Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Cnm öncelikle çok gecmis olsun
Ama gebeysen gebelikte kullanılan antibiyotikler var neden riske atiyoki dr anlayamadım ilk kez boyle bisey duydum hep ne zaman rahatsizlansam once beta bakiyo drlar yani hamile kalmadan once
Sağol canm. Bende beta istedim baktorsın diye enfeksiyonun ciddi boyutta hamile olman hiçbirşey ifade etmeyecek bunu kullanmak zorundasın dedi zaten önceki kullandığım antibiyotikler gebelik varsada oluşmasını engelleyecek türdenmiş çok ağırmış şimdi seruma katılacak ilaçlar iğneyle tel ilaç verildi şimdi bikaç ilacı birden vereceklermiş. Hamile olduğunu öğrenirsen tedaviyi aksatırsn diye bilmemen en sağlıklısı dedi

Çok çok geçmiş olsun canım biran önce düzelirsin İnşaAllah sen iyi olda bebişte olur Allahın izniyle

Kızlar bugün fenalaştım hastaneye kaldırdılar enfeksiyon azalmamş ve daha da artmış hastaneye yatıracaktı çocuğum olduğu için zor ikna ettim hastaneye gidip serum taktırıp eve gelicem
Çok geçmiş olsun canım..ail şifalar dilerim. keşke beta baktırsydın kan almışken senden.herşeyin hayırllısı olsun bakalım..

Çok geçmiş olsun canım..ail şifalar dilerim. keşke beta baktırsydın kan almışken senden.herşeyin hayırllısı olsun bakalım..
Sağol canm. Beta istedim canm bakmadı lar serum taktırmaya gittim acile 3 kere oldu hiçbir Dr beta bakmadı gerek yok diyolar daha adetim ggünümde geçmedi ciddiye neden almıyorlar anlamadım. Hamile kalma ihtimali mi yok ki yoksa hamileysem de bebeğimi gözden çıkardılar cidden anlamıyorum

aa öyle şey mi olur ya gerek yok ne demek. artık hastaneleri doktorları anlamak güç gerçekten.acil şifalar dilerim cnm..

Allahim umutlarını sondurmesin cnm yaaa
Bende sen kadar heyecanlandım kan verme şansın yokmu baya da gecmis aslinda

Yok canım malesef bide geçen ay tutturdum kan diye 9 gün geçmişti
Akşam özelde verdim ve sonuç negatif eşim bişey demedi ama daha çok üzüldü brnde tani
Şimdi net çizgiler görmedn gitmeyi düşünöüyorum
2 güne bi yapayım dedim
Olmazsam bide pazartesi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…