- 13 Mart 2019
- 12.754
- 40.879
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.181
İnşallah hamiş haberlerinizi alırız kuşum
Kızlar 2 gündür göğüslerim de sızı var. Uçları sertleşti dik dik bağımsızlığını ilan ettiler kasıklarımda ağrıyo sanki gazdan çatlıcam gibiadetime 1 gün var 1 haftadır kasık ağrım vr erken gelecek dedim ama gelmedi
Benimde kafamı o karıştırdı korunmadmolmadı korunuyoruz ihtimal vermiyorum ama göğüslerim benim aklımla oynuyoCanımm yanii korunuyosunuz biliyırum ama inşallah vardııırr
Benimde kafamı o karıştırdı korunmadmolmadı korunuyoruz ihtimal vermiyorum ama göğüslerim benim aklımla oynuyo
Test mi alsam beklesem mi en geç 18 inde gelmesi gerek. Düzene girdi adetimBelli olmaz bu işler canımm
Test mi alsam beklesem mi en geç 18 inde gelmesi gerek. Düzene girdi adetim
Hiç atmıyorsın testleri artıkAy valla alabiliyosan al canımm benimde bi tane kaldı ama 5 gün var hatta 4 diyebilirim
Zor tutuyom kendimi
Yarın yada diğer gün yapacam
Hiç atmıyorsın testleri artıkAy valla alabiliyosan al canımm benimde bi tane kaldı ama 5 gün var hatta 4 diyebilirim
Zor tutuyom kendimi
Yarın yada diğer gün yapacam
Cnm bi test yapTest mi alsam beklesem mi en geç 18 inde gelmesi gerek. Düzene girdi adetim ☺
Hiç atmıyorsın testleri artıkumut var mı bu ay
Cnm gebe olabilirsin bmmKız ümidim hep var beni biliyosun
Hafif adet aprılarım gelio gidiyor
Midem yanıyır
Gazım var ve kabızlık sorunu yaşadım
Yüzümü sivilceler bastı ovulasyonla takip ediyorum adetine 4 gün kala çıkan sonucum❤ bugün yaptım yanii
Yarin saglik ocaginda kan versen adetine az kalmis gebesin bence yada gec yumurtluyorsun yumurtlama takip ettin miKız ümidim hep var beni biliyosun
Hafif adet aprılarım gelio gidiyor
Midem yanıyır
Gazım var ve kabızlık sorunu yaşadım
Yüzümü sivilceler bastı ovulasyonla takip ediyorum adetine 4 gün kala çıkan sonucum❤ bugün yaptım yanii
Cnm gebe olabilirsin bmm)
Kimyasalda da benim oyle agri vardi asiri aadetsancisi yoksa sıkıntı olmaz takip ettin mi yumurtlamayiİnşallah canım öyle hissediyorum ama hafif adet ağrılarım da gel git yapıyor
Yarin saglik ocaginda kan versen adetine az kalmis gebesin bence yada gec yumurtluyorsun yumurtlama takip ettin mi
Insallah cikar cnm benm benimde dun sabit kasik agrisi vardi ovu yaptim ayni seninki gibi cikti 23 mayis adet olmustum 23 haziran olurum ama sanirim dun yumurtladim sabahda koyuydu ovu ya erken yumurtladim gebwlik var yada gec yumurtladim bakalmEttim canım 16.günümde yumurtladım belki iki kez dicem ama çoğunlukla hep koyu çıkıyor pik günüm böyleydi
Sağlık ocağına günüm geçrse gitmeyi düşünüyorum canım
Yarın sabah da test yaomayı düşünüyorum bakalım çıkacak mı bi şryelr