Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Buradan sorayım Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi ne yaptin cnm

Canım hala olmadım kafam çok karışık
Adet düzenim mi bozuluyor ?
Arada gmrdüğüm lekeler neydi ?
Hamile miyim ?
Niy hiç belirtim yok ?
Gerçi ayakta çok kalınca afedersin kalçam çok fazla ağrıyor ve belim
Annemde çatala çıktığın için kendini kastın ından ağrıyıdur diyo ama bilmiyırum 😊

Saat 9 da eczaneye gidip test alasım var
Ama kasıklarımda ağrıyor gibi ne yapsam bilemedim 🙄

Dün misafirlerim vardı çok yoruldum 😫

Hayırlısı olsun kuzum güzel haberler alırsın inşallah 🤗

Amiinn inşallah canım doktora başlamış olmakta ümit veriyor ama bakalım nasıl ilerleyecek
Ben yumurtalıklara baktırdım
Gebeliğe engel bişey yok dedi
Yumurtalıkların iyi durumda dedi
Tabi sırada hormonlar var
Eşim de test verecek bakalım
Hayırlısı olur inşaAllah
Keşke bu ay hamile olsam ve doğuma kadar bi daha o çatala çıkmasam 😣😣

Hamile miyim ?
Niy hiç belirtim yok ?
Annemde çatala çıktığın için kendini kastın ından ağrıyıdur diyo ama bilmiyırum 😊

Aslında varsa artık belki olur cnm test yap eins vardır
Ama Yoksa da bu gecikmelereden bahset dra zamanında adet görmemek insanı hem umitlendiriyo hem strese sokuyo

Hamile miyim ?
Niy hiç belirtim yok ?

Aslında varsa artık belki olur cnm test yap eins vardır
Ama Yoksa da bu gecikmelereden bahset dra zamanında adet görmemek insanı hem umitlendiriyo hem strese sokuyo

Hamile miyim ?
Niy hiç belirtim yok ?

Benimde hiçbir belirtim yoktu . Önceki aylarda belirti zannettiklerim oluyordu heyecanla bekliyordum sonuç hüsran ama bu ay standart pms bile hissetmedim . Darısı başınıza inşallah:)

Amiinn inşallah canım doktora başlamış olmakta ümit veriyor ama bakalım nasıl ilerleyecek
Ben yumurtalıklara baktırdım
Gebeliğe engel bişey yok dedi
Yumurtalıkların iyi durumda dedi
Tabi sırada hormonlar var
Eşim de test verecek bakalım
Hayırlısı olur inşaAllah
Keşke bu ay hamile olsam ve doğuma kadar bi daha o çatala çıkmasam 😣😣
İnsallah hamişsindir canm gerek kalmaz inşallah diğer testlere 🤲

Benimde hiçbir belirtim yoktu . Önceki aylarda belirti zannettiklerim oluyordu heyecanla bekliyordum sonuç hüsran ama bu ay standart pms bile hissetmedim . Darısı başınıza inşallah:)
Benimde bu ay hiç bi belirtim yok bekliyorum adet gününü. Sadece kızım yanlışlıkla karnıma bastırdı baya acıdı alt karın kısmı birde süt kesiği gibi akıntı geldi bugün ama enfeksiyon var ondan da olabilir bu akıntıyla ağrı 🙂

Bu arada birşey sorcam size.düşük yaptım ben bugün 11 gün oldu kanamam yok 3 gün kahve leke gördüm 2 güdürde sarımsı leke var.dr bana 1 adetten sonra düşünebilirsiniz bebek demişti.hem korkuyorum ben hem nasıl korunucam bilmiyorum .eşim korunmaktan yana değil.birde ilşki için 15 günün bitmesinimi bekleyeyim yada ilişkiye başlamamda sakınca varmıdır sizce.

Bu arada birşey sorcam size.düşük yaptım ben bugün 11 gün oldu kanamam yok 3 gün kahve leke gördüm 2 güdürde sarımsı leke var.dr bana 1 adetten sonra düşünebilirsiniz bebek demişti.hem korkuyorum ben hem nasıl korunucam bilmiyorum .eşim korunmaktan yana değil.birde ilşki için 15 günün bitmesinimi bekleyeyim yada ilişkiye başlamamda sakınca varmıdır sizce.
Cnm yaa çok cok gecmis olsun
Bana sorarsan kurtajda olduysan 1 2 ay rahmin dinlenmesi daha iyi olur

Tekrardan çok cok gecmis olsun cnm
Yaptirmadiysan pihtilasma testini oneririm
ilk gebeliğim daha aklımda var yapmak ünv hastanelerinde yapılıyomu sanırım 3 gebelik problemliyse yapıyorlar.nerde nasıl yapcam bilmiyorum. özel çok para gider demişti dr um. birde boş gebelik te etken olabiliyor mu.benim yengem 5 buçuk aylıktı pıhtılaşma yüzünden bebeği karnında öldü.

ilk gebeliğim daha aklımda var yapmak ünv hastanelerinde yapılıyomu sanırım 3 gebelik problemliyse yapıyorlar.nerde nasıl yapcam bilmiyorum. özel çok para gider demişti dr um. birde boş gebelik te etken olabiliyor mu.benim yengem 5 buçuk aylıktı pıhtılaşma yüzünden bebeği karnında öldü.
Ben özelde yaptirmistim cnm ozamanlar 250 lira falan odemistim sanırım
Pihtilasma sorunu ilk haftalardada dusüğe sebep oluyo cnm

Ben özelde yaptirmistim cnm ozamanlar 250 lira falan odemistim sanırım
Pihtilasma sorunu ilk haftalardada dusüğe sebep oluyo cnm
boş keseydi benim o yüzden aklıma gelmedi o pek.ama yaptırmak istiyorum.sordurdum ben ünv hastanelerinde 3 problemli gebelik varsa yapıyorlarmış.:/

Dogru cnm 3 kayiptan sonra yapiyolar
Ama önlem amaçlı yapmakta fayda var diye dusunuyorum yinede arastir cnm
bulunduğum yerde bir özel hastane tek var maesef ordan fiyat biligisi almaya çalışayım.çok teşekkür ederim.inş senin kanlarda bir problem yoktu

X