- 21 Ekim 2019
- 55
- 37
- 39
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Adım Tuğba yaşım 34 izmitten yazıyorumHoşgeldin canm bilgilerini yaz ben ekleyeyim canm
Ekledim canm testi bizede at merak ettim
Gonulmeyvesi kuzum netten baksana sonucuna çıkmış mı diye
Olsun canım benim hayırlı haberler alalim daBenim kan. Sulandırıcı iğneler haplar çeşit çeşit vitaminler hepsi başlayacak canm sadece folik olsa keşke
Benim de sat yok tablodaBacıkolar tabloda yanlış yazdığım eksik yazdığım varsa uyarn düzelteyim
Başarılar dilerim o zamanAdım Tuğba yaşım 34 izmitten yazıyorum☺
Yeniden yunurtluyo olabilir misin canmEki Görüntüle 2547007
Az once yaptigim ovutesti
Bata 1 gun var suanda bakalim ne olacakYeniden yunurtluyo olabilir misin canm
Hayırlısı canımBata 1 gun var suanda bakalim ne olacak
Amin canim benimHayırlısı canım
Kız yemin ediyorum ben bile dağıldım grubu açtm akşam adet oldum deseydin hiçbirşey yapmazdım akşam keyfimiz yerindeydi diye eğlence amaçlı açtm. öyle moralim bozuldu en umutlu olduğum sendin hepimiz inandık bide ya bana çok koyduKızlar hayırlı akşamlar daha yeni kendime gelebildim alıntılarımı yapıp geliyorum
Hayırlısı olsunn canm hepinizin samimiyeti yeter inşallah en yakın zamanda alırsın güzel haberlerini bende 5 gün geçti ama dün test yaptım negatif çıktı hayal kırıklığı yaşadım yarın doktoruma gidicem hayirlisiiKızlar hayırlı akşamlar daha yeni kendime gelebildim alıntılarımı yapıp geliyorum
Yarın Dr a giden çok bakalım kimler bebiş taşıyomuş öğrenicezHayırlısı olsunn canm hepinizin samimiyeti yeter inşallah en yakın zamanda alırsın güzel haberlerini bende 5 gün geçti ama dün test yaptım negatif çıktı hayal kırıklığı yaşadım yarın doktoruma gidicem hayirlisii
Canım hamilesinBata 1 gun var suanda bakalim ne olacak