- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.241
Ay inş hamilesin sanki var bişey hissettim. Bende ne soracaktım sizlere. Kürtaj olalı 24 gün oldu. Kürtajdan 15 gün sonra beta 100 dü daha bakıtrmadım. 4 gün önce kasık ağrısı girdi felaketti yani. Akıntı da vardı 5 gün önce yumurtladım dddm heralde. Beta için evde test vardı yaptım silik çizgi çıktı yani o günden bu güne düşmemiş mi yda yine hamile mi kaldım ne ara kaldım 1 hafta da hemen çıkar mı ki. Test böyle çıktı
Lekelenme başladı canm değilim. Sen biraz erken öğreniyorsun olabilir canm. Kan ver bence sen yineAy inş hamilesin sanki var bişey hissettim. Bende ne soracaktım sizlere. Kürtaj olalı 24 gün oldu. Kürtajdan 15 gün sonra beta 100 dü daha bakıtrmadım. 4 gün önce kasık ağrısı girdi felaketti yani. Akıntı da vardı 5 gün önce yumurtladım dddm heralde. Beta için evde test vardı yaptım silik çizgi çıktı yani o günden bu güne düşmemiş mi yda yine hamile mi kaldım ne ara kaldım 1 hafta da hemen çıkar mı ki. Test böyle çıktı
Ya ilk ilişkim 7 gün önceydi ilişkim. mümkün deil bence ya. Ama 4 haziranda verdiğim kan 100 dü ondan kalma olabilir mi ki. Korktum ya şimdiLekelenme başladı canm değilim. Sen biraz erken öğreniyorsun olabilir canm. Kan ver bence sen yine
Olabilir canmYa ilk ilişkim 7 gün önceydi ilişkim. mümkün deil bence ya. Ama 4 haziranda verdiğim kan 100 dü ondan kalma olabilir mi ki. Korktum ya şimdi
Yani hamilemi olabilirimOlabilir canm
Gonulmeyvesi cnm naptın varmı bi haber
Kız maşallahhh daha nasıl belli olsunTam net değil canım ama inşallah var gibi dua et
Adetime 4 gün var gece yaptım testi ilk dk da çizgi belirdi ama tabi belli olmıyır bu işler ondan tam sevinemiyorum
Kız maşallahhh daha nasıl belli olsunay gülüm yaa gözünaydın n olsun inş bidaha ne zaman yapacaksın
Kaçta geliyo kız eşin çatlarım şimdi senmi alsan 2 3 taneAy ne bileyim canım insan tam sevinemiyor eşim alacak test gelirkençok sağol Allah razı oslunn bana dua et sağlıkla ilerlesinm
Kaçta geliyo kız eşin çatlarım şimdi senmi alsan 2 3 tane
Hayr değerin sıfırlanmamış olabilir ilişkinin üzerinden 7 gün geçtiyse döllenme olmuştur 9. Gününde testte çıkabiliyor bazen gebelikte olabilir üzerinden 9 gün geçtiyseYani hamilemi olabilirim
Yok geçmedi gebelik mümkün değil. Kan verdim sabah zaten. Tsh şeker felan bakalım ne çıkcakHayr değerin sıfırlanmamış olabilir ilişkinin üzerinden 7 gün geçtiyse döllenme olmuştur 9. Gününde testte çıkabiliyor bazen gebelikte olabilir üzerinden 9 gün geçtiyse
Olmaz ben güvenmiyorum ona hcg isterimOvulasyon yaptım olmaz mı
Olmaz ben güvenmiyorum ona hcg isterim
O zaman değer hala yüksektr. Sen parça kalmış mı diye kontrole gittinmi kürtaj dan sonraYok geçmedi gebelik mümkün değil. Kan verdim sabah zaten. Tsh şeker felan bakalım ne çıkcak
Akşama mı gelecek eşinArtık ne zaman gelirse canım bekliyorum bende eğer ondada bi şeyler çıkarsa yarın sabah kan veririm inşallah gerçi daha erken ama bilmiyorım
Akşama mı gelecek eşin