-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.841
İnşaAllah canım benim o kadar çok istiyorum kiAyyy inşallah canım bebiş haberinle kocana hediye verirsin
İyiyim çok şükür sen nasılsın canımKizlar nasilsiniz ?
Bana bildirim geldi canım iyiyiz senKizlar nasilsiniz ?
Bende iyim cnm cok sükürBana bildirim geldi canım iyiyiz sen
Silik çizgi görüyorum sanki inşaAllah hamilesindir canım benim de adeti 4 gün geçti göğüslerim büyüdü taş gibi ama bekliyorum test falan yapmadım hiç negatif görmekten korkuyorum bir de hastanede covid bölümünde çalışıyorum çok endişeliyimKizlar adetime 7 gün var ovulasyon testi yaptim bide hamilelik testi yaptim bi bakarmisiniz hamilelik testi erken diye yaptiktan sonra bakmadim cikmaz diye ise koyuldum, bir saat gecmistir belkide
Iyi dayaniyosun cnm simdiye kac tane yapmistimSilik çizgi görüyorum sanki inşaAllah hamilesindir canım benim de adeti 4 gün geçti göğüslerim büyüdü taş gibi ama bekliyorum test falan yapmadım hiç negatif görmekten korkuyorum bir de hastanede covid bölümünde çalışıyorum çok endişeliyim
Ya valla bende önceden deli gibi test yapardım artık bıraktım hep negatif çıkıyor diye ve bu ay ilk defa klomen kullandım acaba klomen gecikme yapar mı diye yapmıyorum birde ilk gebeliğimde çok geç anlaşılmıştı hamile olduğum geç döllenme olmuştu düşük yapmıştım o yüzden bekliyorum hem hamileysem biraz daha yükselir kan değerim diye düşünüyorumIyi dayaniyosun cnm simdiye kac tane yapmistiminsallah vardir tüm isteyenlerde, ne zaman test yapmayi düsünüyosun senin yerinde olsam yapardim cünkü isin riskli
Klomeni hic kullanmadim cnm bende baslicam büyük bi ihtimal. Insallah vardir rabbim herkese nasip etsinYa valla bende önceden deli gibi test yapardım artık bıraktım hep negatif çıkıyor diye ve bu ay ilk defa klomen kullandım acaba klomen gecikme yapar mı diye yapmıyorum birde ilk gebeliğimde çok geç anlaşılmıştı hamile olduğum geç döllenme olmuştu düşük yapmıştım o yüzden bekliyorum hem hamileysem biraz daha yükselir kan değerim diye düşünüyorum
Amin canım rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinKlomeni hic kullanmadim cnm bende baslicam büyük bi ihtimal. Insallah vardir rabbim herkese nasip etsin
Canimm cook sevindimm valla süper insallah yükselir hic test yaptinmi ? Bide yumurtlamani biliyonmu ?Merhaba hanımlar nasılsınız. C Canimm oglum çizgi belirgin baya benimde geçen gebeliğim de böyle idi test. Bugün kasık ağrılarım çok fazla idi yengemin dr kontrolü vardı gittim bende muayene oldum. Bat a 7 gün var daha. Rahim duvarı 20 mm lerde idi beta istedi 11,24 çıktı ama haatanenin referans aralığı 0 ile 10 arası. Dr 2 gğn sonra tekrar et testi dedi ams sdetimin geçmesi ni beklicem kimyasal olmasın ne bileyim. İlk deneyim boş kese ve düşük olunca korktum baya.
Canım yumurtlamam takip ettim 9 ve 10 unda koyu 11 inde silikleşti değerlendirdim 3 günü de. Yani bugün 9 mu 10 gün oluyor. Varmı yokmu bilemedim ki. Korkuyorum da merakta ediyorum. İnşallah sende de vardırCanimm cook sevindimm valla süper insallah yükselir hic test yaptinmi ? Bide yumurtlamani biliyonmu ?
Dün ucuz olan testlerden yaptım ama bişey çıkmadı evde. Kan bugün verdim işteCanimm cook sevindimm valla süper insallah yükselir hic test yaptinmi ? Bide yumurtlamani biliyonmu ?
Benimde ayin 13 de siliklesti cnm yani 7 gün gecti. Insallah vardir pek umutlanamiyorum ama seninki süper yani en azindan umudun var bence yumurtlamaya göre sonucun böyle olmasi normal yükselcegini düsünüyorum. Insallah oluruz bu ayCanım yumurtlamam takip ettim 9 ve 10 unda koyu 11 inde silikleşti değerlendirdim 3 günü de. Yani bugün 9 mu 10 gün oluyor. Varmı yokmu bilemedim ki. Korkuyorum da merakta ediyorum. İnşallah sende de vardır
Ayy inşallah canım. Kimyasal felan olmasın mo dedim bide hastanenin referans ına göre çok yüksek sayılmaz da. Bilemedim. Yarın test alıp evde mi yapsam. Her sabah tekrarlayalım bence.Benimde ayin 13 de siliklesti cnm yani 7 gün gecti. Insallah vardir pek umutlanamiyorum ama seninki süper yani en azindan umudun var bence yumurtlamaya göre sonucun böyle olmasi normal yükselcegini düsünüyorum. Insallah oluruz bu ay
Ayrıca 6 günde de döllenme olabiliyor sendede var bence öyle hissettim. İnşllh vardır ya sağlıkla hepimize nasip eder Allah.Benimde ayin 13 de siliklesti cnm yani 7 gün gecti. Insallah vardir pek umutlanamiyorum ama seninki süper yani en azindan umudun var bence yumurtlamaya göre sonucun böyle olmasi normal yükselcegini düsünüyorum. Insallah oluruz bu ay
Aynen canim bende her sabah yapmayi düsünüyorum ,bence sende yap insallah olurAyy inşallah canım. Kimyasal felan olmasın mo dedim bide hastanenin referans ına göre çok yüksek sayılmaz da. Bilemedim. Yarın test alıp evde mi yapsam. Her sabah tekrarlayalım bence.