- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.001
Senin yerinde olsam bi test yapardim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canm. Bende beta istedim baktorsın diye enfeksiyonun ciddi boyutta hamile olman hiçbirşey ifade etmeyecek bunu kullanmak zorundasın dedi zaten önceki kullandığım antibiyotikler gebelik varsada oluşmasını engelleyecek türdenmiş çok ağırmış şimdi seruma katılacak ilaçlar iğneyle tel ilaç verildi şimdi bikaç ilacı birden vereceklermiş. Hamile olduğunu öğrenirsen tedaviyi aksatırsn diye bilmemen en sağlıklısı dediCnm öncelikle çok gecmis olsun
Ama gebeysen gebelikte kullanılan antibiyotikler var neden riske atiyoki dr anlayamadım ilk kez boyle bisey duydum hep ne zaman rahatsizlansam once beta bakiyo drlar yani hamile kalmadan once
Çok çok geçmiş olsun canım biran önce düzelirsin İnşaAllah sen iyi olda bebişte olur Allahın izniyleSağol canm. Bende beta istedim baktorsın diye enfeksiyonun ciddi boyutta hamile olman hiçbirşey ifade etmeyecek bunu kullanmak zorundasın dedi zaten önceki kullandığım antibiyotikler gebelik varsada oluşmasını engelleyecek türdenmiş çok ağırmış şimdi seruma katılacak ilaçlar iğneyle tel ilaç verildi şimdi bikaç ilacı birden vereceklermiş. Hamile olduğunu öğrenirsen tedaviyi aksatırsn diye bilmemen en sağlıklısı dedi
Sağol kuzum. İnşallah düzeleyim artk çok zor bebişin zamanı değil demekki çırpınmak boşunaÇok çok geçmiş olsun canım biran önce düzelirsin İnşaAllah sen iyi olda bebişte olur Allahın izniyle
Hakkında böyle hayırlıymış demekki canım Rabbim şifasını versin inşaAllahSağol kuzum. İnşallah düzeleyim artk çok zor bebişin zamanı değil demekki çırpınmak boşuna
Çok geçmiş olsun canım..ail şifalar dilerim. keşke beta baktırsydın kan almışken senden.herşeyin hayırllısı olsun bakalım..Kızlar bugün fenalaştım hastaneye kaldırdılar enfeksiyon azalmamş ve daha da artmış hastaneye yatıracaktı çocuğum olduğu için zor ikna ettim hastaneye gidip serum taktırıp eve gelicem
Sağol canm. Beta istedim canm bakmadı lar serum taktırmaya gittim acile 3 kere oldu hiçbir Dr beta bakmadı gerek yok diyolar daha adetim ggünümde geçmedi ciddiye neden almıyorlar anlamadım. Hamile kalma ihtimali mi yok ki yoksa hamileysem de bebeğimi gözden çıkardılar cidden anlamıyorumÇok geçmiş olsun canım..ail şifalar dilerim. keşke beta baktırsydın kan almışken senden.herşeyin hayırllısı olsun bakalım..
aa öyle şey mi olur ya gerek yok ne demek. artık hastaneleri doktorları anlamak güç gerçekten.acil şifalar dilerim cnm..Sağol canm. Beta istedim canm bakmadı lar serum taktırmaya gittim acile 3 kere oldu hiçbir Dr beta bakmadı gerek yok diyolar daha adetim ggünümde geçmedi ciddiye neden almıyorlar anlamadım. Hamile kalma ihtimali mi yok ki yoksa hamileysem de bebeğimi gözden çıkardılar cidden anlamıyorum
Gonulmeyvesi Cnm Naptin
Cnm bende gordum yaa ins ins vardirCanım belli olmuyor ama ben görüyorum
icecreamm bakayım bekleyince belirginleşecek mi
Hele ilk damla yayılırken resmen çizgiyi gördüm
O an da çekemedim
Cnm bende gordum yaa ins ins vardir
Geç döllenme olabilirİnşallah canım heyecandan mideme ağrı girdi
Hep sonradan gmrüyorum ya ne bileyim belki vardır
Ama 7 gün gecikmem var olsa bile daha net çıkması gerekirdi dimi
Geç döllenme olabilir
Son dönemlerde ilişki olduysa
Allahim umutlarını sondurmesin cnm yaaaİnşallah allahıımmm
Bugün ben ne aldım biliuo musun emzik
Ona ait bişey olsun bende dedim blki vesile olur diye
Allahim umutlarını sondurmesin cnm yaaa
Bende sen kadar heyecanlandım kan verme şansın yokmu baya da gecmis aslinda
Çok çok silik çizgi görüyorum cnm ins vardır yaa testin markasını sorsamicecreamm canım şimdi ki hali böyle sanki biraz daha belirginleşti gibi flaşla çektim
Sen görebiliyo musun bilmiyorum ama