- 25 Eylül 2019
- 669
- 535
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Agzin bal yesin eminnn bir kac kisi daha aynisini soyledi kalbim pitpit gidiyor valla ilk defa bu kadar umutlandim insaallah bos cikmaz dua edin kizlarrrrCanım hamilesin ☺
Ayyy ağzından bal damliyo canım inşallah ole olur tabiki hayırlısı ile bakalimYarın Dr a giden çok bakalım kimler bebiş taşıyomuş öğrenicez
Bence en garantisi kan canmsizin böyle çıktıkça bende üzüldüm bendede yok kesin
İnşallah canımm herşeydr bir hayır vardır mutlaka buna çok inanıyırum çok sağol söyledijlerin içinHiç üzülme tatlım hayırlısı olsun kimyasal zaten adet gibi yani bebek falan yok düşük değil ve gebe değil kimyasalsa eğer önümüzdeki ay hamissin demek çok çabuk gebe kalınıyor kimyasaldan sonra dilerimRabbim gönlüne gore versin ❤
Şimdi yaptım hemen çektim kızlar 1 dakika içindeEki Görüntüle 2546955
Hatunnlarrr napiyosunuz bakalim
Bende rüyamda gördüm çift çizgi keşke alsaydım testsabah olmaz bu gece bana
Tamam canm inşallah bakalım.Hamiş çıkarsam hemen kadın doğuma gitmem gerek ilaçlara başlamak için geç kalmamalıyım
Kız yemin ediyorum ben bile dağıldım grubu açtm akşam adet oldum deseydin hiçbirşey yapmazdım öyle moralim bozuldu en umutlu olduğum sendin hepimiz inandık bide ya bana çok koydu
Hayırlısı olsunn canm hepinizin samimiyeti yeter inşallah en yakın zamanda alırsın güzel haberlerini bende 5 gün geçti ama dün test yaptım negatif çıktı hayal kırıklığı yaşadım yarın doktoruma gidicem hayirlisii
Merhaba kızlar hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı ve kolay bir dogum diliyorumben ilk aylarda folik asit aldım gecikme olmuştu sonra bıraktım geçtiğimiz ay yine aldım üst üste ve şimdi adetim 13 gün geçti kan idrar ne varsa yaptım negatif hamile olmamaktan ziyade düzeni bile bile bozduguma uzgunum ve şu an verebilecek bir batım yok anca yaşımı şehri verebilirim 32 yaş ankara
Yaaa çok sasirdimm allahım istesin yeter doğru diyosun Insallahh bakalım yarın ne olcakCanım benim de silik te olsa pozitifti ama bak regl oldum o yüzden hayal kırıkılığı yaşama bi arkadaşım 7 haftalık gebe olamsına rağmeb testlerde çıkmadı inşallah sendende güzel haberler bekliyoruuuz
Agrim var insallah gecicek amaa kan sonucun cikti mi kuzumCanım öyle düşünme hakkında hayırlı ise versin Rabbimmm ama umutsuz olma
İnşallah canımm herşeydr bir hayır vardır mutlaka buna çok inanıyırum çok sağol söyledijlerin için
Canımm çoook tebrik ederim maşallah tebarekallah Allahım sağlıkla ilerletsin görünce ben bile heyecanlandım
Ağrılı sancılıyım ben sen nasıl oldun tatlım
Boşver tatlım test almadığın iyi olmuş beni ne hale sıktu biliuosun
Canım hayırlo haberlerini bekliyorımm destekçimm bana hep moral olan kişiihepiniz öyleydiniz çok sağolun
Canım benim dün gecem baya kötü geçti
Bir saat yürüdük yürüyüş yapmak istemediğim halde
Sonrasında kötü şeyler yaşadum moralim çok bozuldu baya ağladım çok üzüldüm
Ağrım falan yoktu
Sabah namazında lavaboya girdim ve sonuç
Sabah gidip kan verdim gene
Çok saçma biliyorım ama ben kan grubumu bilmiyordum
Evlenirken test yapıldı fakat o telaşede hiç bakmak aklıma gelmedi ve bize bşey demediler bugün onun içinde tahlil istedim
Ve az önce öğrendim
Kan gruubum a rh negatifmiş eşim de pızitif
Çocuk gelişimi eğitimi almıştım geçriğimiz yıllarda
Kan uyuşmazlığımuz var resmen ve yeni öğrendim bunu
O yüzden hamile kalamdığım da da bi hikmet var Rabbim bizi bizden iyi biliyor
Aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olan varmı ?
Canım merhaba hoşgeldin eğer korunmayı yeni bıraktıysanız adetin düzeni ondan bozulmuş olabilir benim ilk 3 ay çok gecikmişti sonradan eski haline döndü
İnsallah canimAyyy ağzından bal damliyo canım inşallah ole olur tabiki hayırlısı ile bakalim
Agrim var insallah gecicek amaa kan sonucun cikti mi kuzum
Teşekkür ederim1 yıldır korunmuyoruz ama sürekli de ilişki olmuyor eşim cogu zaman sehirdisina gidiyor iş için yani 1 yıllık süreçte 2 kez yakalayabildik yumurtlamayı güya eylül de de yakalamistik yakalayacağız diye de folik asit aldım
Ben gebelikten önce folik asit kullanılmasını tercih etmiyorum gereksiz bence. Dr umda öyle demişti banaMerhaba kızlar hamile olanlara sağlıkla kucaklarına almayı ve kolay bir dogum diliyorumben ilk aylarda folik asit aldım gecikme olmuştu sonra bıraktım geçtiğimiz ay yine aldım üst üste ve şimdi adetim 13 gün geçti kan idrar ne varsa yaptım negatif hamile olmamaktan ziyade düzeni bile bile bozduguma uzgunum ve şu an verebilecek bir batım yok anca yaşımı şehri verebilirim 32 yaş ankara
Beni de ekler mısın canım..Ben gebelikten önce folik asit kullanılmasını tercih etmiyorum gereksiz bence. Dr umda öyle demişti banaKilonu da yaz canm
Her zaman yanındayım canmCanım öyle düşünme hakkında hayırlı ise versin Rabbimmm ama umutsuz olma
İnşallah canımm herşeydr bir hayır vardır mutlaka buna çok inanıyırum çok sağol söyledijlerin için
Canımm çoook tebrik ederim maşallah tebarekallah Allahım sağlıkla ilerletsin görünce ben bile heyecanlandım
Ağrılı sancılıyım ben sen nasıl oldun tatlım
Boşver tatlım test almadığın iyi olmuş beni ne hale sıktu biliuosun
Canım hayırlo haberlerini bekliyorımm destekçimm bana hep moral olan kişiihepiniz öyleydiniz çok sağolun
Canım benim dün gecem baya kötü geçti
Bir saat yürüdük yürüyüş yapmak istemediğim halde
Sonrasında kötü şeyler yaşadum moralim çok bozuldu baya ağladım çok üzüldüm
Ağrım falan yoktu
Sabah namazında lavaboya girdim ve sonuç
Sabah gidip kan verdim gene
Çok saçma biliyorım ama ben kan grubumu bilmiyordum
Evlenirken test yapıldı fakat o telaşede hiç bakmak aklıma gelmedi ve bize bşey demediler bugün onun içinde tahlil istedim
Ve az önce öğrendim
Kan gruubum a rh negatifmiş eşim de pızitif
Çocuk gelişimi eğitimi almıştım geçriğimiz yıllarda
Kan uyuşmazlığımuz var resmen ve yeni öğrendim bunu
O yüzden hamile kalamdığım da da bi hikmet var Rabbim bizi bizden iyi biliyor
Aranızda eşiyle kan uyuşmazlığı olan varmı ?
3.aydan sonra bırakılıyodu sanırımKızlar selam. 9+2 olduk folik asiti ne zaman bırakmalıyım?
Ekledim canmBeni de ekler mısın canım..
29 yaş mersin SAT:8 nisan 2019
kilo şuan 85 cinsiyet kiz 75 ile hamile kalmistim
dogacagi tarih ocak 6
Amin canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklaCanım çıkmadı daha arada bakoyorım muhtemelen yarın çıkar
Hakkınızda hayırlısı olsun canım en kısa sürede hayırlı bi evladınız olur inşallah
Ben doktora gittim o verdi bana hazirlaniyorsaniz folik asit başlayalım deyip ama işte bence beni etkilediBen gebelikten önce folik asit kullanılmasını tercih etmiyorum gereksiz bence. Dr umda öyle demişti banaKilonu da yaz canm
Kuzum idrar yaptım ya bugün onun kutuusu arkasında değer 20 e ulaşınca testin göstereceği yazıyor ona sasirdimBu ne canm