- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.821
Alışmamız lazm kuzum kolay kurtulamıcaz bu virüsten sende doğumdan sonra zaten evde kalıcaksn mecbur alışacaksınBEn henüz alışamadım kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alışmamız lazm kuzum kolay kurtulamıcaz bu virüsten sende doğumdan sonra zaten evde kalıcaksn mecbur alışacaksınBEn henüz alışamadım kuzum
Biran önce kurtula bilsek keşke normal hayatımıza dönsekAlışmamız lazm kuzum kolay kurtulamıcaz bu virüsten sende doğumdan sonra zaten evde kalıcaksn mecbur alışacaksın
Biraz zor canmBiran önce kurtula bilsek keşke normal hayatımıza dönsek ☹
Canim benim bat 28 nisanda, insallah olur bu ayCnm bwnim yeni bat 14 mayis 1 yil oldu bu ay bebis yok maalesef
Canm konuştuğumuzu hatırlıyorum ama bat güncel değil ondan etiket yaptm tekrarMoonfacedMom ben geçen hafta oldum canım maalesef tam günümde hatta konusmustuk seninle
Güncelliyorm ama inşallah gerek kalmaz hamiş olduğunu öğrenirizCanim benim bat 28 nisanda, insallah olur bu ay
Bende polikistik var canım ama çok şükür 2-3 aydır düzenli oluyorum sen 9 Mayıs yazCanm konuştuğumuzu hatırlıyorum ama bat güncel değil ondan etiket yaptm tekrar
Gulcan2904 @Kubkubra @Luniss @Gonulmeyvesi M meltemm34 Cansinsenn @Vizeci06 C Canimm oglum @Nur_hayat2005 AyTerapisii @kartalice28 kızlar batlarınızı geçmiş var mı güzel haberleri olanlar
Tahmini Bi bat söyle onu yazalım canm inşallah gelmez bat ınBatım geçti evet test yapmıyorum çünkü her zaman geçiyor alıştım artık adetin gelmesini bekliyorum
Yazdm canm inşallah gelmez batınBende polikistik var canım ama çok şükür 2-3 aydır düzenli oluyorum sen 9 Mayıs yaz
İnşaallah gelmez batım 29 Nisan yaz şimdilik canım 29 Nisan evlilik yıldönümümüzTahmini Bi bat söyle onu yazalım canm inşallah gelmez bat ın
Hemde 45 gün falan olur diğer adetin üzerinden o zamana kadar olurum herhaldeİnşaallah gelmez batım 29 Nisan yaz şimdilik canım 29 Nisan evlilik yıldönümümüz
Ayyy inşallah canım bebiş haberinle kocana hediye verirsinİnşaallah gelmez batım 29 Nisan yaz şimdilik canım 29 Nisan evlilik yıldönümümüz
Kuzum ben adet oldum ya unuttun mu ?Gulcan2904 @Kubkubra @Luniss @Gonulmeyvesi M meltemm34 Cansinsenn @Vizeci06 C Canimm oglum @Nur_hayat2005 AyTerapisii @kartalice28 kızlar batlarınızı geçmiş var mı güzel haberleri olanlar
Evet abla maalesef sende ne var ne yok? Yok mu bebişAnladm canm senin ne zaman geleceği belli değil dimi
Yok canm bu ay baya umutluydum bazı sebeplerden d ol ayı bugün şiddetli sancılarla kırmızıları gördümEvet abla maalesef sende ne var ne yok? Yok mu bebiş
RABBİM dileyen istemiş olan herkese nasip etsinYok canm bu ay baya umutluydum bazı sebeplerden d ol ayı bugün şiddetli sancılarla kırmızıları gördüm
Amin canım inşallahRABBİM dileyen istemiş olan herkese nasip etsin