- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Edicem canm dayanamam zatenM
Mutlaka haber et canmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edicem canm dayanamam zatenM
Mutlaka haber et canmmmm
Allahn iznyle bence adetlernde düzenlyse bu bi hamilelik haberii...ben önce gebelkle yaptım pozitifi gördm bide ovulasyonla denim bakm nasl çkıyo dedm..aynı böyle t kopkoyuyduAgzin bal yesin eminnn bir kac kisi daha aynisini soyledi kalbim pitpit gidiyor valla ilk defa bu kadar umutlandim insaallah bos cikmaz dua edin kizlarrrr
Benmki gece 11 buçkta çıkmştı canmmCanım çıkmadı daha arada bakoyorım muhtemelen yarın çıkar
Gebik testi elimde yok adet tarihlerim 1 2 gun oynae en fazla suan goguslerimde hafif agri var bi sag bi sol kasigima sanci vurup geciyor alt karnimda cok hafif batmalar olup geciyor birde 4 5 gun once gece yattigimda rahimim kasiliyordu cok fena adet olacagim sandim ama olmadim bata 1 gun var kafam leyla oldu resmenAllahn iznyle bence adetlernde düzenlyse bu bi hamilelik haberii...ben önce gebelkle yaptım pozitifi gördm bide ovulasyonla denim bakm nasl çkıyo dedm..aynı böyle t kopkoyuydu
Ümidini yitirmee ama taklıpta kalmaa...herşey güzl olcak...yarn kan ver bence ❤❤ ben bat günmden bigün sonra 396yı görmüştüm❤❤Insallah canim suan umutlenmekle huzunlemek arasindayim bi yandan sanki adet olacagim bi yandan sanki oldu bu ay diyorum karisigim anlayacagin
Aynılarna benzerleri yaşadm bendee inşallah bebiş seninleeGebik testi elimde yok adet tarihlerim 1 2 gun oynae en fazla suan goguslerimde hafif agri var bi sag bi sol kasigima sanci vurup geciyor alt karnimda cok hafif batmalar olup geciyor birde 4 5 gun once gece yattigimda rahimim kasiliyordu cok fena adet olacagim sandim ama olmadim bata 1 gun var kafam leyla oldu resmen
Insallah canimmm benimm insallahhhh kan vermek moralimi bozuyor once teste gormek istiyorum kan verip negatif cikarsa kotu hissediyorum kendimi teste veya adet olarak bos cikarsa daha cabuk atlatiyorum biraz daha bekleyecegim o yuzdenAyn
Aynılarna benzerleri yaşadm bendee inşallah bebiş seninlee
Tamam canm sen kendni nasl iyi hissedersenn ❤❤habersn bırakma burayıInsallah canimmm benimm insallahhhh kan vermek moralimi bozuyor once teste gormek istiyorum kan verip negatif cikarsa kotu hissediyorum kendimi teste veya adet olarak bos cikarsa daha cabuk atlatiyorum biraz daha bekleyecegim o yuzden
Ben de yarın görürüm inşallahÜmidini yitirmee ama taklıpta kalmaa...herşey güzl olcak...yarn kan ver bence ❤❤ ben bat günmden bigün sonra 396yı görmüştüm❤❤
Haber verecegim mutlakaTamam canm sen kendni nasl iyi hissedersenn ❤❤habersn bırakma burayı
Insallah batdasim benimm ikimizde hamileyizdirBen de yarın görürüm inşallah
İnşallahhh dualarmmsizlerleeBen de yarın görürüm inşallah
İnsallah canim yarin gel birlikte kan verelimInsallah batdasim benimm ikimizde hamileyizdir
İnsallah annen yanılmaz canmKizlaaar inşallah rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ben burda gebe haberlerini okuyunca hem üzülür hemde onların yerine çok sevinirdim inşallah sizin pozitif testlerinizide görürüz ben kendim hala emin bile değilim yemek yiyorduk akşam annemlerde annem tabağımi doldurdu yeteer çok dedim oda bı an sen iki canlisin yeee dedi babamda nasıl yani ne iki canlısı dedi ay ne bilim ağzımdan öyle çıktı dedi hahaha ay çok utandim
Cesarim yok valla kan vermeye sanki herkes bana yazikk der gibi bakiyormus gibi hissediyorum sonucu aldigimda negatif cikarsa cok uzulurum ama evde kimsenin haberi olmadan negatif ciktiginda hic birsey olmamis gibi davrana biliyorumİnsallah canim yarin gel birlikte kan verelim
Korkunun ecele faydası yok gülooCesarim yok valla kan vermeye sanki herkes bana yazikk der gibi bakiyormus gibi hissediyorum sonucu aldigimda negatif cikarsa cok uzulurum ama evde kimsenin haberi olmadan negatif ciktiginda hic birsey olmamis gibi davrana biliyorum
Yarn kan vericem kuzum bakalımMoonfacedMom kuzum sen ne zaman test yapicaksin
Psikolojik olarak kan vermeye hazir degilim ovulasyonu tekrarlasam mi sence bak her turlu teste varim burada sizin ve benim aramda kalsin yiterrrKorkunun ecele faydası yok güloo