- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.981
Bende her gebelikte önlem amaçlı kan sulandirici kullanıyorum cnmbulunduğum yerde bir özel hastane tek var maesef ordan fiyat biligisi almaya çalışayım.çok teşekkür ederim.inş senin kanlarda bir problem yoktu
Aslında varsa artık belki olur cnm test yap eins vardır
Ama Yoksa da bu gecikmelereden bahset dra zamanında adet görmemek insanı hem umitlendiriyo hem strese sokuyo
Benimde hiçbir belirtim yoktu . Önceki aylarda belirti zannettiklerim oluyordu heyecanla bekliyordum sonuç hüsran ama bu ay standart pms bile hissetmedim . Darısı başınıza inşallah:)
İnsallah hamişsindir canm gerek kalmaz inşallah diğer testlere
yani dr kontrolü dışında da kendimiz başlayabiliyormuyuz?Bende her gebelikte önlem amaçlı kan sulandirici kullanıyorum cnm
Hatta öğrenir ogrenmez başlıyorum dra gitmeden daha
Hayır cnm drun tavsiyesi bu öğrenir ogrenmez baslicaksin dedi cunku kese görmek en az 5 haftayı buluyo ben muayene olmadan başlıyorumyani dr kontrolü dışında da kendimiz başlayabiliyormuyuz?
Cnm yaa bende goremedimKesinlikle canım test yaptım çıkmadı bişey olsa çıkardı heralde
Göğüslerim çok şişti
Adet ağrım da hafif var gibi
Testin de 3 saat sonra ki hali
Hafif Bi çizgi görünüyor ama kuruma çizgisi olabilir canımKesinlikle canım test yaptım çıkmadı bişey olsa çıkardı heralde
Göğüslerim çok şişti
Adet ağrım da hafif var gibi
Testin de 3 saat sonra ki hali
benimde bu şekildeydi testim ve öğrendim hamile olduğumu.. inşallah hamilsindir cnm.Hafif Bi çizgi görünüyor ama kuruma çizgisi olabilir canım
Allah mı söyletti canımbenimde bu şekildeydi testim ve öğrendim hamile olduğumu.. inşallah hamilsindir cnm.
ayy ben sana yazmışım.allah söyletti inşallah ikinizde hamişsinizdir.
İnşaAllah canımayy ben sana yazmışım.allah söyletti inşallah ikinizde hamişsinizdir.
ilk 2 hafta rahim ağzı açık oluyormuş sonra kapanıyormus siz 15 gün sonra başlayın en erkenBu arada birşey sorcam size.düşük yaptım ben bugün 11 gün oldu kanamam yok 3 gün kahve leke gördüm 2 güdürde sarımsı leke var.dr bana 1 adetten sonra düşünebilirsiniz bebek demişti.hem korkuyorum ben hem nasıl korunucam bilmiyorum .eşim korunmaktan yana değil.birde ilşki için 15 günün bitmesinimi bekleyeyim yada ilişkiye başlamamda sakınca varmıdır sizce.
Çok teşekkür ederimilk 2 hafta rahim ağzı açık oluyormuş sonra kapanıyormus siz 15 gün sonra başlayın en erken
Rabbim şifa versin enfeksiyon çok zor hastaneye bile yatırır insanı ben hastaneye yatmadan atlatmıştım mide bulantısından geberiyordum serumla iğnelerle kendime geldim rabbim sana da acil şifa versin adet olursan eğer bitince hemen soğan suyuna başla enfeksiyonu çok güzel bir şekilde temizliyorKızlar bugün fenalaştım hastaneye kaldırdılar enfeksiyon azalmamş ve daha da artmış hastaneye yatıracaktı çocuğum olduğu için zor ikna ettim hastaneye gidip serum taktırıp eve gelicem
Sağol kuzum. Hamilelik hiç önemsemiyor şu durumda antibiyotikler baya ağır bebek varsada senin canın daha önemli dedi dr. Yami herşey olabilir varsa düşedebilir sakat veya özürlü de olabilir. Bu ay soğan suyu yaptm canm Dr da kızdı Her bünyeye yaramadığını kafama göre yapmamam gerektiğini söyledi ve soğan suyu tetiklemiş olabilir dedi bilmiyorum ama çok zor gerçekten bitsin artık çok yoruldumRabbim şifa versin enfeksiyon çok zor hastaneye bile yatırır insanı ben hastaneye yatmadan atlatmıştım mide bulantısından geberiyordum serumla iğnelerle kendime geldim rabbim sana da acil şifa versin adet olursan eğer bitince hemen soğan suyuna başla enfeksiyonu çok güzel bir şekilde temizliyor
Kan testi yatırmadın mı canım ilaçlardan önce inşaAllah bebiş yoktur diyelim o zaman varsada eğer birşey olmaz rabbimin izniyle çünkü hamile olduğunu bilmeden içilen ilaçlar yapılan iğneler bebeğe zarar vermiyorSağol kuzum. Hamilelik hiç önemsemiyor şu durumda antibiyotikler baya ağır bebek varsada senin canın daha önemli dedi dr. Yami herşey olabilir varsa düşedebilir sakat veya özürlü de olabilir. Bu ay soğan suyu yaptm canm Dr da kızdı Her bünyeye yaramadığını kafama göre yapmamam gerektiğini söyledi ve soğan suyu tetiklemiş olabilir dedi bilmiyorum ama çok zor gerçekten bitsin artık çok yoruldum
Yok canm yapmadı Dr gerek yok bilipte ilaçlarını kullanamazsın tedavim bitmeden bilmemen daha iyi dediKan testi yatırmadın mı canım ilaçlardan önce inşaAllah bebiş yoktur diyelim o zaman varsada eğer birşey olmaz rabbimin izniyle çünkü hamile olduğunu bilmeden içilen ilaçlar yapılan iğneler bebeğe zarar vermiyor
Cnm öncelikle çok gecmis olsunYok canm yapmadı Dr gerek yok bilipte ilaçlarını kullanamazsın tedavim bitmeden bilmemen daha iyi dedi