- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.261
Zaman nasıl geçsin şimdiBilmiyorum ki canım işleri vardı bi saat önce çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman nasıl geçsin şimdiBilmiyorum ki canım işleri vardı bi saat önce çıktı
Kuruma cizgisi gibide durmuyor cnm kan ver biTam net değil canım ama inşallah var gibi dua et
Adetime 4 gün var gece yaptım testi ilk dk da çizgi belirdi ama tabi belli olmıyır bu işler ondan tam sevinemiyorum
Kuzum inşallah hamilesindir korunma yöntemlerin hiç bekli o olmuyor korunurken hamile kalan çok varKeşke kuzum ama sanmıyorum
Dün det oldum kuzumKuzum inşallah hamilesindir korunma yöntemlerin hiç bekli o olmuyor korunurken hamile kalan çok var
BEn mesajlara geriden geldiğim için görmedim kuzumDün det oldum kuzum
Gititm cnm 2 dwfa 2 ayrı dr gttm temiz 12 gün önce beta 100 dü.O zaman değer hala yüksektr. Sen parça kalmış mı diye kontrole gittinmi kürtaj dan sonra
Sonuca baktım şmdi beta 4,58 yani testte silik çıkması bu değerle. Bu arada prolaktin im 29,03.O zaman değer hala yüksektr. Sen parça kalmış mı diye kontrole gittinmi kürtaj dan sonra
Sut hormunun yüksek çıkmış hamile kalmanı engeller Bi süre değerin biraz yüksek diye de prolaktin yüksek çıkmış olabilirSonuca baktım şmdi beta 4,58 yani testte silik çıkması bu değerle. Bu arada prolaktin im 29,03.
Benim hamile kaldığımda prolaktin 60lardaydı cnmSut hormunun yüksek çıkmış hamile kalmanı engeller Bi süre değerin biraz yüksek diye de prolaktin yüksek çıkmış olabilir
Zaman nasıl geçsin şimdi
Hamile iken mi. Ben kürtaj oldum ya beta 5 lerde çıktı düşmemiş ondan heralde die düşünüyorum.Benim hamile kaldığımda prolaktin 60lardaydı cnm
Cnm beta vermiştim 4 gün vardı adete drda prolaktin tsh falan bakmışHamile iken mi. Ben kürtaj oldum ya beta 5 lerde çıktı düşmemiş ondan heralde die düşünüyorum.
Cnm ilk 3 ay kendini yorma ciddiyim bak havalarda sıcakAyy evi süpürdüm sildim yoruldum
Benim 25 gün önce kürtaj oldum onun etkisi olmalı sanırımCnm beta vermiştim 4 gün vardı adete drda prolaktin tsh falan bakmış
Beta 65
Prolaktin de 60 çıkmıştı
Olabilir cnm belki daha tam sıfırlanmadıBenim 25 gün önce kürtaj oldum onun etkisi olmalı sanırım
Cnm ilk 3 ay kendini yorma ciddiyim bak havalarda sıcak
Bide sana bakıp duruyom kocan Nerde kaldı ayolll
Kız tanımazmıyım hiç ara ara bakıyordum hep hadi at şu testi bakalımCanım sen beni en eski tanıyanlardın 2019 2020 anne adayları H M nin konusuydu
Orda konuşurduk hatırlıyo musun
Şimdi test yaptım farklı bi marka yine çizgi belirdi Allahıma çok şüküt inşallah sağlıkla devam eder dualarını eksik etme ❤❤
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kız tanımazmıyım hiç ara ara bakıyordum hep hadi at şu testi bakalım
Kız tanımazmıyım hiç ara ara bakıyordum hep hadi at şu testi bakalım