- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 27
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.821
Siz 2. Çocuğu mu istiyorsunuz ilki kendiliğinden mı olmuştuYanaştm başladı işte çok yorgunum hiç halim yok banyo etmek zor geliyor falan bende dedim ya sen bu ara sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsn doğum yaptm vucudum ondan mı beğenmiyorsn dediki yok ne alakası var falan dedim o zaman Antropoza mı girdin bu ne isteksizlik Baktm bu hık mık ediyo sonra kendisi geldi
2. İçin evet canm. Kendiliğinden olduSiz 2. Çocuğu mu istiyorsunuz ilki kendiliğinden mı olmuştu
Zeki hoca direk tüp bebek denemekten yana. Anlamada aşılama zor düşük ihtimal dedi. Ablam denemek istedi ısrarla ve tuttu. Darısı başına inşallah.açıkçası tüp bebek değil de aşılama yapmayı düşünüyorum ama bi gidip öncelikle kontrol olmam lazım bakalım eşimin isleri yolunda giderse oraya gideceğim. Evim orda değil ama ablamin evi orda
Olmadım büyük ihtimalle ilaçsız olmayacağım daKızlar yeni batlarınızı yazar mısınz. Adet olanlar oldum diye bilgilendirse keşke bende güncellenen tablodaki batlarınızı
İnşeALLAH. Amin tüm isteyenlerin. Ücreti bana muayene 500 aşılama için 3000 tup bebek için 9000 dedi ilaçlar hariçZeki hoca direk tüp bebek denemekten yana. Anlamada aşılama zor düşük ihtimal dedi. Ablam denemek istedi ısrarla ve tuttu. Darısı başına inşallah.
Değişmiş demek fiyatlar. Allah yardımcınız olsun kuzumİnşeALLAH. Amin tüm isteyenlerin. Ücreti bana muayene 500 aşılama için 3000 tup bebek için 9000 dedi ilaçlar hariç
Yok ben kullanmıyorum hormonları bozuyor dedi dr um önermedi canmOlmadım büyük ihtimalle ilaçsız olmayacağım dasiz doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz bana tarımsal veriyordu ama 12 gün de falan oluyordum
Doğru söylemiş benim de dengem alt üst oldu peki düzensizlik var mıydı sizdeYok ben kullanmıyorum hormonları bozuyor dedi dr um önermedi canm
Benim 1.5 sene oldu doğum yapalı daha düzene girmedi adetlerim hamilelikten önce 5 gün falan gecikme oluyodu bazen normalde düzenlidirDoğru söylemiş benim de dengem alt üst oldu peki düzensizlik var mıydı sizde
Hı anladım. Eltimin de şu an öyle 1 sene oldu doğum yapalı ama hala düzensiz 2 3 yılı bulusyormus annem de öyle demişti. Ne güzel RABBIM evladinizi size bağışlasın derdini kederini göstermesin. 2. 'yi de sağlıkla nasip etsin İNşEALLAH. Darısı da başımıza olsunBenim 1.5 sene oldu doğum yapalı daha düzene girmedi adetlerim hamilelikten önce 5 gün falan gecikme oluyodu bazen normalde düzenlidir
Amin cümlemizin evladını benimkini de inşallah. Amin canm. Amin hepimize inşallah canım. En kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin RabbimHı anladım. Eltimin de şu an öyle 1 sene oldu doğum yapalı ama hala düzensiz 2 3 yılı bulusyormus annem de öyle demişti. Ne güzel RABBIM evladinizi size bağışlasın derdini kederini göstermesin. 2. 'yi de sağlıkla nasip etsin İNşEALLAH. Darısı da başımıza olsun
Benim yeni bat 26 ocak sanırımKızlar yeni batlarınızı yazar mısınz. Adet olanlar oldum diye bilgilendirse keşke bende güncellenen tablodaki batlarınızı
İç. Canım devam et bilseydim bende bu ay içerdim yumrutalama döneminde hep akıntım değişiyor çökelik çökelik oluyor ama kaşıntı yanma olmuyor bu ayda aynı böyle oldu bence bu yüzden hamile kalamıyorum bu ay da tutmayacak galibaSoğan suyuna an itibariyle başlamış bulunmaktayım inşallah içebilirim
Ayy yok tövbe ettim daha denemem bile içemedim bide üstüne istifra ettimİç. Canım devam et bilseydim bende bu ay içerdim yumrutalama döneminde hep akıntım değişiyor çökelik çökelik oluyor ama kaşıntı yanma olmuyor bu ayda aynı böyle oldu bence bu yüzden hamile kalamıyorum bu ay da tutmayacak galibaadet olayımda adetim bitince soğan suyuna başlayacağım
Ekliyorum hemen kuzumBenim yeni bat 26 ocak sanırım
Ama işin kötüsü hiç yumurtlama akıntısı olmadı dahaSeninkide iyi çabuk dönmüş
İnsallah yinede tutmuşturAma işin kötüsü hiç yumurtlama akıntısı olmadı daha
Ben kızken içerdim adet düzensizliğimde bakalım şimdi içebilecek miyimİç. Canım devam et bilseydim bende bu ay içerdim yumrutalama döneminde hep akıntım değişiyor çökelik çökelik oluyor ama kaşıntı yanma olmuyor bu ayda aynı böyle oldu bence bu yüzden hamile kalamıyorum bu ay da tutmayacak galibaadet olayımda adetim bitince soğan suyuna başlayacağım