Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar 2 gündür göğüslerim de sızı var. Uçları sertleşti dik dik bağımsızlığını ilan ettiler kasıklarımda ağrıyo sanki gazdan çatlıcam gibi ☹️ adetime 1 gün var 1 haftadır kasık ağrım vr erken gelecek dedim ama gelmedi 🤔

Hiç atmıyorsın testleri artık ☺️ umut var mı bu ay

Kız ümidim hep var beni biliyosun 😍😍
Hafif adet aprılarım gelio gidiyor
Midem yanıyır
Gazım var ve kabızlık sorunu yaşadım
Yüzümü sivilceler bastı ovulasyonla takip ediyorum adetine 4 gün kala çıkan sonucum 🍓😍❤ bugün yaptım yanii

Eklentiler

• 20200615_120706.jpg
    20200615_120706.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 36
Kız ümidim hep var beni biliyosun 😍😍
Hafif adet aprılarım gelio gidiyor
Midem yanıyır
Gazım var ve kabızlık sorunu yaşadım
Yüzümü sivilceler bastı ovulasyonla takip ediyorum adetine 4 gün kala çıkan sonucum 🍓😍❤ bugün yaptım yanii
Yarin saglik ocaginda kan versen adetine az kalmis gebesin bence yada gec yumurtluyorsun yumurtlama takip ettin mi

Yarin saglik ocaginda kan versen adetine az kalmis gebesin bence yada gec yumurtluyorsun yumurtlama takip ettin mi

Ettim canım 16.günümde yumurtladım belki iki kez dicem ama çoğunlukla hep koyu çıkıyor pik günüm böyleydi

Sağlık ocağına günüm geçrse gitmeyi düşünüyorum canım
Yarın sabah da test yaomayı düşünüyorum bakalım çıkacak mı bi şryelr 😍😍

Eklentiler

• 20200605_142910.jpg
    20200605_142910.jpg
    181,5 KB · Görüntüleme: 31
Ettim canım 16.günümde yumurtladım belki iki kez dicem ama çoğunlukla hep koyu çıkıyor pik günüm böyleydi

Sağlık ocağına günüm geçrse gitmeyi düşünüyorum canım
Yarın sabah da test yaomayı düşünüyorum bakalım çıkacak mı bi şryelr 😍😍
Insallah cikar cnm benm benimde dun sabit kasik agrisi vardi ovu yaptim ayni seninki gibi cikti 23 mayis adet olmustum 23 haziran olurum ama sanirim dun yumurtladim sabahda koyuydu ovu ya erken yumurtladim gebwlik var yada gec yumurtladim bakalm

X