Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Arkadaşlar hatim grubuna katılmak ister misiniz. Dualarımızın kabulü için hatim edeceğiz inşallah katılmak isteyen olursa beni etiketle sin gruba etiket yapaym

Selam kizlar bende bu ay ovulasyon testine basladim durum bu 😂 paso degerlendirdim valla bugunde degerlendirdim bakalim artik tutarsa 😂🙏🏻

Eklentiler

• 8CD62905-F861-4EE6-81E3-2C5892F9DD82.jpeg
    8CD62905-F861-4EE6-81E3-2C5892F9DD82.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 30
İnsallah yinede tutmuştur🙏😉🙂Benim bugün önce uzayan beyaz akıntım oldu ip gibi sonra yine Yumurta akı kıvamında akıntım oldu yumurtlama zamanı ip gibi akıntı oluyodu bugün görünce şaşırdım acaba yumurtlama mı diye birde programdaki günlerde o akıntı olacakmı merak ediyorum.
Programa göre sözde bugün yumurtlama günümü benmde ama gelen bişeu yok tabi hadi hayırlısı he bu arada bugün hikayemin başladığı gün 🥰🥰

İnsallah yinede tutmuştur🙏😉🙂Benim bugün önce uzayan beyaz akıntım oldu ip gibi sonra yine Yumurta akı kıvamında akıntım oldu yumurtlama zamanı ip gibi akıntı oluyodu bugün görünce şaşırdım acaba yumurtlama mı diye birde programdaki günlerde o akıntı olacakmı merak ediyorum.
Canim senin bence folik asite baslaman gerekiyor , gebelik istiyorsan folik asit al icmeye başla ben ictigim ay gebe kaldim ,icmeden önce stresten kimyasal gebelik gibi bisey oldu 4 günüm geçti ama sonuc negatifti ,sen al başla folikasitin adida Folbioldü👍

Canim senin bence folik asite baslaman gerekiyor , gebelik istiyorsan folik asit al icmeye başla ben ictigim ay gebe kaldim ,icmeden önce stresten kimyasal gebelik gibi bisey oldu 4 günüm geçti ama sonuc negatifti ,sen al başla folikasitin adida Folbioldü👍
Evde var canm başlayayım bende. İnşallah bu ay olur bizimde hayırlısı bakalım❤️🙂

O hiçbir yere yazmazlar kuzum 😕:KK50:
Valla beklemedeyim adet olucam herhalde ağrılarım başladı her ay hayal kırıklığı yaşamaktan sıkıldım artık siteye girmemeye çalışıyorum çünkü sürekli hamilelik ile ilgili yazılar çıkıyor ve ben bunları okumadan duramıyorum kafama takıyorum diye çok girmemeye çalışıyorum 😔😔😔

Valla beklemedeyim adet olucam herhalde ağrılarım başladı her ay hayal kırıklığı yaşamaktan sıkıldım artık siteye girmemeye çalışıyorum çünkü sürekli hamilelik ile ilgili yazılar çıkıyor ve ben bunları okumadan duramıyorum kafama takıyorum diye çok girmemeye çalışıyorum 😔😔😔
Belli olmaz canım. Adetle hamiş ağrısı çok benziyor. Rabbim hiç ummadığın zamanda verecek yavrunu sende çok şaşıracaksın. Siteye girmemek iyi geliyorsa bir süre uzaklaş canm kafanı topla hazır olunca gel

X