- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.221
İyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor bebişinle hayat azda kalmış senin maşallah zaman nasıl geçiyorSlm kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor bebişinle hayat azda kalmış senin maşallah zaman nasıl geçiyorSlm kızlar nasılsınız
Çok şükür cnm baya baya zorladı beni bu süreç ama şükür geldikSelam canımm iyiyim çok şükür sen nasılsın maşallah 30 haftalık olmuşsunuzz
Sağol cnm benim şükür diyelimİyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor bebişinle hayat azda kalmış senin maşallah zaman nasıl geçiyor
Çok şükür cnm baya baya zorladı beni bu süreç ama şükür geldik
Testlere başlamışsın
Neden yıprandınız canm hayırdır kötü bişey mi olduSağol cnm benim şükür diyelim
Ailem bu süreçte çok yıprandı ben ayrı yıprandım derken geldik şükür
Adete 8 gün kala yaptım çıkmamıştı cnm benimde 7 gün kala varla yok arasıydı gözle zor gözüküyordu öyle öğrenmiştim bendeEvet canım bu ay ovulasyon deniyim dedim bi sene önce yapmıştım ama şimdi bi daha bakmak istedim
Adetime de 4 5 gün kaldı
Dün bi test yaptım çok erken ama ovulasyon testlerim çok olmasa da koyı çıkıyor ondan biraz ümidim var bakalım hayırlısı inşallah
Adete 8 gün kala yaptım çıkmamıştı cnm benimde 7 gün kala varla yok arasıydı gözle zor gözüküyordu öyle öğrenmiştim bende
Cnm yaa annem aylardır bende kalıyo serklajlı yım 12. Haftadan buyanaNeden yıprandınız canm hayırdır kötü bişey mi oldu
Bak beni yine heyecanlandırdın kaç testin var kızzBeninde dünkü aynrn öyle varla yok arası
Yarın sabah tekrar yapıcam
Dünkünü akşam yapmıştım bide inşallah bi pembik çizgi görürüm bende
Bak beni yine heyecanlandırdın kaç testin var kızz
Bayada koyu çıkmış cnm yaaSon bitane kaldıı
Bi ovulasyon daha mı yapsam gebelij yapmamak için
Bayada koyu çıkmış cnm yaa
Elinde varsa çok yap bi istersen
Yaa serklaj mı yaptılar banada demişti Dr yapmadı sonra 35 5 de doğurdum allahtan daha erken gelmedi. Rabbim zamanında sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahCnm yaa annem aylardır bende kalıyo serklajlı yım 12. Haftadan buyana
Düzenim falan kalmadı kızımda varya hani hiçbişey ede el atamıyom annemde artık bitek yemeği zor yetiştiriyor kadıncağız oturup kalıyo
Farklı şehirlerdeyiz
Gebelik yap kız ben ovulasyon testinin gebelik gösterdiğine inanmıyorumTamam birazdan bi tane daha yaparımm
Amin cnm amin iyiki yaptırmıştı en son 26+1de gittiğimde 17mm düşmüştü serviks boyu belki sıfırlanmıştır dikiş tutuyo olabilirYaa serklaj mı yaptılar banada demişti Dr yapmadı sonra 35 5 de doğurdum allahtan daha erken gelmedi. Rabbim zamanında sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gebelik yap kız ben ovulasyon testinin gebelik gösterdiğine inanmıyorum
Hiç beklemedigin zaman geliyor canımKeşke kuzum ama sanmıyorum
Ben 36 yı görsen yetecek canmAmin cnm amin iyiki yaptırmıştı en son 26+1de gittiğimde 17mm düşmüştü serviks boyu belki sıfırlanmıştır dikiş tutuyo olabilir
Yok canm bana gelmez emin oldm artk leke geldi devamı gelirHiç beklemedigin zaman geliyor canım