Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Merhaba kızlar hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı ve kolay bir dogum diliyorum ben ilk aylarda folik asit aldım gecikme olmuştu sonra bıraktım geçtiğimiz ay yine aldım üst üste ve şimdi adetim 13 gün geçti kan idrar ne varsa yaptım negatif hamile olmamaktan ziyade düzeni bile bile bozduguma uzgunum ve şu an verebilecek bir batım yok anca yaşımı şehri verebilirim 32 yaş ankara

Bence en garantisi kan canm sizin böyle çıktıkça bende üzüldüm bendede yok kesin

Canım öyle düşünme hakkında hayırlı ise versin Rabbimmm ama umutsuz olma

İnşallah canımm herşeydr bir hayır vardır mutlaka buna çok inanıyırum çok sağol söyledijlerin için

Şimdi yaptım hemen çektim kızlar 1 dakika içinde Eki Görüntüle 2546955

Canımm çoook tebrik ederim maşallah tebarekallah Allahım sağlıkla ilerletsin görünce ben bile heyecanlandım
Hatunnlarrr napiyosunuz bakalim

Ağrılı sancılıyım ben sen nasıl oldun tatlım

Bende rüyamda gördüm çift çizgi keşke alsaydım test sabah olmaz bu gece bana

Boşver tatlım test almadığın iyi olmuş beni ne hale sıktu biliuosun

Tamam canm inşallah bakalım. Hamiş çıkarsam hemen kadın doğuma gitmem gerek ilaçlara başlamak için geç kalmamalıyım

Canım hayırlo haberlerini bekliyorımm destekçimm bana hep moral olan kişii hepiniz öyleydiniz çok sağolun

Kız yemin ediyorum ben bile dağıldım grubu açtm akşam adet oldum deseydin hiçbirşey yapmazdım öyle moralim bozuldu en umutlu olduğum sendin hepimiz inandık bide ya bana çok koydu

Canım benim dün gecem baya kötü geçti
Bir saat yürüdük yürüyüş yapmak istemediğim halde
Sonrasında kötü şeyler yaşadum moralim çok bozuldu baya ağladım çok üzüldüm
Ağrım falan yoktu
Sabah namazında lavaboya girdim ve sonuç

Sabah gidip kan verdim gene
Çok saçma biliyorım ama ben kan grubumu bilmiyordum
Evlenirken test yapıldı fakat o telaşede hiç bakmak aklıma gelmedi ve bize bşey demediler bugün onun içinde tahlil istedim
Ve az önce öğrendim

Kan gruubum a rh negatifmiş eşim de pızitif
Çocuk gelişimi eğitimi almıştım geçriğimiz yıllarda
Kan uyuşmazlığımuz var resmen ve yeni öğrendim bunu
O yüzden hamile kalamdığım da da bi hikmet var Rabbim bizi bizden iyi biliyor

Aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olan varmı ?

Canım benim de silik te olsa pozitifti ama bak regl oldum o yüzden hayal kırıkılığı yaşama bi arkadaşım 7 haftalık gebe olamsına rağmeb testlerde çıkmadı inşallah sendende güzel haberler bekliyoruuuz

Canım merhaba hoşgeldin eğer korunmayı yeni bıraktıysanız adetin düzeni ondan bozulmuş olabilir benim ilk 3 ay çok gecikmişti sonradan eski haline döndü

Yaaa çok sasirdimm allahım istesin yeter doğru diyosun Insallahh bakalım yarın ne olcak

Agrim var insallah gecicek amaa kan sonucun cikti mi kuzum

Teşekkür ederim 1 yıldır korunmuyoruz ama sürekli de ilişki olmuyor eşim cogu zaman sehirdisina gidiyor iş için yani 1 yıllık süreçte 2 kez yakalayabildik yumurtlamayı güya eylül de de yakalamistik yakalayacağız diye de folik asit aldım
Canım merhaba hoşgeldin eğer korunmayı yeni bıraktıysanız adetin düzeni ondan bozulmuş olabilir benim ilk 3 ay çok gecikmişti sonradan eski haline döndü

Agrim var insallah gecicek amaa kan sonucun cikti mi kuzum

Canım çıkmadı daha arada bakoyorım muhtemelen yarın çıkar

Hakkınızda hayırlısı olsun canım en kısa sürede hayırlı bi evladınız olur inşallah

Ben gebelikten önce folik asit kullanılmasını tercih etmiyorum gereksiz bence. Dr umda öyle demişti bana Kilonu da yaz canm

Her zaman yanındayım canm hayırlı zaman değilmiş demekki herşeyde Bi hayır vardır şimdi Dr a gidip bütün tahlillerin i yaptır ve uyuşmazlığı da söyle canm ona göre yol izle. Bide dün ne oldu anlatmak ister misin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…