Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

İyiyim kuzum şükür ne var ben yok
Ben aynı ara verdik bebiş işlerine. Ev aldık ama farklı ilçede eşimin işine servis yokmuş taşınamıyorz orada iş bulması lazm işide iyi şükür bırakamadı da sıkıntımız var biraz. Kaynanamlar istemedi engel olmaya çalıştılar 1 hafta ne uyku uyuduk ne yemek yedik çok zordu bunun üstüne iş sorunu çıktı şimdide oda çozülür inşallah rabbim hayırlı Bi işte çıkarır inşallah karşımıza

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin kuzum , niye sorun çıkardılar

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin kuzum , niye sorun çıkardılar
Almamızı istemediler çocuğunu yanında istiyomş uzağ göndermem dedi hergün görmeliymiş ev alırsınız ama Kardeşinde ortak et onun eve ihtiyacı olursa o oraya taşınsın sen gitme gibi saçma salak mevzular

Selam kızlar benim adetim çok düzensiz ya tahmini 1 ağustos yaz sen canım MoonfacedMom

Tebrik ederim canım gözün aydın çok sevindim senin adına Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşaAllah Gonulmeyvesi

Aminn pozitif olumaya calisiyorum genelde ama ara ara da boyle endiselerim oluyo iste. Insallah saglıklıdır yavrucuk
Kızlar banada yardımcı olun nolur kafam çok karışık 27 haziran çatlatma iğnesi oldum üstünden 16 gün geçti ama dün iki defa lavaboya gitim bir iki dama kadar akıntım vardı ve bu akıntı normalde beyazdı ama dün üyle değildi kahve rengi gibi bişeydi büyle akıntısı olup hamile olan varmı

Eklentiler

• IMG_20200711_210622.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 56

Amiinn canım Allah razı olsun Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin

Bi test yap istersen ben gebeliklerimde lekelenme yaşamadım

Canım bat 30 temmuz. Kürtajdan sonra adet oldum nihayet ve bitti şuan yumurtlama dönemindeym korunmadım ama dikkate etmedim. Doktorun istediği alakasız testleri yaptım sorun yok deid trombofili paneli gerek yok dedi. Genetik kapalı burda özelde maliyetli. Hem yaş geçmeden olsun diyorum hem 2 kötü deneyşmden sonra korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…