- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #3.781
Hayırlı geceler canım. Korunmadan içsem düşük olur mu canm ne zaman bırakmam gerekHayırlı geceler kızlar
MoonfacedMom canım soğan kürünü sormuşsun adet bitiminden sonraki ikinci ya da üçüncü gün olması gerekiyor hatırladığım bende iki kez niyetlendim sonunu getirmedim insAllah şifa olur
Korunma canım kürü yaparken korunmak gerektiği yazmıyor cunki bak resim attım canım saraçoglunun kendi sitesinde böyle yazıyorHayırlı geceler canım. Korunmadan içsem düşük olur mu canm ne zaman bırakmam gerek
Sağol canm başlayayım o zaman bendeKorunma canım kürü yaparken korunmak gerektiği yazmıyor cunki bak resim attım canım saraçoglunun kendi sitesinde böyle yazıyor
Şifa olsun canım insAllahSağol canm başlayayım o zaman bende ❤
Ben mi yanlış gördüm çok çok çok silik bir çizgi var ama umutlandırmak istemem hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar adet 8. Gün geçikme test bu şekil
Merhaba ben ne adet oldum ne de gebelik var maalesef zeki akkum diye bir doktor varmış para biriktirip ona gitmeyi düşünüyorum umudum RABBİM@Gonulmeyvesi @Vizeci06 @VesilebclAyTerapisii @SekerPortakaliMMM @EsrDG @@Cikilop1 @kartalice28 @Kertemeyenkelebek @Nur_hayat2005 kızlar adet olan veya hamile olan var mı yeni bat ları güncelleyelim haberlerinizi bekliyorum
İnsallah kuzumŞifa olsun canım insAllah
evet canım oldu kesildi sonra.zaten erken yumurtladım ovuda takip edince anladım.seninde erken çatlamış olabilir bak.oblomov21 canm geçen ay senin adetten hemen sonra akıntın olmuştu dimi yumurtlama akıntın üstteki mesajıma bakıp yorum yapabilir misin
Ablam zeki hocaya gitti zamanında ki hala doktoru.sendeki problem nedir ?Merhaba ben ne adet oldum ne de gebelik var maalesef zeki akkum diye bir doktor varmış para biriktirip ona gitmeyi düşünüyorum umudum RABBİMRABBİM dileyen herkesin bedenini yeşillenirsin evini şenlendirsin. Burada ya da evinin bir köşesinde çare arayan gizlice dua eden herkese RABBİM hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarinizi doldursun. Hamile olanlar da bir avaz da sağlıklı hayırlı evlatlar doğurmayı nasip etsin inşeALLAH.
Benim geçen ay küçük Yumurta döllenmiş ondan kimyasal olmuş ama bir sürü küçük yumurtan var dedi dr onlar gelişip çatlamış olabilir yani adetle hepsi atılmıyor mu ki onların. Allahm cahillik başa bela kendi vucudum dan haberim yokevet canım oldu kesildi sonra.zaten erken yumurtladım ovuda takip edince anladım.seninde erken çatlamış olabilir bak.
hayır canım ebe arkadaşım demişti bazıları adete yakın bazıları adetten hemen sonra da atılabiliyomuş diye.hepsi atılmıyomuş yani bazen. emin olmak için sorarım tekrar ben yazarım sana .Benim geçen ay küçük Yumurta döllenmiş ondan kimyasal olmuş ama bir sürü küçük yumurtan var dedi dr onlar gelişip çatlamış olabilir yani adetle hepsi atılmıyor mu ki onların. Allahm cahillik başa bela kendi vucudum dan haberim yok
Tamam canm sağol. Seninde geçen ay aynısı oldu diye hatırladım ondan sana soraym dedim. Senin ondan sonra yumurtlama olmadı dimihayır canım ebe arkadaşım demişti bazıları adete yakın bazıları adetten hemen sonra da atılabiliyomuş diye.hepsi atılmıyomuş yani bazen. emin olmak için sorarım tekrar ben yazarım sana .
hayır canım ebe arkadaşım demişti bazıları adete yakın bazıları adetten hemen sonra da atılabiliyomuş diye.hepsi atılmıyo
yok olmadı.zaten ovu takibi yaptım akıntı kasık ağrısı da vardı.14 te pik gördüm 15 de silikleşti.ben 11 i ve 14 ile 15 i değerlendirdim sadece. hangisi tuttu bimiyorum :)Tamam canm sağol. Seninde geçen ay aynısı oldu diye hatırladım ondan sana soraym dedim. Senin ondan sonra yumurtlama olmadı dimi
Adetten sonraki akıntıdan sonra tekrar yumurtladın yani bebiş ilk akıntıdan değil yaniyok olmadı.zaten ovu takibi yaptım akıntı kasık ağrısı da vardı.14 te pik gördüm 15 de silikleşti.ben 11 i ve 14 ile 15 i değerlendirdim sadece. hangisi tuttu bimiyorum :)
aa yok değil sonrası oldu.kaldı ki en son deil ondan önceki zamandı akıntım daha çok.bu ay sadece yumurtladğm gün gördüm akıntı yoğun.Adetten sonraki akıntıdan sonra tekrar yumurtladın yani bebiş ilk akıntıdan değil yanibende dedim ondan mı tuttu