❤10 haziran

@rukiyets 24 mayıs ❤

@Kertemeyenkelebek ❤. 7 Mayıs

birsevgi birsevgi ❤. 26 mayıs

Cansinsenn Cansinsenn ❤. 28 mayıs

[*] Vizeci06 Vizeci06 ❤. 23 haziran

[*] G Gamzeliyy ❤. 14 haziran

K Kubkubra 15 Nisan ❤

[*] C Canimm oglum ❤. 30 mayis

@anneolmakhayalim ❤. 21 aralık

Adet olanlar yeni bat tarihlerini hamiş olanlarda güzel haberlerinizi paylaşın lütfen. Adet olunca adet oldum bat tarihim şu diye yazarsanız her ay kim yazmamış takibi yapmam daha rahat olur benim içinde kızlar

oblomov21 oblomov21

Gulcan2904 Gulcan2904

fk99 fk99 ❤10 haziran

@rukiyets 24 mayıs ❤

@Kertemeyenkelebek ❤. 7 Mayıs

birsevgi birsevgi ❤. 26 mayıs

Cansinsenn Cansinsenn ❤. 28 mayıs

[*] Vizeci06 Vizeci06 ❤. 23 haziran

[*] G Gamzeliyy ❤. 14 haziran

K Kubkubra 15 Nisan ❤

[*] C Canimm oglum ❤. 30 mayis

@anneolmakhayalim ❤. 21 aralık