- 26 Nisan 2019
- 5.374
- 8.903
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.801
Hayirlisi cnm sukret hic degilse senin bir tane yavrun var bu duyguyu tadacakmiyim hic bilmiyorum artik umursamiyorum diyete basladim kendimi iyice salmisimBenimde az önce kanama başladı bu ayda ol madı
Öyle canm rabbime ne kadar şükretsem az. Tadacaksn inşallah zamanı gelince her şey olacak ama kul sabırsız işteHayirlisi cnm sukret hic degilse senin bir tane yavrun var bu duyguyu tadacakmiyim hic bilmiyorum artik umursamiyorum diyete basladim kendimi iyice salmisim
Atnen cnm hakkimizda hayirlisiÖyle canm rabbime ne kadar şükretsem az. Tadacaksn inşallah zamanı gelince her şey olacak ama kul sabırsız işteen güzeli akışına bırakmak ama yapamıyoruz.
8 nisanda mı oldun cnmBenim yeni bat 8 Nisan
Evet 8 nisanda oldum 15inde durulandım8 nisanda mı oldun cnm
Anladm canm senin ne zaman geleceği belli değil dimiEvet 8 nisanda oldum 15inde durulandım
Benim başım ağrıyor midem bulanıyor karnım ağrıyo bel falan yatıyorumKızlar nasılsınız
Regli mi geldi kuzumBenim başım ağrıyor midem bulanıyor karnım ağrıyo bel falan yatıyorumsen nasılsın
Valla canm ben devlette yaptm doğum o zaman özelde 4000 den başlıyordu 15bşnr kadar vardı 2018 deRegli mi geldi kuzum ☹ Napayım canım eve kapanmış durumdayım Can sıkıntısından Doğum ücretlerini araştırıyorum sizede sorayım özel de SSK var ise normal 2 bin sezaryen 2400 normal mi sizce
@Gulcan2904 @Kubkubra @LunissGonulmeyvesi @meltemm34 @SekerPortakaliMMM Vizeci06 @Canimm oglum @Nur_hayat2005 AyTerapisii @kartalice28 kızlar batlarınızı geçmiş var mı güzel haberleri olanlar
Ozaman normal sanırım 2-2400Valla canm ben devlette yaptm doğum o zaman özelde 4000 den başlıyordu 15bşnr kadar vardı 2018 de
Baya uygun canm şuanOzaman normal sanırım 2-2400
Hayırlısı olsun canım inşallah gelmez bat. Bebiş gelir onun yerineCanım benim bata daha var 1 hafta falan
Hayırlısı hakkımızda
Hayırlısı olsun canım inşallah gelmez bat. Bebiş gelir onun yerine
İnsallah belirtidir canmİnşallah canım
Yüzümü minik minik sivilceler bastı yüzümde sivilce çıkmaz normalde :)
Adet olacağım zaman bitane falan çıkar
Ya bu ay erken olucam yada buda bir belirti olacak
Sizin nasıl geçiyor günler cano evdeBaya uygun canm şuan
Valla kızım sıkılıyo ama oynuyoruz falan idare ediyoruz Alıştk gibiSizin nasıl geçiyor günler cano evde
BEn henüz alışamadım kuzumValla kızım sıkılıyo ama oynuyoruz falan idare ediyoruz Alıştk gibi ☺