- 6 Aralık 2019
- 382
- 341
- 24
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.301
Hamileyim kızlarrr daha çok yeni ama rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamileyim kızlarrr daha çok yeni ama rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah
Gözün aydın canm ben demiştim ama sanaHamileyim kızlarrr daha çok yeni ama rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
çok şükür rabbime işte cuma günü tekrar gidecem beta hcg şuan 243,9 çıktı düşük dimiGözün aydın canm ben demiştim ama sana ☺
Yok gayet iyi canmAy
çok şükür rabbime işte cuma günü tekrar gidecem beta hcg şuan 243,9 çıktı düşük dimi
Kızlar benim bir arkadasım için soruyorum bir kaç aydır adet tarihlerinde düzensizlik oldu bu ayda adet tarihinden 6 gün önce 25 şubattan 27 şubata kadar 3 gün az miktarda kan gelmiş bittikten 3 gün sonrada damla şeklinde 1 kez kan gelmiş sizce neden olabilirKızlar hayırlı geceler:)
Ben çarşamba günü trt 1 de yayınlanan 3te3 Tarih yarışmasına katıldım 15 bin kazandım:)
Ama aşırı heyecanlandım . O gün çok da su içememiştim. Bugün göğüs hassasiyetim ve dahi sanki bütün belirtilerim kesildi gibi hissediyorum . Çok heyecandan bir şey olmuş olabilir mi sizce
Yok kuzum bişey olmamıştır zaten belli Bi haftadan sonra azalıyor hassasiyet. Gönlünü ferah tut. Bu arada tebrik ederim seniKızlar hayırlı geceler:)
Ben çarşamba günü trt 1 de yayınlanan 3te3 Tarih yarışmasına katıldım 15 bin kazandım:)
Ama aşırı heyecanlandım . O gün çok da su içememiştim. Bugün göğüs hassasiyetim ve dahi sanki bütün belirtilerim kesildi gibi hissediyorum . Çok heyecandan bir şey olmuş olabilir mi sizce
Çok teşekkür ederim canimYok kuzum bişey olmamıştır zaten belli Bi haftadan sonra azalıyor hassasiyet. Gönlünü ferah tut. Bu arada tebrik ederim seni ☺
Yaz kuuzm24 mart yazayım mı kuzum
Evet ya kimse yok her gün girip bakıyorum daKızlar grubumuz çok sessiz nerdesiniz
Valla canm bildirim mi gitmiyor anlamadım ki kaç kere etiket yaptm başka gruplarda aktifler herhalde ondan buraya yazmıyolarEvet ya kimse yok her gün girip bakıyorum da
Valla bende bilmiyorum niye yoklar herkes bir yere dağılmışValla canm bildirim mi gitmiyor anlamadım ki kaç kere etiket yaptm başka gruplarda aktifler herhalde ondan buraya yazmıyolar
Yok kuzum hiç öyle şey olurmu bana hiç bildirim gelmedi şahsen bende bakmadım yaniValla bende bilmiyorum niye yoklar herkes bir yere dağılmış
Hamile değiliz ya da hamile kalmıyoruz hep aynı muhabbet diye mi yazmıyorlar acaba diye düşünüyorum bazen
Kötü anlamda yazmadım hani hamile topiği ve son adet tarihlerimizi yazdıktan sonra unutuyoruz ya da unutuluyor diye düşündüm her gün girip bakıyorum çok sessiz bri sürü konular açılmış bizim konuda ses seda yokYok kuzum hiç öyle şey olurmu bana hiç bildirim gelmedi şahsen bende bakmadım yani
Bildirim problemi var canm etiket yapıyorm bazen gitmiyomş görmeyende var görüp gelmeyende. Hamile kalamayıp morali bozulan da girmek istemiyoValla bende bilmiyorum niye yoklar herkes bir yere dağılmış
Hamile değiliz ya da hamile kalmıyoruz hep aynı muhabbet diye mi yazmıyorlar acaba diye düşünüyorum bazen
Haklisin cnmKötü anlamda yazmadım hani hamile topiği ve son adet tarihlerimizi yazdıktan sonra unutuyoruz ya da unutuluyor diye düşündüm her gün girip bakıyorum çok sessiz bri sürü konular açılmış bizim konuda ses seda yok
Evet dikkatimi çekti benim deEvet ya kimse yok her gün girip bakıyorum da