- 13 Mart 2019
- 12.754
- 40.879
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.201
Kimyasalda da benim oyle agri vardi asiri aadetsancisi yoksa sıkıntı olmaz takip ettin mi yumurtlamayi
Insallah cikar cnm benm benimde dun sabit kasik agrisi vardi ovu yaptim ayni seninki gibi cikti 23 mayis adet olmustum 23 haziran olurum ama sanirim dun yumurtladim sabahda koyuydu ovu ya erken yumurtladim gebwlik var yada gec yumurtladim bakalm
Ayy bende gordum var birseyler :)Yok aşırı ağrım yok da hafif akşam oldı bide şimdi ağrıyor biraz inşallah gelmez bi 9 ay
Düb akşam 7 de test yaptım aslında
İlk andada çok ince çizgi gördüm gibi
Bekledikçe de aşırı silikti bakalım yine hayalii bekleme mi yoksa benim çileğim mi❤❤❤
Amin cnm insallah beni belki bilirsin 2019 nisandan beridir bebek hasreti bakalim 1 yili gecti tam kimyasal oldu bu ay ins olurİnşallay vardır canım kşmyasal sonrası çabık gebe kalınıyır diye duyuyırum hep Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasçp etsin
Sabah saglik ocagina kan versen ben simdi senden de heyecanlandim :)İnşallah canımm❤❤❤
Amin cnm insallah beni belki bilirsin 2019 nisandan beridir bebek hasreti bakalim 1 yili gecti tam kimyasal oldu bu ay ins olur
Amin cnm kimyasal vs gecirdin mi sanki gecirdin diye hatirliyorum daBende 2019 Ocaktan beri bekliyorum 17 ay oldu nerdrysehiç umudum kaybetmedim Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin diye dua ediyorum hep ❤ isteyen herkesee
Sabah saglik ocagina kan versen ben simdi senden de heyecanlandim :)
Oyle yap cnm o zaman ins olur dua ediyorum senin icin gecen ay kimyasalda adetten 1 hafta sonra cikmisti benimde gec yumurtlamisim sanirimYarın test yapıcam sonra testim kalmıyor eğer çizgi görürsem pembik falan gidip veririm
Ama görmezsem o zaman adrtimin geçemsini beklicem
Ben 10 gün gecikmeyle kan verip negatif sonuç alan bi insanım o yüzden kan en son iş
Amin cnm kimyasal vs gecirdin mi sanki gecirdin diye hatirliyorum da
Oyle yap cnm o zaman ins olur dua ediyorum senin icin gecen ay kimyasalda adetten 1 hafta sonra cikmisti benimde gec yumurtlamisim sanirim
Cnm dişini sık adetinin gecmesini bekle bu sekilde göremedimYok canım geçirmedim bi testimde sonradan belirgin çizgi görmüştüm ona umut etmiştim ama değilmiş hep çıkan bişeymiş zaten şimdi dünde ilk dakikalarda belli belirsiz gördüm gbi ama inşallah psikolojik değildir
Bak ilk halini de ekliyim pencerenin önünde geçti yarım saatim
Ben ovulasyon testi hiç kullanmadm canm evde ne gebelik ne ovulasyon yokMoonfacedMom evde ovu testi varsa onu da yap beninki ovu de de belliydi ama kimyasaldi iste
Keşke kuzum ama sanmıyorumMoonfacedMom bence gebesinnnn :)))
Insallah olur cnm allahin izniyleKeşke kuzum ama sanmıyorum
Cnm dişini sık adetinin gecmesini bekle bu sekilde göremedimins vardid bebis
Slm kızlar nasılsınız