Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Çok şükür cnm baya baya zorladı beni bu süreç ama şükür geldik
Testlere başlamışsın🥰🥰🥰

Evet canım bu ay ovulasyon deniyim dedim bi sene önce yapmıştım ama şimdi bi daha bakmak istedim
Adetime de 4 5 gün kaldı
Dün bi test yaptım çok erken ama ovulasyon testlerim çok olmasa da koyı çıkıyor ondan biraz ümidim var bakalım hayırlısı inşallah 😍😍

Evet canım bu ay ovulasyon deniyim dedim bi sene önce yapmıştım ama şimdi bi daha bakmak istedim
Adetime de 4 5 gün kaldı
Dün bi test yaptım çok erken ama ovulasyon testlerim çok olmasa da koyı çıkıyor ondan biraz ümidim var bakalım hayırlısı inşallah 😍😍
Adete 8 gün kala yaptım çıkmamıştı cnm benimde 7 gün kala varla yok arasıydı gözle zor gözüküyordu öyle öğrenmiştim bende

Neden yıprandınız canm hayırdır kötü bişey mi oldu
Cnm yaa annem aylardır bende kalıyo serklajlı yım 12. Haftadan buyana
Düzenim falan kalmadı kızımda varya hani hiçbişey ede el atamıyom annemde artık bitek yemeği zor yetiştiriyor kadıncağız oturup kalıyo
Farklı şehirlerdeyiz

Eklentiler

• 20200615_120706.jpg
    20200615_120706.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 36
Cnm yaa annem aylardır bende kalıyo serklajlı yım 12. Haftadan buyana
Düzenim falan kalmadı kızımda varya hani hiçbişey ede el atamıyom annemde artık bitek yemeği zor yetiştiriyor kadıncağız oturup kalıyo
Farklı şehirlerdeyiz
Yaa serklaj mı yaptılar banada demişti Dr yapmadı sonra 35 5 de doğurdum allahtan daha erken gelmedi. Rabbim zamanında sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaa serklaj mı yaptılar banada demişti Dr yapmadı sonra 35 5 de doğurdum allahtan daha erken gelmedi. Rabbim zamanında sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin cnm amin iyiki yaptırmıştı en son 26+1de gittiğimde 17mm düşmüştü serviks boyu belki sıfırlanmıştır dikiş tutuyo olabilir

X