- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.869
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.941
İkinci ler biraz nazlı çıktı canm. Gelmek bilmediler Bi türlü
Kuzum bugün regli günüymüş
Hadi inşallah umudun boşa çıkmaz kuzumKuzum bugün regli günüymüşama gelen bişey yok şuan sadece arada bi gelen kasık ağrısı var okadar ha bide dediğim gibi sık idrar olayı ya üşüttüm galiba yada çok su içiyorum ondan
Benim fazla seçeneğimde yok kuzum yakınımda eczanede ypk dikkat Edicem inşallah farklı marka vardrMoonfacedMom cnm varsa çıkar ama lütfen albi bebetime miratech marka alma
Yarinmi yapacaksin cnmBenim fazla seçeneğimde yok kuzum yakınımda eczanede ypk dikkat Edicem inşallah farklı marka vardr
5 inde yapıcam canmYarinmi yapacaksin cnm
Ben hic anlamam cnm ama rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin insCinsiyet tahminleriniz varsa alabiliriz meraklı biriyimdir
Amiin inşAllah canım hepimiz inşAllahBen hic anlamam cnm ama rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin ins
Erlek diyorm benCinsiyet tahminleriniz varsa alabiliriz meraklı biriyimdir
Yaa hadi hayırlısıErlek diyorm ben
Attım bakalım tutacakmıYaa hadi hayırlısı
Haber veririm mutlakaAttım bakalım tutacakmıbenim kızımın ovaldi kesesi Yumurta gibi bu yuvarlak öyle Bi tez attm ortaya
Bende anlamıyorum pek hadi hayırlısı Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsin insAllahCinsiyet tahminleriniz varsa alabiliriz meraklı biriyimdir
Merakla bekliyorumHaber veririm mutlaka
Hayırlısı olsun kuzum güzel haberler alırsın inşallahCanım gecikmemin 4.günü sanırım
Henüz olmadım
Kasıklarımda gaz sancısı gibi baskı var
Adete 3 kala yapmıştım bişey çıkmamıştı
Beklemedeyim