Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Kızlar hayırlı geceler:)
Ben çarşamba günü trt 1 de yayınlanan 3te3 Tarih yarışmasına katıldım 15 bin kazandım:)
Ama aşırı heyecanlandım . O gün çok da su içememiştim. Bugün göğüs hassasiyetim ve dahi sanki bütün belirtilerim kesildi gibi hissediyorum . Çok heyecandan bir şey olmuş olabilir mi sizce:KK43:

Ben çarşamba günü trt 1 de yayınlanan 3te3 Tarih yarışmasına katıldım 15 bin kazandım:)
Ama aşırı heyecanlandım . O gün çok da su içememiştim. Bugün göğüs hassasiyetim ve dahi sanki bütün belirtilerim kesildi gibi hissediyorum . Çok heyecandan bir şey olmuş olabilir mi sizce:KK43:
Kızlar benim bir arkadasım için soruyorum bir kaç aydır adet tarihlerinde düzensizlik oldu bu ayda adet tarihinden 6 gün önce 25 şubattan 27 şubata kadar 3 gün az miktarda kan gelmiş bittikten 3 gün sonrada damla şeklinde 1 kez kan gelmiş sizce neden olabilir

Yok kuzum bişey olmamıştır zaten belli Bi haftadan sonra azalıyor hassasiyet. Gönlünü ferah tut. Bu arada tebrik ederim seni ☺️

Valla bende bilmiyorum niye yoklar herkes bir yere dağılmış
Hamile değiliz ya da hamile kalmıyoruz hep aynı muhabbet diye mi yazmıyorlar acaba diye düşünüyorum bazen
Bildirim problemi var canm etiket yapıyorm bazen gitmiyomş görmeyende var görüp gelmeyende. Hamile kalamayıp morali bozulan da girmek istemiyo

Kötü anlamda yazmadım hani hamile topiği ve son adet tarihlerimizi yazdıktan sonra unutuyoruz ya da unutuluyor diye düşündüm 😊 her gün girip bakıyorum çok sessiz bri sürü konular açılmış bizim konuda ses seda yok 😔
Haklisin cnm
Benimde erken doğum riskim olduğundan en cok o sayfaları takip ediyorum en uca agri sancı aklımı basimdan aliyo allah kimseye yasatmasin 23 haftalik dogumum oldu daha önce suanda bu mis gibi havalrda evde yatiyorum sürekli hic tadını çıkartmadan
Buna sukur rabbim saglikla kavuşmayı
Isteyen dileyen Herkese de nasip etsin ins diyorum

X