- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.230
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Bende başlasam mi diye düşünüyordum sen söyleyince vazgeçtim kuzumFolik asit vucudda idrar yoluyla atilan biseymiss o yuzden unutup fazla aldiginda bile atabiliyomus vucud idrar ile ben hamile kalinca basladim bikac arastirma sonucunda kullanilinca mukemmel bi yarari oldugunu soyleyen duymadim hamile kalinca baslanilsa yeter yaziyodu bana da doktor yazmisti almamistim bile
Her zaman yanındayım canmhayırlı zaman değilmiş demekki herşeyde Bi hayır vardır şimdi Dr a gidip bütün tahlillerin i yaptır ve uyuşmazlığı da söyle canm ona göre yol izle. Bide dün ne oldu anlatmak ister misin kuzum
Valla kuzucum folikasit yeni yeni cikan seyler annelerimiz icmedi zamaninda ama biz yine hamile kalinca cocugun gelisimi icin iciyoruzBende başlasam mi diye düşünüyordum sen söyleyince vazgeçtim kuzum
Kuzum kan uyusmazligi gebelige engel degil bildigim kadariyla 20. Hafta olmasi lazim suan tam hatirlayamadim o zaman bir igne yapiliyor bunu zaten hamile kaldiginda soruyor doktorun kan gruplarinizi benim k.p ve k.v kan uyusmazligi var ahaa kociss gayet normall ne kadar yavru okuzum desemde insan yaniCanım biraz eşimle kırıldık birbirimize ben ona o bana ama çok sık olmadığı için çok etkileniyorum ben onunda dün pek umru değildi ama bugün tatlıya bağladı
Kan uyuşmazlığınyla ilgi baktım biraz diyor ki gebeliklerinin ilk haftalrında kanamalı olabilir bu durumda iğne yapılması gerekiyomuş bakalım şimdi sonucumu daha çok merak ettim
Kuzum kan uyusmazligi gebelige engel degil bildigim kadariyla 20. Hafta olmasi lazim suan tam hatirlayamadim o zaman bir igne yapiliyor bunu zaten hamile kaldiginda soruyor doktorun kan gruplarinizi benim k.p ve k.v kan uyusmazligi var ahaa kociss gayet normall ne kadar yavru okuzum desemde insan yani
Aynen kuzum dert etme onu sen Allahın izniyle olmaz biseyAynen canım 28.haftada yapılıyormış iğne bide doğumdan sonra
Aynen kuzum dert etme onu sen Allahın izniyle olmaz bisey
Kilo aldırıyor canm bence gebeliği öğrenince başlaBen doktora gittim o verdi bana hazirlaniyorsaniz folik asit başlayalım deyip ama işte bence beni etkiledi78olmuşum
Demekki senin daha 10 15 falan,Kuzum idrar yaptım ya bugün onun kutuusu arkasında değer 20 e ulaşınca testin göstereceği yazıyor ona sasirdim
Olur öyle şeyler canm hamiş olunca daha da alıngan olacaksn herşeye ağlayacaksnCanım biraz eşimle kırıldık birbirimize ben ona o bana ama çok sık olmadığı için çok etkileniyorum ben onunda dün pek umru değildi ama bugün tatlıya bağladı
Kan uyuşmazlığınyla ilgi baktım biraz diyor ki gebeliklerinin ilk haftalrında kanamalı olabilir bu durumda iğne yapılması gerekiyomuş bakalım şimdi sonucumu daha çok merak ettim
Benimde sırtım belim artık dayanılmaz hale geldi bide kasık ağrısı bide gaz sancısı offf tadından yenmezHatunlar benim test bi b.ka yaramadı bozuktu belli adet olmadım belim kopacak gibi agiriyo ilk defa sağ kasigimda ağrı var
Canımmmm hayırlı olsn gözn aydın..hadi inşallah devamıda gelirr kan ver ikigünde birŞimdi yaptım hemen çektim kızlar 1 dakika içindeEki Görüntüle 2546955
Mutlaka haber et canmmmmŞuan gidip alasm varda yarn öğrenicem nasılsa diye tutuyorum kendimi
Canısı ümitlendirmek gibi olmasn ama benmde ovu testm böylr çıkmıştıııEki Görüntüle 2547007
Az once yaptigim ovutesti
Insallah canim suan umutlenmekle huzunlemek arasindayim bi yandan sanki adet olacagim bi yandan sanki oldu bu ay diyorum karisigim anlayacaginCanısı ümitlendirmek gibi olmasn ama benmde ovu testm böylr çıkmıştııı