- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.561
SelanikMuhaciri canm test yaptınmı bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nereye etiket kuzum anlayamadımBulamazsan etiket yapaym kuzum seni ☺
Grubu bulamazsan etiket yapacaktım seni kuzum ama bulmuşsun hoşgeldinNereye etiket kuzum anlayamadım
Buldum buldumm HemenGrubu bulamazsan etiket yapacaktım seni kuzum ama bulmuşsun ☺hoşgeldin
Kız yok onlar espri olsun diye Allah seni iyi etsinBen korktum topiğinden ondan gelmedim. Doğuma kadar çıkılmıyomuş. Düzenli yazmak şartmış.
Saka ya çok sayfa vardı siz kaynaşmışsınızdır diye gelmedim beybi. Sen beni biliyon zaten.Kız yok onlar espri olsun diye Allah seni iyi etsin
Yani kuzum bundan sonra burdayızSaka ya çok sayfa vardı siz kaynaşmışsınızdır diye gelmedim beybi. Sen beni biliyon zaten.
Tamam canısıYani kuzum bundan sonra burdayız
E canım bat neydi senin ekleyelim listeyeTamam canısı
Canm bat kaçtı senin listeye ekleyeym. Birde adın neydi unuttumBuldum buldumm Hemen
22 nisan. Bu ay bal çörekotu tarçın kürü yapıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Buralar bebe dolsun inşallah.E canım bat neydi senin ekleyelim listeye
Elçin kuzucum 14 Nisan bat kuzumCanm bat kaçtı senin listeye ekleyeym. Birde adın neydi unuttum
Hadi hayırlısı kuzum inşallah bu ay topiğim uğurlu gelir hepiniz hamiş kalırsınız. Gerçi bu ev yasağı yüzünden de hamile kalamazsak artk ne bileyim22 nisan. Bu ay bal çörekotu tarçın kürü yapıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Buralar bebe dolsun inşallah.
Bende sevgi elçincim memnum oldumElçin kuzucum 14 Nisan bat kuzum
Ovulasyon testi de aldım bakalim nolacak.Hadi hayırlısı kuzum inşallah bu ay topiğim uğurlu gelir hepiniz hamiş kalırsınız. Gerçi bu ev yasağı yüzünden de hamile kalamazsak artk ne bileyim
Kuzum silik çizgi vr inşallah koyulaşır kıpkırmızı olurBende durumlar bu canım bat 31 Mart
Ben de coook memnun oldum bu adet insallah tedavim başlayacak çok heyecanlıyım♀Bende sevgi elçincim memnum oldum❤