- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.841
İnşallah içebilirsin iltihap için çok iyi ama işte ben içemedm üzüldümBen kızken içerdim adet düzensizliğimde bakalım şimdi içebilecek miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah içebilirsin iltihap için çok iyi ama işte ben içemedm üzüldümBen kızken içerdim adet düzensizliğimde bakalım şimdi içebilecek miyim
Ben isterimArkadaşlar hatim grubuna katılmak ister misiniz. Dualarımızın kabulü için hatim edeceğiz inşallah katılmak isteyen olursa beni etiketle sin gruba etiket yapaym
Programa göre sözde bugün yumurtlama günümü benmde ama gelen bişeu yok tabi hadi hayırlısı he bu arada bugün hikayemin başladığı günİnsallah yinede tutmuşturBenim bugün önce uzayan beyaz akıntım oldu ip gibi sonra yine Yumurta akı kıvamında akıntım oldu yumurtlama zamanı ip gibi akıntı oluyodu bugün görünce şaşırdım acaba yumurtlama mı diye birde programdaki günlerde o akıntı olacakmı merak ediyorum.
Canim senin bence folik asite baslaman gerekiyor , gebelik istiyorsan folik asit al icmeye başla ben ictigim ay gebe kaldim ,icmeden önce stresten kimyasal gebelik gibi bisey oldu 4 günüm geçti ama sonuc negatifti ,sen al başla folikasitin adida Folbioldüİnsallah yinede tutmuşturBenim bugün önce uzayan beyaz akıntım oldu ip gibi sonra yine Yumurta akı kıvamında akıntım oldu yumurtlama zamanı ip gibi akıntı oluyodu bugün görünce şaşırdım acaba yumurtlama mı diye birde programdaki günlerde o akıntı olacakmı merak ediyorum.
Bi kaç güne yumurtlaersn canm sen çalışmaya devam et ne hikayesi canm merak ettimPrograma göre sözde bugün yumurtlama günümü benmde ama gelen bişeu yok tabi hadi hayırlısı he bu arada bugün hikayemin başladığı gün
Evde var canm başlayayım bende. İnşallah bu ay olur bizimde hayırlısı bakalımCanim senin bence folik asite baslaman gerekiyor , gebelik istiyorsan folik asit al icmeye başla ben ictigim ay gebe kaldim ,icmeden önce stresten kimyasal gebelik gibi bisey oldu 4 günüm geçti ama sonuc negatifti ,sen al başla folikasitin adida Folbioldü
Gunde 1 tane ic ben adetliyken başlamıştım icmeyeEvde var canm başlayayım bende. İnşallah bu ay olur bizimde hayırlısı bakalım❤
Tamam kuzum sağolGunde 1 tane ic ben adetliyken başlamıştım icmeye
Doğum günümmmBi kaç güne yumurtlaersn canm sen çalışmaya devam et ne hikayesi canm merak ettim ☺
Happy birthday Day to you o zamanDoğum günümmm
Teşekkür ederim bacımmmmHappy birthday Day to you o zaman
Başka topikler gittiler kuzum ondan heyecanı kalmadıTopiğimiz eskisi gibi canlı değil onu farkettim kuzum
Hamiş olduklarını öğrendiklerinde dönerler kuzum boşverBaşka topikler gittiler kuzum ondan heyecanı kalmadı
O hiçbir yere yazmazlar kuzumHamiş olduklarını öğrendiklerinde dönerler kuzum boşver
Valla beklemedeyim adet olucam herhalde ağrılarım başladı her ay hayal kırıklığı yaşamaktan sıkıldım artık siteye girmemeye çalışıyorum çünkü sürekli hamilelik ile ilgili yazılar çıkıyor ve ben bunları okumadan duramıyorum kafama takıyorum diye çok girmemeye çalışıyorumO hiçbir yere yazmazlar kuzum
Belli olmaz canım. Adetle hamiş ağrısı çok benziyor. Rabbim hiç ummadığın zamanda verecek yavrunu sende çok şaşıracaksın. Siteye girmemek iyi geliyorsa bir süre uzaklaş canm kafanı topla hazır olunca gelValla beklemedeyim adet olucam herhalde ağrılarım başladı her ay hayal kırıklığı yaşamaktan sıkıldım artık siteye girmemeye çalışıyorum çünkü sürekli hamilelik ile ilgili yazılar çıkıyor ve ben bunları okumadan duramıyorum kafama takıyorum diye çok girmemeye çalışıyorum