Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Benim arkadaşım kan testi yaptı negatif çıktı hamile değilim diye bri sürü ağır iş yapmış ağır kaldırmış adet olmayınca 1 hafta sonra tekrar yaptı bu sefer pozitif çıktı hamile şuan bende adet olmadım hala ama adet olacağım en geç ayın sonunda bir ay sonra adet olmuş olucam 😔 inşaAllah hamilesindir canım rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin 😊🌸
Ahh keşke ben de öyle olsam🤲 inşallah sende hamiş kalırsın canm bu ay hepimiz hamiş olduğumuzu öğrensek ne güzel olur 🥰

Ahh keşke ben de öyle olsam🤲 inşallah sende hamiş kalırsın canm bu ay hepimiz hamiş olduğumuzu öğrensek ne güzel olur 🥰
Kuzu ben 9 gün geçmiş farkında değildim kasık ağrısı aşırı göğüs ağrısı ve akıntı vardı bende 11 gün gecikmede gittim keseyi gördüm inşallah seninde öyle olur 🥰🥰

Veeeee kırmızıları gördüm. Bat 15 Nisan 😵
Olsun canım üzülme inşaAllah diğer ay hamile kalırsın bu ayı iyi değerlendirin inşaAllah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin benim akıntım çok fazla adet oldum zannedip tuvalete gidiyorum ama bakıyorum normal akıntı geliyor hala adet olmadım beklemek çok zor 😔

Olsun canım üzülme inşaAllah diğer ay hamile kalırsın bu ayı iyi değerlendirin inşaAllah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin benim akıntım çok fazla adet oldum zannedip tuvalete gidiyorum ama bakıyorum normal akıntı geliyor hala adet olmadım beklemek çok zor 😔
Benimde 3 gün öyleydi bugün leke geldi ardından ağrım başladı ve devamı geldi inşallah senin öyle olmaz

X