Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Folik asit vucudda idrar yoluyla atilan biseymiss o yuzden unutup fazla aldiginda bile atabiliyomus vucud idrar ile ben hamile kalinca basladim bikac arastirma sonucunda kullanilinca mukemmel bi yarari oldugunu soyleyen duymadim hamile kalinca baslanilsa yeter yaziyodu bana da doktor yazmisti almamistim bile

Bende başlasam mi diye düşünüyordum sen söyleyince vazgeçtim kuzum

Canım biraz eşimle kırıldık birbirimize ben ona o bana ama çok sık olmadığı için çok etkileniyorum ben onunda dün pek umru değildi ama bugün tatlıya bağladı

Kan uyuşmazlığınyla ilgi baktım biraz diyor ki gebeliklerinin ilk haftalrında kanamalı olabilir bu durumda iğne yapılması gerekiyomuş bakalım şimdi sonucumu daha çok merak ettim

Bende başlasam mi diye düşünüyordum sen söyleyince vazgeçtim kuzum
Valla kuzucum folikasit yeni yeni cikan seyler annelerimiz icmedi zamaninda ama biz yine hamile kalinca cocugun gelisimi icin iciyoruz Zaten normalde sebzelerden aldigimiz vitamin bize yetiyodu ama bebis bizden almaya baslayinca depolara takviye lazim ben o yuzden hamile kalinca almaya basladim bu benim fikrim kuzum sen yine doktorun ne dediyse onu yap istersen

Kuzum kan uyusmazligi gebelige engel degil bildigim kadariyla 20. Hafta olmasi lazim suan tam hatirlayamadim o zaman bir igne yapiliyor bunu zaten hamile kaldiginda soruyor doktorun kan gruplarinizi benim k.p ve k.v kan uyusmazligi var ahaa kociss gayet normall ne kadar yavru okuzum desemde insan yani

Aynen canım 28.haftada yapılıyormış iğne bide doğumdan sonra

Hatunlar benim test bi b.ka yaramadı bozuktu belli adet olmadım belim kopacak gibi agiriyo ilk defa sağ kasigimda ağrı var

Ben folik asiti 4 5 aydır kullanıyorum ama çok kılo aldığımıfarkettim kızlar çok gerekli değilse kullanmayın bence

Olur öyle şeyler canm hamiş olunca daha da alıngan olacaksn herşeye ağlayacaksn

Hatunlar benim test bi b.ka yaramadı bozuktu belli adet olmadım belim kopacak gibi agiriyo ilk defa sağ kasigimda ağrı var
Benimde sırtım belim artık dayanılmaz hale geldi bide kasık ağrısı bide gaz sancısı offf tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…