- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.421
Yaaa üzüldüm canım. EkliyorumBende kırmızıları gördüm canım bat 16 Nisan diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa üzüldüm canım. EkliyorumBende kırmızıları gördüm canım bat 16 Nisan diyelim
Ya benim bu ay Bi tuhaf adetim pembe renkte ve pıhtısız. Diyorum gecikme olduğu için daha fazla ve rengi koyu olması gerekmez miydi neden böyle oldu anlamadım. Ağrım oluyo yerleşme falan değildir adet ona eminim ama neden böyle geliyo ki. Yumurta mı tam çatlayamadı kiBende kırmızıları gördüm canım bat 16 Nisan diyelim
Ilaç da alamıyorum gecmiyo daBazı gebeliklerde baş ağrısı görülüyor canm normal bence
Bende kırmızıları gördüm canım bat 16 Nisan diyelim
Alnına patates kes koy yemeniyle sık canm Bi deneIlaç da alamıyorum gecmiyo da
Inşallah bu ay ikiniz için de çok bereketli olacak dualarım sizinle
İnşaallah yerleşme kanamasıdır benim ki baya çok koyu ve pıhtılı geliyor ve adet sancım da var en çok sancı zorluyorYa benim bu ay Bi tuhaf adetim pembe renkte ve pıhtısız. Diyorum gecikme olduğu için daha fazla ve rengi koyu olması gerekmez miydi neden böyle oldu anlamadım. Ağrım oluyo yerleşme falan değildir adet ona eminim ama neden böyle geliyo ki. Yumurta mı tam çatlayamadı ki
İnşaAllah canım bakalım perşembe günü doktora gitmem lazım adetin 3.günü oluyor ama bu virüs sebebiyle pek gidesim yok doktorun da olup olmayacağı belli değil perşembe sabah doktoru arayacağım klinikte olacakmı olmayacaksa gidemem zaten olursa belki giderim kafam karışıkIlaç da alamıyorum gecmiyo da
Inşallah bu ay ikiniz için de çok bereketli olacak dualarım sizinle
Bizde ne yazıkki adet gördük umutlar hep suya düşüyorBen hala adet görmedim
RABBİM kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun inşeALLAHBizde ne yazıkki adet gördük umutlar hep suya düşüyor
Amin canm inşallahRABBİM kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun inşeALLAH
Canm ben çizgi göremedim ama inşallah vardır daha erken hem adete yakın tekrarlarsnSelam kizlar adetime 7 gün var, test yaptim daha erken oldugu icin insallah böyle cikmistir
İyiyim canım sen nasılsınKızlar nasılsınız
İyiyim kuzum yarın randevum onu düşünüyorum her randevuda beni bi korku alıyorİyiyim canım sen nasılsın
Korkulu zamanlar bitti kuzum rahatla. Bebişin artk büyüyo kendini hissettirmeye başlayacak sanaİyiyim kuzum yarın randevum onu düşünüyorum her randevuda beni bi korku alıyor
Şimdi geldim hastaneden kuzum çok şükür bir sıkıntı yokmuş bebişimiz biraz daha büyümüş ama yumurtalıkta kist çıktıKorkulu zamanlar bitti kuzum rahatla. Bebişin artk büyüyo kendini hissettirmeye başlayacak sana ☺
Maşallah:) kist için ne yapacakmışsınız peki ?Geçmiş olsunŞimdi geldim hastaneden kuzum çok şükür bir sıkıntı yokmuş bebişimiz biraz daha büyümüş ama yumurtalıkta kist çıktı
İyiyim çok şükür doktordan çıktım adetimin 3.günü bugün klomen verdi günde 1 tane yarın başlayacağım haftaya perşembe ya da cuma tekrar doktora geleceğim dua edin kızlarKızlar nasılsınız